XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Лудогорец: Да преиграем мача с Ботев Пловдив

Мнениеот snakebite » 30 ное 2012 20:27

chepishev73 написа:Недко мамин, може и да биете - лошо няма - ама да е по правилата и с игра. А от Лудогорец дават ли си сметка, че ако паднат, ще стане страшно тогава. А???

Стига бе пич..игра по правилата, колко съдийски подаръци сме виждали най вече за Левски, но не малко и за ЦСКА , тогава не се създаваше такъв вой. Честна игра, що само за Лудогорец, другите да не са изолирани в барокамери и за тях да не се отнася ?!!!
Дойде Литекс и се почна воя срещу тях, сега ние им бъркаме по дупките, и изведнъж призиви за честна игра
Всеки иска да печели по честен начин, но и такива победи са факт
Не виждам нищо лошо ако паднем, какво толкова . това няма да промени факта че сме по-добрия отбор от Ботев, което се вижда и с просто око.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 30 ное 2012 20:41

100 години 100 написа:
nedko написа:Ок, да речем че се преиграе мача! От Ботев предлагат Лудогорец да си изберат съдии, място и т.н. - т.е. ербап го дават. Фактът, че Лудогорец предлагат такова преиграване, сам по себе си говори, че не им искат нито съдиите, нито терена. Дават ли си сметка от Ботев, че ако се преиграе мача и Лудогорец пак ги бие, ще станат за смях и не само ще трябва да са по-ниски от тревата, ама направо да върнат лиценза на Металик Сопот.

А давате ли си сметка ако паднете какво ще стане? Ще се върнете ли в 'Б" група, ебати тъпото мислене имаш. Що си мислите,че ще биете бе отворен? Грандоманщината ви е безумна!

Като ти чета постовете комплекси ме избиват, че споря с теб и си позволявам да пиша неща, които не ти харесват :lol: Сега сериозно: що да не си мисля, че ще бием, ние сме актуалния шампион, а вие отбор от средата на таблицата...с традиции. Колко по-лошо да стане пък ако паднем - дотолкова ни очернихте, че едва ли ще има кой знае какво значение. Що не ти харесва и те дразни това за Металик Сопот :mrgreen:

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 30 ное 2012 20:51

nedko написа:
100 години 100 написа:
nedko написа:Ок, да речем че се преиграе мача! От Ботев предлагат Лудогорец да си изберат съдии, място и т.н. - т.е. ербап го дават. Фактът, че Лудогорец предлагат такова преиграване, сам по себе си говори, че не им искат нито съдиите, нито терена. Дават ли си сметка от Ботев, че ако се преиграе мача и Лудогорец пак ги бие, ще станат за смях и не само ще трябва да са по-ниски от тревата, ама направо да върнат лиценза на Металик Сопот.

А давате ли си сметка ако паднете какво ще стане? Ще се върнете ли в 'Б" група, ебати тъпото мислене имаш. Що си мислите,че ще биете бе отворен? Грандоманщината ви е безумна!

Като ти чета постовете комплекси ме избиват, че споря с теб и си позволявам да пиша неща, които не ти харесват :lol: Сега сериозно: що да не си мисля, че ще бием, ние сме актуалния шампион, а вие отбор от средата на таблицата...с традиции. Колко по-лошо да стане пък ако паднем - дотолкова ни очернихте, че едва ли ще има кой знае какво значение. Що не ти харесва и те дразни това за Металик Сопот :mrgreen:

A,честно ти доволен ли си от победата ви в сряда,това ли ви е играта? Ако толкова можете по добре недеѝ излизате в Европа,смях в залата ще бьдете,егати и палячовците....,ритане,тьркаляне по земята,бутане от сьдията..

