Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 04.03.2017 |
Бий тирето по главата, бий, бий, бий!!!!!!!!!!!!!! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Сектор Б (04.03.2017)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZXCU1aBT0XM[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZXCU1aBT0XM[/youtube]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Mач като мач. Малко по-нервен, но нищо особено. И не, не искам да се заяждам. Аз не припознавам този отбор като ЦСКА и за мен този мач не е дерби. Но да се върна на мача.... Както каза Сардукар, нещо като "секс за една вечер"- хубаво ти е, но нищо особено
Все пак победа на любимия ти отбор за имения ти ден
Не трябва да се заблуждаваме, че сме направили велик мач, че сме били с невероятна игра. Всяка треньорска смяна има положителен психологически ефект върху играчите и днес бе същото- един мач, изкаран на мотивация. Браво на вратаря, но под рамката на вратата трябва постоянство. Дано не бърка момчето, защото ще го смачкат психически. Сега предстои сложното за Митов- да спечели поредни мачове и отборът да покаже друго лице.

Детето беше много впечатлено днес. Бомби, факли, фишеци и димки...като ни вкараха гола седнах и гледах замислено, то идва и ми вика: споко, ще ги обърнем! Нас колко пъти ни повеждаха разни, пък ги обърнахме всичките! Прохазка ще ги смачка! ( Прохазка много се радва на дечицата на Герена, и те му се радват!)
Викам си на акъла: прав е. Верно няколко пъти правиха обрати. Ма те са деца, а тук е друго...детето вярва, а аз се съмнявам...
Имах щастието да гледам мача в компанията на 4 деца от школата на Левски. Едното-моето, а три случайно на горния ред. ТАКИВА смислени коментари на стадион рядко се чуват, не е истина. По едно време ме питаха: господине, вашето дете тренира в Левски, кой набор е? Видели ветровката и емблемата. Викам им: заек ви е, ама ще го пазите, ей!
Истината е в нашите рожби, и днес най-много се радвам не на победата, а за Ники Кръстев!
Викам си на акъла: прав е. Верно няколко пъти правиха обрати. Ма те са деца, а тук е друго...детето вярва, а аз се съмнявам...
Имах щастието да гледам мача в компанията на 4 деца от школата на Левски. Едното-моето, а три случайно на горния ред. ТАКИВА смислени коментари на стадион рядко се чуват, не е истина. По едно време ме питаха: господине, вашето дете тренира в Левски, кой набор е? Видели ветровката и емблемата. Викам им: заек ви е, ама ще го пазите, ей!

Истината е в нашите рожби, и днес най-много се радвам не на победата, а за Ники Кръстев!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Каква я мислеха, а тя каква стана:)
Този път етрополци нямаха късмет.
Продължаваме напред, а следващия път на стадиона поне 10 000
Този път етрополци нямаха късмет.
Продължаваме напред, а следващия път на стадиона поне 10 000
Каквото повикало такова се обадило. Всичко се връща. Дузпа няма . Яблонски пичагата тръгна да се свлича още преди контакта . Колкото имаше дузпа срещу Преслав Йорданов дето изръмби ребрата на Йоргата първият мач толкова имаше и днес . Съдбата си знае работата .
Хареса ми как всички са здраво стъпили на земята след тази победа и са наясно , че с един мач не са се реванширали все още и не са спасили сезона .
ПС: Ако думите дето Сираков каза днес ги беше казал Люпко Петрович щеше да бъде разпънат на кръст

Хареса ми как всички са здраво стъпили на земята след тази победа и са наясно , че с един мач не са се реванширали все още и не са спасили сезона .
ПС: Ако думите дето Сираков каза днес ги беше казал Люпко Петрович щеше да бъде разпънат на кръст
NOMER14 написа:ralka_levskarka написа:Идвам да видя как е хавата, щото ми е яко на душатааа![]()
![]()
П.С. 19 коеф на полувремето влезе отлично
Стигна до 21 през второто полувреме, но от суеверие не слагам на такива мачове.
[offtopic]29 го мернах аз около 60тата минута[/offtopic]
Честита победа, левскари! "Левски" се нуждаеше от тази победа. Спечели я!
Сини напред! Напред и нагоре!
Колегата Тео, страстен цесекар, от известно време привърженик на отбора, разположен в три области, се похвали във форума на "Левски", че има двоен празник. Получи два подаръка. Заслужени! Честито!
Живко6461 написа:Честита победа, левскари! "Левски" се нуждаеше от тази победа. Спечели я!
Още веднъж честита победа левскари! Голям срам за ТИРЕТО, след огромните надежди за победа и предварителни изявления.
Сега е момента Лудогорец да зарадва феновете на два отбора и да върне интригата в ППЛ!

Победа за Пирин в Разград - радост за феновете от Благоевград и левскарите!