Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2013 10:34
Като цяло съм доволен от нашите. Ако Казийски беше в отбора щях да имам претенции да сме по-напред в класирането, но на този отбор това са му възможностите, дори смея да кажа, че е малко над възможностите си.
Та, това е единствената причина за загубата от Италия и тя е, че сме по-слаби от тях.
Респект към всички, които играха.
Но ... Соколов далеч не е най-добрия диагонал в света, не е и в Топ 3 дори и това си личи и в клуба му. Милкови
ч го помня, че често се моткаше по време на мачовете, правеха му блокчета, аутчета, но идваха последните точки в мача и той не пропускаше никога тогава. Цецо е точно обратното и на това първенство игра блестящо, но пропусна поне 4 гейма да ни донесе при атаки на добри топки от типичната си позиция. Случва се, човешко е, иска ни се повече, сигурен съм, че и момчетата им се иска, но такива са реалностите. А останалите няма какво да ги коментирам, направиха всичко каквото могат.
Това, което им липсва не се учи, то или го имаш или не. Трети мач Италия ни бие с две неща - смелост и ум. Тези неща са вродени и не се тренират.