XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот ralka_levskarka » 08 мар 2014 20:42

Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:Честита победа!
Сега.. това футбол ли беше :lol: Ако не друго поне човек с приятели може да се види. По- слаби Левски и ЦСКА аз не съм виждала. Едните не могат да бият отбор, който е в най- голямата си криза, другите пък не могат да бият отбор с 10 души на терена. Да се смея ли, да плача ли :mrgreen: Ама по- добре да се смея, в момента приоритетите са ми други. Днес бяхме на мач от А група, който беше на ниво В група :lol: :mrgreen: Не ми се обиждайте, така си е, ако Ангелов не се беше правил на Пуйол мача отиваше към 0:0, отново :|

Не ти знам погледа върху мачовете от В група, но в сравнение с предните два мача този беше доста добър. Ти да не очакваш нещо като Байерн- Борусия, Реал - Барса? Нито ЦСКА, нито Левски имат сили за нещо повече от показаното днес.

Всъщност- Левски надмина очакванията ми, ама само първото полувреме, второто отново си показаха тъпанарщината. Аз си знаех, че губим и не случайно назад имам мнение "Левски губи" :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 08 мар 2014 20:48

ralka_levskarka написа:
Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:Честита победа!
Сега.. това футбол ли беше :lol: Ако не друго поне човек с приятели може да се види. По- слаби Левски и ЦСКА аз не съм виждала. Едните не могат да бият отбор, който е в най- голямата си криза, другите пък не могат да бият отбор с 10 души на терена. Да се смея ли, да плача ли :mrgreen: Ама по- добре да се смея, в момента приоритетите са ми други. Днес бяхме на мач от А група, който беше на ниво В група :lol: :mrgreen: Не ми се обиждайте, така си е, ако Ангелов не се беше правил на Пуйол мача отиваше към 0:0, отново :|

Не ти знам погледа върху мачовете от В група, но в сравнение с предните два мача този беше доста добър. Ти да не очакваш нещо като Байерн- Борусия, Реал - Барса? Нито ЦСКА, нито Левски имат сили за нещо повече от показаното днес.

Всъщност- Левски надмина очакванията ми, ама само първото полувреме, второто отново си показаха тъпанарщината. Аз си знаех, че губим и не случайно назад имам мнение "Левски губи" :mrgreen:

През пролетта ЦСКА играе по-добре през 2-рото полувреме,а първото играе Ганкиното.Затова ти се е сторило така.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 мар 2014 20:59

