Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски-Литекс възможно ли всичко да е театър.

Мнениеот blue avalanche » 27 ное 2009 14:37

zlatan написа:Страх ме е да пиша тези редове ,но ме навява мисълта това да не е трик на Батков.Всички знаем отличните му взаимоотношения с Гришата-сега и покрай тези китайски коли.От Тодор Батков всичко е възможно той е готов на всичко дори и срещу Левски само парички да има,а другото за което си мисля че това е последния му ход в безпаричието което го е обзело.Вече продадохме първия титуляр,наред са другите.Само внимавай с Гонзо -внимавай него да не предадеш,че тогава ложата на герена и за вас ще бъде чужда.

ппЕдин въпрос имам :Някой знае ли къде беше Батков в Сряда вечер?По бизнес дела ли пак.

Ама кой е казал,че в Левски няма пари?Има ли играчи с обърнати джобове?Казал ли е някой,че клуба му дължи пари?Ама продал първия титуляр.Е,и?Има ли отбор в света,който не продава играчи?Левски да не е някакво "райско кътче" в това отношение?Естествено,че ще се продадат играчи,айде да не се правим на "огорчени" и да се спекулира с това.
Някой попита защо няма реакция от Ганчев?Единственото,за което може да поиздърпа ушичките на Йорданов е,че не успя да избута Литекс до победа!За какво друго може да му се сърди?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?

Мнениеот ehh » 27 ное 2009 14:43

7.9? Ебати смешниците.
И за да покажат, че не са гузни, веднага го натрисат на нов мач още този уикенд.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 ное 2009 14:45

Някога да сте чували Ганчев да дава изявления при положение, че не е на стадиона?
Също така за един цял сезон му се събират една два публични изяви, защото той какъв е, че да се тъпанчи пред микрофоните и камерите? -това май само в България го има, собственика на клуб да е първи пред медиите.
Изображение

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 27 ное 2009 15:00

Е да как да видим Ганчев пред медиите , да дава интервта или да пради др. вид публични изяви , като той след мач има друга работа , да отди до някой банкомат да изтегли или да предеде парите на дадения съдя , за "добри свършената му работа".
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 15:01

PFC Litex написа:Приемаме за чиста монета, че съдията опорочи мача и не можа да се справи с него, но съдията ли е виновен за левашките изпълнения на защитниците ви и то в 89-тата минута на срещата?
Водите с 2:1, да с човек по-малко са Левски, тотален натиск от страна на Литекс НЯМАШЕ дори на моменти Левски играеха по-добре в тази част на мача. За миг си представете, че Рабех беше изчистил топката като хората, Митрев вместо да я гледа как лети нагоре и да седи на гол линията спокойно можеше да излезе и да се намеси, топката пада между двама футболисти на Левски, който се сбутаха и не я изчистиха и падна гола.
Та и за тази ситуация ли е виновен съдията?

Относно заглавието на темата, то театър се прави точно по този начин, с много ръгане, бутане, картони и т.н., но аз не вярвам, че в сряда е имало някакви уговорки.

Дали ако бяха свирени двата червени картона на Ивелин и Нифлор и дузпата за нас, щеше да се стигне изобщо до тая ситуация?

THE G.A.M.E

Re: Дискусии: Левски - Литекс

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 ное 2009 15:11

JimBeam написа:Защоти ти си големият разбирач ли че си тръгнал да даваш съвети?
Като не гледаш обективно нещата си е твой проблем пич ;)

И не ми викай момче, защото има доста хляб да изядеш докато ми стигнеш годините.

Нормално е да се объркам за годините ти.....разсъждаваш като тийнейджър.....при това с красно червена окраска..... :lol:
А ти сигурен ли си, че си на годините ми ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 ное 2009 15:56

tprodanov написа:Дали ако бяха свирени двата червени картона на Ивелин и Нифлор и дузпата за нас, щеше да се стигне изобщо до тая ситуация?

Гледаш ли в момента по Ринг пресконференцията на съдийската комисия?
Бардон и Живко още до 20-тата минута на мача, какво трябваше да стане с тях?

За мен истината е една и тя е казана от централата в Европа, в България на зеления терен няма FAIR PLAY между футболистите и сме на последно място във всички първенства
Това мача ли е или корида: 70 фала и 18 картона?
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 16:21

Ами не, не я гледам, на работа съм, логично. За какво да я гледам и защо да виждам някакъв смисъл да гледам точно момиров? Не, мерси. Относно феърплея, Левски беше отбора с най-малко картони в ШЛ и беше феърплей тим на ШЛ тогава, или забрави. Та момиров да си завре пресконференцията сещаш ли се къде?

И не ми отговаряш, за удар без топка дава ли се някакво наказание, спрямо правилата за сезон 2009-2010?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 ное 2009 16:34

PFC Litex написа:
tprodanov написа:Дали ако бяха свирени двата червени картона на Ивелин и Нифлор и дузпата за нас, щеше да се стигне изобщо до тая ситуация?

Гледаш ли в момента по Ринг пресконференцията на съдийската комисия?
Бардон и Живко още до 20-тата минута на мача, какво трябваше да стане с тях?

За мен истината е една и тя е казана от централата в Европа, в България на зеления терен няма FAIR PLAY между футболистите и сме на последно място във всички първенства
Това мача ли е или корида: 70 фала и 18 картона?

Нали не се съмняваш,че,когато съдията е "отличен" за ритуалното убийство,което извърши,пресконференцията ще е посветена точно на това-да ни докажат какъв "блестящ" съдия е Йорданов?С "лекия финт" по ситуацията Нифлор-Рабех,което всъщност е една от основните претенции на Левски!А,когато българските съдии се превръщат в "герои" на мачовете и "шарят" отборите с картони и когато после тази справка се занесе в УЕФА какъв извод да си направят хората?Дали само футболистите са виновни за това?
И къде беше това "ритане по глезена" на Минев срещу Сандриньо,което само те видяха(нали съдията е "наш" човек-няма да си плюем в лицето,я)?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2009 16:38

noo написа:Не пишете такива работи, че довечера Сашо Диков ще започне да разследва :)

А той го прави "добре", особено ако е джапнал повечко ...... :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”