Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот tatusindo » 06 апр 2011 18:51

POPCORN написа:Дори да няма дузпа което за мене е 100% вижте на вас какви дузпи ви дават!После да видите колко е гадно като си на местото на тоя отобър където им дават такава дузпа!Ако не го беше бутнал тоя щеше да го мине като бърз влак!

И къде отиваше........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 06 апр 2011 18:52

tatusindo написа:
magichko написа:
1во Ивето е тролей
2ро негъра го задминаваше и
3то айде да набереш инерция и да ти удара рамо да видиме как ще паднеш ?

Момче не може да ме убедиш,че дузпата я има - както можеше да се свири,така и да не се свири.......[/Свири се това,което Перуката нареди. След като онова лайно Сираков,дето му е сол-тъшак не е е Левски,Левски няма да хване ръка. Няма значение съдията,важно какво им е изкомандвано. Те и Бг съдийте могат,но така им нареждат. Друг е въпроса ,че тъпаците Ясен и Гонзо цял Шампионат не можаха да оправят защитата. Пълни некадърници!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 апр 2011 18:52

Че Иво Иванов му даде рамо - така е. Че мангала чакаше да падне - така е. Да ви кажа тялото не би се движело така. В случая Иво трябваше да се залепи до него, а не да го бута, защото на хитрите мангали толкова им трябва. Дузпичката по-скоро я имаше.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 06 апр 2011 18:52

tatusindo написа:
POPCORN написа:Дори да няма дузпа което за мене е 100% вижте на вас какви дузпи ви дават!После да видите колко е гадно като си на местото на тоя отобър където им дават такава дузпа!Ако не го беше бутнал тоя щеше да го мине като бърз влак!

И къде отиваше........

то това е проблема.. защо го бута като може да му затвори ъгъла към вратата и да видим къде ще иде.. ама то трябва да си научен и да мислиш
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 06 апр 2011 18:52

С тия големи /буквално/ задници нищо добро не ни чака. Двуметрови непехливани. И Дарко след като се заигра с миската е много разсеян. Исса нещо и той не е борбен. За другите...друго.

zizilot

Мнениеот zizilot » 06 апр 2011 18:53

CSKAEOTBORA написа:
Neftochimic1892 написа:Абе това : " Еи гове*а , майка ви да .. " коя агитка го пее : ?

По-принцип ЦСКА го започна, но Литекс го копират. Както и "Имала майка, едно ми чедо, едно ми чедо, говедо".

Що обиждаш бре немаш ли си друга работа гудьо ;)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 апр 2011 18:53

magichko написа:3то айде да набереш инерция и да ти удара рамо да видиме как ще паднеш ?

Така се пада, ако си уцелен със снайпер. Или си футболист на "Литекс". Аз лично ще падна леко настрани, според повечето закони на физиката.
Че Иво е тролей, ясно. Това последното най-много ме ядосва, ама какво да направим. Докато не организира масово убийство на стадиона, явно ще играе титуляр.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 апр 2011 18:54

tatusindo написа:

И къде отиваше........

това си е негова работа и не съм в главата да видя къде отива.сигурно щеше да е подаде към точката за дузпата и от там може би гол..откъде да знам къде искал да ходи!Просто тоя се беше засилил адски, а Иво изостана и гу бутна..Доста такива дузпи сме гледали.Няма да е първата няма и да последната!За мене дузпа има!Всеки си има виждане!По тъпо е защо Левски играе с такава тактика и как Дембеле пропусна 2-3 пъти да вкара гол!Това е по-важно :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 06 апр 2011 18:54

tatusindo написа:
magichko написа:
1во Ивето е тролей
2ро негъра го задминаваше и
3то айде да набереш инерция и да ти удара рамо да видиме как ще паднеш ?

Момче не може да ме убедиш,че дузпата я има - както можеше да се свири,така и да не се свири.......

Дузпата е свирена, а защо не изгони Иванов???????
ЗАЩО?????ЗАЩОО????ЗАЩООО???

zizilot

Мнениеот zizilot » 06 апр 2011 18:55

Защото е слаб съдия за това. :) ;)

Върни се в “Архив”