Като качество мачът беше отвратителен - нека си го кажем право. (Може би само първият мач за Купата беше горе-долу толкова калпав - другите 2 бяха по-добри.) При 11 на 11 все пак не беше лош - и двата отбора опитваха да атакуват и създадоха положения, като не може да отречем, че "Левски" бяха по-близо до гол, а нашата защита спеше. (Нищо учудващо - отново първото полувреме го проспиваме.) Изгонването на Галчев беше съвсем заслужено, а нарушенията му бяха изключително глупави. Оттам нататък и мачът стана грозен, тъй като ние се прибрахме и не атакувахме открито, а "Левски" изпитваха затруднения срещу нашата дефанзивна игра и натискът им беше хаотичен. И макар че играта в този период беше особено непривлекателна, реално бих казал, че с човек по-малко играхме по-добре, отколкото при 11 на 11 най-малкото от гледна точка на това, че се държахме по-дисциплинирано в отбрана и почти не допуснахме ситуации пред вратата си до края на мача. Отделно почти при всяко изнасяне на топката успявахме да спечелим фаул в половината на съперника. Имах някакви предчувствия, че Пелето ще се окаже жокер за нас в този мач и наистина се случи така. (Посипвам си главата с пепел за това, че бях скептичен към Тони Силва - в трети пореден мач влизането му дава резултат.) След като успяхме да надхитрим "Левски" и с човек по-малко да измъкнем дузпа, бях почти убеден, че няма как да изпуснем мача. Притеснителното беше, че нашите играчи в един момент свършиха силите и дори когато стигахме до съперниковото наказателно поле, отправяхме прекалено анемични удари. За щастие "Левски" играха еднообразно с безкрайни центрирания и без никакви нестандартни идеи. (Каква ирония само - в реванша за Купата създадохме сума ти положения от статични ситуации, възползвайки се от слабата игра на "Левски" при центрирания, а днес в определени периоди се случваше обратното. Тогава си изпуснахме положенията и паднахме, а сега се случи горе-долу обратното, макар че след първите 30 минути не може да се говори за доминация на "Левски". Тогава след мача един дежурен "син" трол ми говореше как многобройните ни центрирания не са никакъв футбол и как "Левски" никога не биха играли така - е, днес видяхме, че в последните минути играха точно така.) Радостен съм, че с човек по-малко успяхме да излъжем съперника. Радостен съм, че ги побеждаваме втори път за един сезон и че в 4 мача с тях не допускаме гол (нищо, че някои тролове си говорят за 7 гола за Купата). Само не съм доволен от тъпотията, която извърши Мболи. Сега сигурно ще го накажат за няколко мача, а като знаем ситуацията с Черни, ще се надяваме Ст. Колев да се справи. Галчев и Косоко няма да липсват толкова, но доколкото разбрах, освен тези тримата имаме и още двама наказани. Единият май е Вальо Илиев, и то за 2 мача, което хич не е добре - ако другият е Апата, доста се осакатяваме в защита. (Тук някъде може би трябва да поздравим Фо-Поре, който според мен изигра сносен мач, макар че точно той ни е един от най-рисковите играчи по принцип.) За съдийските отсъждания не говоря по единствена причина, че дискусионните ситуации бяха толкова много, че сигурно ще пропусна някоя, но като цяло мисля, че Кабаков не се справи.
Последна промяна от Udoji90 на 08 мар 2014 21:14, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

DALTON
Контакти:

Мнениеот DALTON » 08 мар 2014 21:02

След този мач съм повече от горд,че съм от ЦСКА,показахме на всички че доброто побеждава злото не само в приказките и филмите.Бяхме повече от ония дето им даваха безплатни билети и пак бяха зад въжето.Отново се доказаха какви са путки и вече сериозно дълбяат дъното на олигофренщината.За поредните мега дебилни надписи няма да споменавам,само да ги питам като откраднаха песен на приятелките си от лайнута с какви очи ще ги гледат следващия път като се съберат на гей-парти.Дано с нашите пари платят заплатата на божито,заслужава си я отвсякъде.Съдията се стара като за първи мач,но осра важни моменти и изнерви обстановката на терена и трибуните.Сектор Г пак показа,че не го е страх от нищо и не трепна пред палките и щитовете на бронираните каски.Преди мача се чуваха закани за нахлуване и прекратяване на срещата от боратковците,но шубето е голям страх.Другия мач по-добре да не идват,и без това не са ни дразнител в надпяването от години.Нека се закрият,так ще направят услуга и на себе си и на света.Никой няма да пророни и една сълза за тях.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 мар 2014 21:02

Ей го малкият рожденик, на който Вальо му честити днес ;) Жив и здрав да е.
http://www.youtube.com/watch?v=meV964uNnzY
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 мар 2014 21:17

Браво ЦСКА ! Сега с години напред могат да говорят левскарите празни думи - устите им са затворени това е !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 мар 2014 21:18

Ivo-Chernomoretz написа:Браво ЦСКА ! Сега с години напред могат да говорят левскарите празни думи - устите им са затворени това е !

:lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 мар 2014 21:19

Честита победа на всички червени сърца! За мен това беше най-драматичното и истинско дерби от последните години. Отборът, който успя да се възползва от противниковите грешки победи заслужено!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 мар 2014 21:29

ralka_levskarka написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Браво ЦСКА ! Сега с години напред могат да говорят левскарите празни думи - устите им са затворени това е !

:lol: :lol: :lol:

Смей се смей се

Върни се в “ЦСКА”