Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот rhaegar » 24 фев 2019 20:28

https://www.reddit.com/r/NHLStreams/

Аз снощи гледах Блус и Бруинс. Голям мач на вратаря на Сейнт Луис и леко незаслужена победа за тях. Бяха по-добри единствено в оувъртайма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 25 фев 2019 19:52

Сигурно визираш Джордан Бинингтън, който прави фурор в момента. Интересното при него е, че този сезон прави своя доста късен дебют в НХЛ ( в момента е 25 години). Никой не е подозирал, че ще играе така добре. Сезонът за Блус започна доста зле, доста дълго бяха на дъното в своята дивизия. До голяма степен причина за това беше слабата форма на титулярния вратар -Джейк Алън, както и непостоянството на Тарасенко, който е един от основните им играчи. Та сезона тръгна на зле и решиха да дадат шанс на това момче и започнаха да нижат победа след победа и в момента са в зоната на плейофите. Много странен сезон за тях.

Колорадо са в другата крайност. Започнаха много силно сезона, практикуващи доста зрелищен хокей, но декември и януари се сгромолясаха. Натрупаха слаби игри и излязоха от плейофите. Имаше и някакво неразбирателство между Макинън и треньора. Ако не се класират за плейофите, най-вероятно Беднар е пътник. Сега отново дават наченки на подобрение. Ще е много жалко, ако не се класират за плейофите, защото имат много добър отбор.

Впечатлен съм от Айлъндърс. Бари Тротц прави чудеса от този отбор, който отстъпва откъм индивидуална класа на своите конкуренти. Категорично той е най-добрият треньор в момента и не само заради титлата с Кепиталс. Да си първи в дивизията, в която са Питсбърг и Вашингтон, не е никак лесно, особено ако в началото на сезона си бил пълен аутсайдер.

Ако и тази година цирковата трупа от Едмънтън не се класира за плейофите, което е много вероятно да стане, по-добре да се закрият. Да имаш най-големият талант и да не можеш да сглобиш читав отбор около него. Не му завиждам на МакДейвид.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2019 20:22

Мда, аз им стискам палци на Блус, имаха много приятни отбори през годините, но все нещо не им достигаше.

То като цяло, доста от отборите в лигата са симпатични. Малко са тези, които откровено не харесвам- Детройт, Вашингтон, донякъде Чикаго и ЛА. И оранжевите идиоти де, ама то се подразбира.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 фев 2019 15:00

Доста тъпо ще е Колорадо да не се класират за плейофите! Аз даже си мислех по едно време че може да се пробват
за финал на конференцията примерно ама то стана така че дори класирането в плейофите е доста под
въпрос. Ако може Далас и Вегас да изхвърчат и да влезнат Колорадо и Минесота.
Ама те Вегас много трудно ще изхвърчат де щото тяхната дивизия е доста по-слабата и ще си влезнат по
правилото 3 отбора от дивизия.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 26 фев 2019 19:48

Според мен Минесота ще го издухат накрая. Конкуренцията в тази дивизия е брутална. Далас се подсилиха- взеха Зукарело.

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2019 13:04

NHL гледам основно от началото на март, но тази година Калгари впечатляват с резултати и от любопитство изгледах няколко мача.
6-2-2 последните 10 мача и 6 поредни победи.
Изглеждат много балансирани и солидни. Определено ще им стискам палци за варела този сезон.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 мар 2019 17:14

Red_Neck написа:....

Ае, къде ще играе Антонио Браун догодина, как мислиш? Стийлърс искат офертите тия дни и уж до петък да го трейднат. Всички са добре дошли, освен дивизионните и Патс. :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 10 мар 2019 10:20

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vaTljDqCA-E[/youtube]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 мар 2019 11:26

rhaegar написа:

Ае, къде ще играе Антонио Браун догодина, как мислиш? Стийлърс искат офертите тия дни и уж до петък да го трейднат. Всички са добре дошли, освен дивизионните и Патс. :mrgreen:

Вече не следя off-season сапунки ;)
Последно мернах нещо за Оуклънд... Все ми е тая. Гледам си големите момчета от НХЛ. :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 мар 2019 11:54

Red_Neck написа:
rhaegar написа:

Вече не следя off-season сапунки ;)
Последно мернах нещо за Оуклънд... Все ми е тая. Гледам си големите момчета от НХЛ. :)

Направо си го трейднаха в Оукланд снощи, за 3rd и 5th. Преди това имаха договорка с Бъфало, ама той отказа да отиде там.

Изображение

Върни се в “Други спортове”