ЕП: България - Италия - Полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: ЕП: България - Италия - Полуфинал

Мнениеот siniq_fen » 29 сеп 2013 00:14

brat domingo написа:Не знам защо някои колеги тук говорят за слаба психика, за липса на интелект при отиграванията, за наемане на психолози и пр...Според мен просто класата ни е за 3 -то място в Европа и 4-то в света. Това е. Просто Италия и Русия са по-добри от нас в момента, факт. Можем да победим някой от тези отбори само с голяма доза шанс. Силният 1-ви гейм днес се дължи на шанс в началото, съчетано с грешката на Беруто да разчита на Савани. Слад като Савани излезе, нещата просто си дойдоха на мястото.

Това мнение хич не е лишено от логика :)
Само Левски!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2013 10:34

Като цяло съм доволен от нашите. Ако Казийски беше в отбора щях да имам претенции да сме по-напред в класирането, но на този отбор това са му възможностите, дори смея да кажа, че е малко над възможностите си.

Та, това е единствената причина за загубата от Италия и тя е, че сме по-слаби от тях.
Респект към всички, които играха.
Но ... Соколов далеч не е най-добрия диагонал в света, не е и в Топ 3 дори и това си личи и в клуба му. Милкови
ч го помня, че често се моткаше по време на мачовете, правеха му блокчета, аутчета, но идваха последните точки в мача и той не пропускаше никога тогава. Цецо е точно обратното и на това първенство игра блестящо, но пропусна поне 4 гейма да ни донесе при атаки на добри топки от типичната си позиция. Случва се, човешко е, иска ни се повече, сигурен съм, че и момчетата им се иска, но такива са реалностите. А останалите няма какво да ги коментирам, направиха всичко каквото могат.
Това, което им липсва не се учи, то или го имаш или не. Трети мач Италия ни бие с две неща - смелост и ум. Тези неща са вродени и не се тренират.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 сеп 2013 11:08

В този мач не само психика не ни достигна! Не ни достигна и опит! Камило след мача сам каза, че играчите на Италия имат много повече мачове през годината в най-силното първенство, играят е евротурнири и това после дава отражение. Аз очаквам от нашия отбор да расте още и още! Скримов преминава в Италия, ще усети какво е напрежение и как трябва да играе в ситуациите, Цецо Соколов ще бъде основен играч на Тренто, ще свикне и той с това напрежение всичко да зависи от него. Само ме е яд за Гошко Братоев, че няма да може да играе в голям отбор, защото го заслужава. Да, снощната загуба от Италия боли.... особено по начина, по който загубихме. Това, което не ни убива ни прави по-силни! Да, отново няма да играем финал, но днес излизаме в спор за бронза! Така чаканият медал сега е пред нас! Показахме, че можем! Можем да победим Сърбия! Успех на момчетата днес, играят за БЪЛГАРИЯ и за честта си!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 11:31

drvasko98 написа:Цецо е точно обратното и на това първенство игра блестящо, но пропусна поне 4 гейма да ни донесе при атаки на добри топки от типичната си позиция.

Всичко е вярно в думите ти, много точен коментар. Аз обаче имам един въпрос. Защо 3 години Цецо търка скаймейката на Тренто заради един играч, който дори не е титуляр на диагонала в чешкия национален отбор? Кой е виновен за това? Цецо или Радко? И щеше ли да добие самочувствие и опит Цецо, ако през тези 3 години играеше нонстоп мачове за титли и купи?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”