Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб
edin otbor e goliam kogato ima velika publika , za nachte standarti botev plovdiv e s nai velikata domakinska publika imame pove4e posechtaemost na domakinski ma4ove daje i ot levski i cska, da si vidial na cska i slavia 10 000 naprimer
dgidgo1612 написа:edin otbor e goliam kogato ima velika publika , za nachte standarti botev plovdiv e s nai velikata domakinska publika imame pove4e posechtaemost na domakinski ma4ove daje i ot levski i cska, da si vidial na cska i slavia 10 000 naprimer
Пич, не ми обяснявай за публиките, все едно не съм гледал роден футбол и все едно не съм стъпвал на стадион. Опитах се да ти обясня какво представлява публиката за един бизнисмен, който евентуално налива пари в този спорт у нас , а ти си седнал да ми обясняваш кой перял пари, какво бил казал Сашо Диков и коя била най- великата публика! Тези неща могат да имат много голямо значение, но за теб, за мен и за останалите фенове. За хората с пари е важен единствено икономическият резултат, а не величието на публиката.
Neo M написа:.... За хората с пари е важен единствено икономическият резултат, а не величието на публиката.
Принципно е така, но ако имаш средно 10 000 души на мач, умножено по 3 лева /да речем/, умножено по 10 домакинства /5 ги пишем наказания/ са 300 000 пари. Вярно не е много, но е около 1/10 от издръжката на един среден към добър отбор в България. Преди време четох, че средно в Англия от билети в клубовете влизат между 10 и 20 процента от всички приходи. Ще рече, Ботев е единствения отбор в България, който може да се ръководи и да е на печалба по законен и нормален начин.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- bulgaro
- Контакти:
Преди време Бобъра беше извадил едни финасови разчети за времето, в което беше изпълнителен директор. За тоя период (по-малко от година) в Ботев бяха постъпили близо 1 милион без митьо да се е бръкнал за една стотинка.
Ясно е, че тоя клуб може да генерира огромни за нашите стандарти суми, като билетите ще са най-малкото перо, нужни са само две неща: смърт за митьо и един кадърен мениджърски екип, по възможност завършил образованието си някъде на запад от Калотина.
Ясно е, че тоя клуб може да генерира огромни за нашите стандарти суми, като билетите ще са най-малкото перо, нужни са само две неща: смърт за митьо и един кадърен мениджърски екип, по възможност завършил образованието си някъде на запад от Калотина.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- rump_shaker
- Контакти:
bulgaro написа:Преди време Бобъра беше извадил едни финасови разчети за времето, в което беше изпълнителен директор. За тоя период (по-малко от година) в Ботев бяха постъпили близо 1 милион без митьо да се е бръкнал за една стотинка.
+1

- PLOVDIV PEE 1912
СТАНИ ЧЛЕН НА БОТЕВ, ПОМОГНИ НА ЛЮБИМИЯ КЛУБ!!!
Не се ослушвайте!Знам ,че е много трудно за всички ,но ще намерим сили,ще намерим начин.Ботев Пловдив има нужда от нас!
Разберете,ние правим революция!
Разберете,ние правим революция!
- PLOVDIV PEE 1912
Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!
Искам и да се обърна към г-н Бакалов.Бакал,на времето башта ми ви обожаваше,аз дерях гърло за вас.Ние ви обичаме и уважаваме .
ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!
ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!
Не се притеснявай, всичко е наред. Всички се бият в гърдите колко обичат отборите си, но когато става въпрос за ИСТИНСКА ПОМОЩ, всички си траят. Този филм сме го гледали много пъти. Все пак това е България.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- PLOVDIV PEE 1912
dodo7271 написа:Не се притеснявай, всичко е наред. Всички се бият в гърдите колко обичат отборите си, но когато става въпрос за ИСТИНСКА ПОМОЩ, всички си траят. Този филм сме го гледали много пъти. Все пак това е България.
Аз вярвам ,че ние ше променим нешата.
-
- Контакти:
Някои семейства карат с по 300 лева на месец ....не очаквай повече от 200 души да могат да отделят подобна сума