СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот hristo1306 » 14 авг 2014 00:05

Tribune East 1912 написа:Изображение

На Николай Йорданов му пожелавам да му паднат и последните два косъма при интимните игри с киро гела в леглото тази вечер!

Аз ти пожелавам да се включиш в играта ! Може и да ти хареса и да станеш фен на "Лудогорец" !!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 14 авг 2014 00:07

За порден път питам , имаме ли футболен съюз ? Имаме ли съдийска комисия ? Трябва да чакаме дни наред, докато напишат плачевни слова и после всички на амбразурата да защитават смешното съдийче юото после няма да има кой да им свири по гайдата. Жалко, много жалко е това което се случва. Онзи с дългата коса, вместо да гледа мачове може само да щрака с пръсти по чалготеките и когато дойде ред за избори хайе на 2-3 мача и после всичко по старому. Да припомня ли какво обеща когато свали батето от трона ??? Майната на тази супер купа, една тенекия за 20 лева, лошото е че и на първенството ще му таковат майката за пореден път, а последствията ще бъдат само празни трибуни. За поредна година футбола продължава да потъва. Браво на Ботев че се опиптаха да играят футбол, а за тези зелените ще стискам палци да не бъдат на мястото на Ботев в Румъния.

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 14 авг 2014 00:07

Никой ли няма мозък ,с който да мисли в тоя форум ?Тази злоба ще ви отведе само на лоши места ..Гледайте шибаните повторения и ми кажете това симулативно леке Колев от къде я получи тази рана ??Толкова злоба и избиване на комплекси на едно място рядко се срещат . Ботев са ми може би най симпатичния отбор ,но феновете им тук са уникални лицемери.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 авг 2014 00:09

Val3ncia написа:Никой ли няма мозък ,с който да мисли в тоя форум ?Тази злоба ще ви отведе само на лоши места ..Гледайте шибаните повторения и ми кажете това симулативно леке Колев от къде я получи тази рана ??Толкова злоба и избиване на комплекси на едно място рядко се срещат . Ботев са ми може би най симпатичния отбор ,но феновете им тук са уникални лицемери.

Дай повторенията да видим
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 авг 2014 00:10

Няма как да стана фен на някакво смешно отборче, спечелило по най-жалкия възможен начин 2-3 титли и някоя друга купа. В България има 5 водещи отбора - Ботев, Левски, ЦСКА, Локо Пловдив и Берое, всичко друго е пълнеж и смях в залата. Тези зелени смехотворци ще ги има още някоя друга година и киро гела като дръпне кранчето ще си останат там, където винаги са били - в нищото. Жалко само, че бфс им клякат по такъв жалък и подъл начин, но всичко се връща. Те ще дойдат в Коматево, тогава като публиката е на 2 метра от терена ще ги видим колко са велики. А този анален палавник и къдравелко Никито Йорданов го очаквам с най-голямо търпение в Коматево, по възможност колкото се може по-скоро.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 14 авг 2014 00:10

Бавно, но сигурно, с подобни съдийски аванти, Лудогорец се превръща в най-мразения български отбор...

А трябва да е точно обратното, защото всъщност, Лудогорец е отбора на народа !
Да, точно така... Предприятията, които продажните ни политици (в частност Костов и ДПС) подариха на "приватизаторите" Домусчиеви, бяха изграждани в продължение на дълги години, с кървавата пот на нашите бащи и майки, баби и дядовци.

Милионите, които всяка година влизат в джоба на пионерчетата от Разград, са изкарани точно от труда на нашите бащи и майки, баби и дядовци. Едни "демократи" решиха да ги откраднат от народа и да ги подарят на Домусчиеви точно за без пари.
Ерго, парите, с които се издържа Лудогорец, също са част от народните пари, от парите на нашите родители. Като техни наследници, ние издържаме Лудогорец... Ето защо, това е отбора на народа !

А може би, това е отбора на власта, на задкулисието, на обръчите от фирми ?!

Как добре би дошъл точно сега един 9-ти Септември на изстрадалата ни Родина... И един нов Народен съд.

:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Yoda_ на 14 авг 2014 00:12, променено общо 1 път.
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Azsumda
Контакти:

Мнениеот Azsumda » 14 авг 2014 00:10

В45тата минута така не се гони човек

Baca®di
Контакти:

Мнениеот Baca®di » 14 авг 2014 00:11

rebel написа:
джони написа:
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев защити съдията Николай Йорданов след спечелването на Суперкупата на България.

EEEE, ТОВА ВЕЧЕ Е ДОСТА НАГЛО,ДАЛ КАРТОН ДАЛ,НАВЕЛ СЕ,НАВЕЛ,ВМЕСТО ДА КАЖЕ,ЧЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ТАКИВА ПОДАРЪЦИ,ТРЪГВА ДА ЗАЩИТАВА СЪДИЯТА,ПИСАХ ГО ,НО ПАК ПОВТАРЯМ,С ТАКИВА МЕТОДИ ДОМУСА УБИВА ФУТБОЛА!!!

Я канар говори за наглост, до вчера защитавахте и подкрепяхте лудогорец, сега друга песен пеете. Плюхте по Берое, Черноморец, локо Сф, когато лудогорец извършваше гадости и мръсотии, ама сега ви се върна. И пак ходете на националния стадион да го подкрепяте.

Не познавам ботевист, който да е защитавал Лудите. Да, на националния стадион в турнирните им мачове, имаше и ботевисти, наред с всякакви други привърженици на български отбори, които ги подкрепяха с идеята, че подкрепят български отбор (не че има кой знае колко българи в отбора им).
Що се отнася до защитаване (не знам какво точно имаш предвид) и подкрепа, такава няма. И няма как да има. Още първия блъсък между Ботев и Лудогорец на Колежа през есента на 2012 беше белязан с много скандалното съдийство от Тасков с бутане на Лудите, за което беше наказан. Оттогава си има една постоянна неприязън.
А след редовното надменно отношение на Петричев (не само към Ботев, а като цяло към всеки български клуб), не знам колко ще ги подкрепят и в мачовете им този сезон в ЕКТ.
Поздравления за сърцатата игра на футболистите от Ботев, както и на Вуцов, за това което е направил с тези млади момчета.
За сравнение, прехваления С.Стоилов със звездната си селекция, на финала за купата нямаше толкова атаки и голови положения, колкото сега направиха младите канарчета само през второто полувреме с осакатения си състав!

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 14 авг 2014 00:11

Val3ncia написа:Никой ли няма мозък ,с който да мисли в тоя форум ?Тази злоба ще ви отведе само на лоши места ..Гледайте шибаните повторения и ми кажете това симулативно леке Колев от къде я получи тази рана ??Толкова злоба и избиване на комплекси на едно място рядко се срещат . Ботев са ми може би най симпатичния отбор ,но феновете им тук са уникални лицемери.

Да не кажеш , че съм лицемер ще ти кажа направо.... Мисля си за майка ти в момента.......
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Върни се в “Лудогорец”