ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
абе пак се изложихме,това нее цска отново не вкарахме гол и отново сме на последно място.по-голям резил като цесекар не съм брал от години,дано поне изкараме равен на локо софия в понеделник,то се е видяло,че в лига Европа пак ще бъдем боксовата круша на турнира
капитализъм-единственото дете на дявола
- mertezaker
- Контакти:
т geqtberbo на 01 Окт 2010 00:34
абе пак се изложихме,това нее цска отново не вкарахме гол и отново сме на последно място.по-голям резил като цесекар не съм брал от години,дано поне изкараме равен на локо софия в понеделник,то се е видяло,че в лига Европа пак ще бъдем боксовата круша на турнира
Не е резил! Това са реалностите! Как да бием Порто и Бешикташ??? Сравни бюджетите, базите, играчите! И все пак можеше да вземем точки и от двата мача!
mertezaker написа:т geqtberbo на 01 Окт 2010 00:34
Не е резил! Това са реалностите! Как да бием Порто и Бешикташ??? Сравни бюджетите, базите, играчите! И все пак можеше да вземем точки и от двата мача!
Toя е левскар под прикритие! Не се занимавай с него! Иначе отбора е хлебест и след един сезон ще е супер, ако е този отбора и треньорър!!!
Евала за играта на нашите, само с 1 изключение ... Този Платини... мислех, че няма по бездарен от недоразумението Мигел, ама вече започвам да размислям. Сам нямаше никой наоколо, имаше е*ем ти време да реши какво да прави(не че от такова положение е много трудно), да се подготви, да помаха на публиката, па да вземе и да вкара, е*ати бездарника... и не му е за сефте ...
- captain_drifuss
- Контакти:
слабо първо и добро второ полувреме. за мен бековете не играха добре, не се включваха в атаките достатъчно често, което би притъпило мощта на крилата на Порто, което беше очевидното им силно място. за мен срещу Хълк трябваше да се играе далеч по-агресивно, той беше ясен от началото- един финт, едно движение и удар, това лесно се блокира! липсваше ни и пресата- оставихме ги да се организират без да ги притеснявмаме, няма на какво да се надявваме по този начин...
това, което ме зарадва- много добър вратар и все по борбени централни защитници. да, Виданов пак е неориентиран и това е сериозен проблем, но поне търсят топката, а не гледат в шах, както до скоро.
опорните халфове се загубиха, не е нормлано всяка топка да се изнася от Шеридън, той е там за да завършшва атаките. липсваха агресивни крила- Нелсон можеше да свърши добра работа, Делев също се включи добре, но Трифонов, Тракиричи и Тиеро (който играеше десен халф за моя почуда) бяха пълна нула!
Нападателите... ах каква мъка! и двамата се справят добре с подаването и извеждането на партньор в стрелкова позиция, това не може да се отрече! и двамата търсят топката, борят се и пресират до колкото могат (което за съжаление е доста под средното ниво за Европа). и двамата вършат добра работа в пасивна атака- увличат част от защитата със себе си, за да освободят място за другия.
но и двамата не могат да реализират, пълна нула пред гола! това трябва да се промени, скоро! и двамата имат качества, но и двамата са много далеч от това да ги реализират... май е по-добре само с единия, така или иначе халфовете издишат!
това, което ме зарадва- много добър вратар и все по борбени централни защитници. да, Виданов пак е неориентиран и това е сериозен проблем, но поне търсят топката, а не гледат в шах, както до скоро.
опорните халфове се загубиха, не е нормлано всяка топка да се изнася от Шеридън, той е там за да завършшва атаките. липсваха агресивни крила- Нелсон можеше да свърши добра работа, Делев също се включи добре, но Трифонов, Тракиричи и Тиеро (който играеше десен халф за моя почуда) бяха пълна нула!
