Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 21:21

El Commandante написа:
iliyan написа:Този стадион от билети според кога ще си избие парите ?! Според мен някъде около 3000г. :P :P

Ех ама сте ми късогледи...КОЙ е казал че ше избиват парите от посещение на мачовете?
Реално им трябват 2 трансфера по 5 милиона евра като тоя на Мисиджан дето се готви и са готови-ей ти ги 20те милиона лева за стадион...колко е трудна математиката?

Ми тогава за какво им е да правят стадион :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 21:22

iliyan написа:Много си забавен :lol: :lol: Русенци да гледат мач в Разград - това явно е най-новият виц от североизтока :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Все пак да те светна - 10г съм живял в Русе ! Тук на тези в форума може да имам говориш глупости - само , че не на мен тия :lol: :lol:
Я ми кажи колко ще бъдете на мача с Пирин ГД или Любимец а ?! ако има 1500 - направо ще си е рекорд !!!
Този стадион от билети според кога ще си избие парите ?! Според мен някъде около 3000г. :P :P
И да яд ме е , защото с парите на хората от Б.М.Ф. Кирето си прави П.Р. и вместо да получават това което заслужават тези хорица(БМФ) той ги дава на разни маймуни които са доведени от майната си !
Е да прави там разни нещица за Разград , но кога ли ще му омръзне ! А това с тези 4 млн е ясно на всички , че май нещо паричките на братята са на привършване !

Вие така сте препълнили Армията, че в сектор Г няма игла къде да падне :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 21:22

iliyan написа:Ми тогава за какво им е да правят стадион :lol: :lol: :lol:

Защото всяка фирма има нужда от щанд на който да си излага стоката,Глупи.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 21:26

iliyan написа:
El Commandante написа:Защото всяка фирма има нужда от щанд на който да си излага стоката,Глупи.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Какво полза от щанд като не може да стигнеш до него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Цъцъцъцъ.... Само до София може да се стигне в България. пък и вашият щанд е един.. мухите го оплюли, мишките го изгризали, ама се пъчите като Ганьо в банята 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 окт 2013 21:27

iliyan написа: Русенци да гледат мач в Разград - това явно е най-новият виц от североизтока :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За мача Лудогорец-Динамо Загреб (1:1, миналата година) купувах билети за двама приятели от Русе. Какво странно има?
Но как да ми повярваш, като си единственият, който не вярва, че е имало мач Евертън - Лудогорец :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 окт 2013 21:29

iliyan написа:
mozart написа:Виждам, колко те е яд, но всъщност защо си толкова против? Парите ги дава Домусчиев (80%) и е най-нормалното нещо да иска да се включи собственикът на имота, който и след това ще бъде собственик, но заради ремонтираният имот няма да получава наем. Това е като хипотеза. Следващото нещо - сега стадионът има около 7000 места със сектор гости, и е видно, че на важните мачове е тесен и то доста, така че не е проблем да се мисли в перспектива. Бъди сигурен, че на откриването (дано има такова) ще бъде не просто пълен, а препълнен, защото ще бъде съобразено откриването с някой интересен мач. Само ще ти напомня, че на откриването през 2011 с Левски за няколко часа се разграбиха над 6000 билета (мисля бяха около 6300 за по-точно). Като прибавим и около 700 гостуващи фена това прави около 7000 публика на този мач. До 10 000 са само още 3000, които не са непосилни за града. Да не говорим, че при по-голям капацитет ще е по-голям и сектор гости.
Ако Лудогорец продължи с успешните си игри само за два сезона инвестицията може да се избие, да не говорим за ефекта, който може да предизвика в града мачове на ниво групова фаза. Домусчиев може да е всякакъв, но е показал, че е до болка ефективен в бизнесите си и съм сигурен, че за да се реши на такава инвестия има и план за възвръщането и. Може да е заложил 10 години за възвращаемост, но със сигурно има такъв план. Това автоматично означва, постоянното присъствие на стадиона да се приближи към поне 70-80%, а в еропейските мачове до 100%. Нямаш си и на представа, как русенци и шуменци са подкрепяли отбора, за варненците, които водих с мен вече няколко пъти обясних. Мисля, че това е достатъчно като отговор на т.1 и 2
По т.3 след известно време ще разберем колко ще са на стадиона, но нека бием първо Одеса ;)!
По т.4 потърси отговорът в обясненията най-отпред.

Много си забавен :lol: :lol: Русенци да гледат мач в Разград - това явно е най-новият виц от североизтока :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Все пак да те светна - 10г съм живял в Русе ! Тук на тези в форума може да имам говориш глупости - само , че не на мен тия :lol: :lol:
Я ми кажи колко ще бъдете на мача с Пирин ГД или Любимец а ?! ако има 1500 - направо ще си е рекорд !!!
Този стадион от билети според кога ще си избие парите ?! Според мен някъде около 3000г. :P :P
И да яд ме е , защото с парите на хората от Б.М.Ф. Кирето си прави П.Р. и вместо да получават това което заслужават тези хорица(БМФ) той ги дава на разни маймуни които са доведени от майната си !
Е да прави там разни нещица за Разград , но кога ли ще му омръзне ! А това с тези 4 млн е ясно на всички , че май нещо паричките на братята са на привършване !

Само да те светна, че на евромачовете този сезон нямаше места за паркиране от русенски коли! Нормалните хора от региона оценяват и се радват на случващото се. Това че ти си късоглед и тесногръд вече е ясно на всички!
Последна промяна от mozart на 14 окт 2013 21:36, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 21:29

Кашчей написа:Цъцъцъцъ.... Само до София може да се стигне в България. пък и вашият щанд е един.. мухите го оплюли, мишките го изгризали, ама се пъчите като Ганьо в банята 8-)

Не , но има летище ;) Дори във Видин има летище за разлика от Разград :P :P :P
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Darth Ludogorets
Контакти:

Мнениеот Darth Ludogorets » 14 окт 2013 21:32

iliyan написа:
Кашчей написа:Цъцъцъцъ.... Само до София може да се стигне в България. пък и вашият щанд е един.. мухите го оплюли, мишките го изгризали, ама се пъчите като Ганьо в банята 8-)

Е вярно няма такъв филмар като теб :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 21:34

mozart написа: Само да те светна, че на евромачовете този сезон нямаше места за паркиране от русенски коли! Нормалните хора от региона оценяват и се радват на случващото се. Това че ти си късоглед и теногръд вече е ясно на всички!

И аз да светна от средата на 80-те Русенци ви мразят толкова много , че никой който е роден в Русе не би стъпил в тренирочъното ви игрище !
Все пак не забравяй , че има много русенски номера които се карат от скапани капанци !!! И се пише тесногръд ! Пич нямали малко злобата !
И много правилно си се изразил региона , а не Русе ;)

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 21:35

1Neutralen написа:
iliyan написа:

Не го разбирам това селско пъчене което показваш...Между другото темата се разводни заради твоите провокации.

ти ако си от село това вече е друга тема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз съм роден и израснал в град !

Върни се в “Лудогорец”