ЦСКА в Лига Европа - сезон 2013/14

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: БФС и ЦСКА закопаха българският футбол !

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 15:17

dunavfc написа:
POPCORN написа:Защото играчи, треньори и тн са подписали документи,че сумите ще им се изплатят на разсрочено плащане :) Поне аз така мисля. И пак ти казвам задължценията на ЦСКА не са толквоа много към играчи колкото към институции!Парите които трявба да даем на играчите са доста по незначителна сума от тази към НАП и воените :)

И сега отбора като фалира,играчите и треньорите остават с ... Както и да е,ако ЦСКА наистина е бил изряден,не мога да намеря логична причина,защо се опитват нарочно да го фалират,няма никакъв смисъл.

еми да остават с ... в уста.Ти какво очакваш от Титан :) Изряден е до такава степен,че до май месец примерно са си плащали задълженията!Да обаче Титан са решили вече да не се занимават с ЦСКА и заради феновете и идва Гришата!И той казва мога да ви дам определена сума при положение,че фалирате клуба и аз почна на чисто!Няма как да даде 35 милиона.Той самият го каза,че няма как да стане :)Това са врътки,врътки.... това незнам.Явно е ,че никой в момента не иска да издържа ЦСКА и да върне толкова задължения и затова фалират Л(
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

canary
Контакти:

Re: БФС закопа българският футбол !

Мнениеот canary » 24 юни 2013 15:18

Stanimir-74 написа:
canary написа:ДОЛНАТА ЧЕРВЕНА ИЗМЕТ. НЕНАВИЖДАХ ГОВЕДАТА, АМА ТЕ СА СЛЪНЦЕ ПРЕД ВАС. КЛОНИНГИ!!! ИЗРУДИ!!!

ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - КОМУНИСТИ!!!

Ало, кога ни пуснаха нета на село??

Мен кво ме интересува бе клонинг?! Червени баберици!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 юни 2013 15:18

Това е една от най-отвратителните изяви на комунистическото отроче.
Използват момента на безвластие и безсилие, предполагам протежирани от депесарокомунистическото правителство и ненаказани от предишното.
Ако бфс спазва собствените си правилници, ако всички правителства досега не глеха с перце това недоразумение , нямаше да се стигне до този срам!
България не е Казахстан, Фарьорските острови или Турция.
България е член на ЕС и не трябва по такъв начин да се погазват всички закони !
затова сме на този хал.
Крадци на ДДс, крадци на чужди пари, доказани, си развяват знамето в тази страна.
Не ви е срам ,червени..."другари"?
На ваше място, всеки нормален, възпитан и с морал човек , би се скрил в миша дупка.

Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 24 юни 2013 15:20

POPCORN написа:
dunavfc написа:
POPCORN написа:Защото играчи, треньори и тн са подписали документи,че сумите ще им се изплатят на разсрочено плащане :) Поне аз така мисля. И пак ти казвам задължценията на ЦСКА не са толквоа много към играчи колкото към институции!Парите които трявба да даем на играчите са доста по незначителна сума от тази към НАП и воените :)

И сега отбора като фалира,играчите и треньорите остават с ... Както и да е,ако ЦСКА наистина е бил изряден,не мога да намеря логична причина,защо се опитват нарочно да го фалират,няма никакъв смисъл.

еми да остават с ... в уста.Ти какво очакваш от Титан :) Изряден е до такава степен,че до май месец примерно са си плащали задълженията!Да обаче Титан са решили вече да не се занимават с ЦСКА и заради феновете и идва Гришата!И той казва мога да ви дам определена сума при положение,че фалирате клуба и аз почна на чисто!Няма как да даде 35 милиона.Той самият го каза,че няма как да стане :)Това са врътки,врътки.... това незнам.Явно е ,че никой в момента не иска да издържа ЦСКА и да върне толкова задължения и затова фалират Л(

Аре млъквай кво се обясняваш и ти?! Поне малко срам, достойнство имайте! Чакате да видите само кой отбор ще изгори само и само да сте в А група! И това ми били горди фенове милиони. Сърца червени, сърца милиони, ама на мишкони.

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Re: БФС закопа българският футбол !

Мнениеот nexus7910 » 24 юни 2013 15:21

Stanimir-74 написа:
canary написа:ДОЛНАТА ЧЕРВЕНА ИЗМЕТ. НЕНАВИЖДАХ ГОВЕДАТА, АМА ТЕ СА СЛЪНЦЕ ПРЕД ВАС. КЛОНИНГИ!!! ИЗРУДИ!!!

ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - КОМУНИСТИ!!!

Ало, кога ви пуснаха нета на село??

Дори и канарите ви разкриха :mrgreen:
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ЦСКА в Лига Европа - сезон 2013/14

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 юни 2013 15:22

...и все пак ни изтеглиха противник за I кръг

Астана-ЦСКА

...имат време до полунощ да картотекират отбор
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 юни 2013 15:26

Както е посочено в чл. 2, ал. 10 от Регламента на турнира, "ако клуб, който се е класирал на базата на спортните резултати и е получил лиценз от съответния компетентен национален орган за участие в турнира, откаже участие, неговото място не може да бъде заето от друг клуб от същата национална асоциация." Стига с този Ботев вече, това не ви е 2008-ма година, когато отбор завършил на 16 точки от първия, зае мястото му в турнира !!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 24 юни 2013 15:28

Скакауците и лилипута оакаха пейзажа.Гънеха се до последно,но номера не мина.Сега ще мърсуват само на местна почва.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2013 15:28

canary написа:
POPCORN написа:
dunavfc написа:

Аре млъквай кво се обясняваш и ти?! Поне малко срам, достойнство имайте! Чакате да видите само кой отбор ще изгори само и само да сте в А група! И това ми били горди фенове милиони. Сърца червени, сърца милиони, ама на мишкони.

Той е от малкото хора,които дискутират нормално и почтено,така,че едва ли има нужда от излишна агресия,точно към него..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 15:39

canary написа:
POPCORN написа:
dunavfc написа:

мале тоя форум вярно е доста зле!Заради такива като тебе не пиша вече в него.За какво достойнстов да имаме бе ?Аз ли съм виновен ?Да не съм шеф на ЦСКА?Абеати болните мозцъи има тоя форум!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”