Нападателите... ах каква мъка! и двамата се справят добре с подаването и извеждането на партньор в стрелкова позиция, това не може да се отрече! и двамата търсят топката, борят се и пресират до колкото могат (което за съжаление е доста под средното ниво за Европа). и двамата вършат добра работа в пасивна атака- увличат част от защитата със себе си, за да освободят място за другия.
но и двамата не могат да реализират, пълна нула пред гола! това трябва да се промени, скоро! и двамата имат качества, но и двамата са много далеч от това да ги реализират... май е по-добре само с единия, така или иначе халфовете издишат!
- mertezaker
- Контакти:
george_89 на 01 Окт 2010 00:45
Евала за играта на нашите, само с 1 изключение ... Този Платини... мислех, че няма по бездарен от недоразумението Мигел, ама вече започвам да размислям. Сам нямаше никой наоколо, имаше е*ем ти време да реши какво да прави(не че от такова положение е много трудно), да се подготви, да помаха на публиката, па да вземе и да вкара, е*ати бездарника... и не му е за сефте ...
То не може да бягаш от отбора, да ходиш по Китай, да тренираш с юношите, да не си провел качествена подготовка и да вкараш на Порто! Все си мисля, че Митко Илиев щеше да е по-удачен избор, не знам каква е причината и Нелсън да не играе

- captain_drifuss
- Контакти:
mertezaker написа:george_89 на 01 Окт 2010 00:45
То не може да бягаш от отбора, да ходиш по Китай, да тренираш с юношите, да не си провел качествена подготовка и да вкараш на Порто! Все си мисля, че Митко Илиев щеше да е по-удачен избор, не знам каква е причината и Нелсън да не играе
+1
за Платини- има качества,но няма сърце за ЦСКА, а и след като не си тренирал и играл 6 месеца къде си тръгнал?!
за Нелсън- навярно е с травма, в течение на мача беше очевидна нуждата на точно такъв тип играч и той е за сега най-добрият полеви играч на ЦСКА, така че няма друго обяснение
за Митко Илиев- време е да му се гласува доверие и да му се даде поле за изява, на всички други нападатели се даде шанс многократно, без да са го заслужили, Илиев е решението. ако ще играем с двама централни напдатели(както явно е планът на Гьоре) нека са Митко и Шеридън, поне докато Платини навлезе в някаква кондиция!
-
- Контакти:
ее ти па са митко илиев стига са не става платини ше влезе в 4ас
За Нелсъл мисля че не игра,защото тактиката срещу Порто беше ясна ... трябваше да има борци на терена който да се борат за всяка първа топка и да отнемат ,но и да могат да прават контра атаки ... Нелсън е много техничен футболист който има и бързина,но не може да отнема топки и в дефанзивен план е много слаб ,а ако беше пуснал него щеше да е голяма глупост... тогава щяхме да тругнем да се надиграваме с Порто и щяхме да паднем с голяма разлика. Това беше варианта с който можехме да измъкнем точки .... Браво за играта на момчетата ! Браво за сърцето и за достойната игра !!! Гордея се с отбора !!! Никога несъм се срамувал от представянията на ЦСКА в Европа и благодаря на момчетата,че и сега доказаха че сме турнирен отбор и че на международната сцена можем да изненадаме всеки !
Отборът започна да набира скорост и трябва още малко време да се обиграе о няма кой да ни спре в България !!! Само ЦСКА !!!
Отборът започна да набира скорост и трябва още малко време да се обиграе о няма кой да ни спре в България !!! Само ЦСКА !!!
catch me ... if you can !
- bobonikolov
geqtberbo написа:абе пак се изложихме,това нее цска отново не вкарахме гол и отново сме на последно място.по-голям резил като цесекар не съм брал от години,дано поне изкараме равен на локо софия в понеделник,то се е видяло,че в лига Европа пак ще бъдем боксовата круша на турнира
Башия мач си беше супер.Я виж каква попара сръбнаха левскарите.Бъди сигурен техния резил е хилядократно по-голям от нашия и на всичкото отгоре те станаха боксова круша днес.