Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gdlk написа:и тренъор си трябва!
blue avalanche написа:LSFC 1914 написа:demon777 написа:W84me написа:Тия са на нашето ниво, ако не и по-ниско. Трагичен мач от Вутов и Мапуку. Другите се представиха добре. Защитата сбърка само веднъж, но се оказа фатален.
Тея са много под ващо ниво...
Ама сте специалисти да падате от по слаби
А вие дори отпадате още преди жребия. Няма ли кой да го разкара този малоумник от форума ?
Ми просто го игнорирай все едно, че го няма...
1982 написа:Вие не играете футбол, това не е този спорт, не го пиша да се заяждам, това е грозната реалност, не знам какво тренирате, какво правите, но това е някаква подигравка с футбола.
demon777 написа:gdlk написа:и тренъор си трябва!
Петев е свободен от днес не го ли искате
popokutepetel написа:Абе мамка му няма ли кой да каже на това нещо Нар, че това е футбол и целта не е да търчиш до аутлинията!
tiamat написа:popokutepetel написа:Абе мамка му няма ли кой да каже на това нещо Нар, че това е футбол и целта не е да търчиш до аутлинията!
Нар освен за десен бек не виждам за какво друго може да се ползва...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.