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 ное 2012 20:54

Лудогорец излезнаха с голям респект към жълтите...малко дори се бяха уплашили.
Ама сега като ги видяха, че са един голям жълт медиен балон, какво им пречи да поискат преиграване.
Много добре знаят, че този път жълтите няма да се разминат само един гол.
Ще ви жулнат една тройка и язък ви за пропагандата.
Изображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 ное 2012 20:58

canar4e написа:[
A,честно ти доволен ли си от победата ви в сряда,това ли ви е играта? Ако толкова можете по добре недеѝ излизате в Европа,смях в залата ще бьдете,егати и палячовците....,ритане,тьркаляне по земята,бутане от сьдията..

Разбира се че не сме доволни на победата по ТОЗИ начин, колко пъти да повтаряме !

Нищо и нямаше на играта ни, стопирахме ви всякакви опити за атаки, нали сте Ботев , супер домакинския отбор, със супер нападателите Неделев - Цветков, които не се срещнаха с топката !. Доволен съм от играта и дори да бяхте били, това щеше да е случайност. По добрия и хомогенен отбор сме ние, видя се !!
Ритане, търкаляне..нормално, балет ли да играем, в такива дербита трябва агресия, иначе си смачкван от противника !
Точно от тази агресия съм доволен, не случайно тя ни носи успех в дербитата с ЦСКА и Левски !!
ЗА Европа не мисли- там сме си научили урока ...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 21:01

nedko написа:
100 години 100 написа:

Аз комплекси няма как да ти вкарам, освен ако не си ги имаш.Което е очевадно. Дали ще биете, или не, никога няма да разберем, поради простата причина, че този мач и малоумните знаят, че няма как да се преиграе. Няма нормален човек, който да ви се върже на евтините трикове! Да не говорим, че ако Бобан не си беше вкарал автогол, победа щяхте да видите в някой друг филм! Фенче на отборче подвизавало се години наред по селата, няма с какво да ме подразни. Днес сте тук, утре ви няма....за разлика от нас! Запомни го.

Повтарям за енти път! Бяхте ми изключително симпатични....сега сте ми неописуемо противни! Сбъркахте адреса!
slabia_forever

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 30 ное 2012 21:09

Ванко_Ултраса написа:Лудогорец излезнаха с голям респект към жълтите...малко дори се бяха уплашили.
Ама сега като ги видяха, че са един голям жълт медиен балон, какво им пречи да поискат преиграване.
Много добре знаят, че този път жълтите няма да се разминат само един гол.
Ще ви жулнат една тройка и язък ви за пропагандата.

Ми като сме един голям жълт медиен балон, що не ни биха тогава с 2-3 гола разлика ве, Бесо? :mrgreen: Та се наложи Таско да се намесва! А?

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 21:09

snakebite написа:
canar4e написа:[

Разбира се че не сме доволни на победата по ТОЗИ начин, колко пъти да повтаряме !

Нищо и нямаше на играта ни, стопирахме ви всякакви опити за атаки, нали сте Ботев , супер домакинския отбор, със супер нападателите Неделев - Цветков, които не се срещнаха с топката !. Доволен съм от играта и дори да бяхте били, това щеше да е случайност. По добрия и хомогенен отбор сме ние, видя се !!
Ритане, търкаляне..нормално, балет ли да играем, в такива дербита трябва агресия, иначе си смачкван от противника !
Точно от тази агресия съм доволен, не случайно тя ни носи успех в дербитата с ЦСКА и Левски !!
ЗА Европа не мисли- там сме си научили урока ...

Е той я срещна един път и то доста добре. Жалко, че страничния мислеше друго. Спри се вече бе, смешен ставаш! Неделев също се представи на ниво.
slabia_forever

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 ное 2012 21:32

Декларацията ми хареса най-вече защото я има и защото е подписана от един човек. Това е то сериозният клуб - не мълчи, а изразява позиция.
Но няма как да се преиграе този мач, освен като контрола. Защото други ще гракнат. Представете си също, че два отбора завършат наравно, което е изгодно за останалите. И поискат преиграване по някаква си много уважителна причина, защото всеки се надява да дръпне с 3-те точки. Е няма как да се получи, останалите са ощетени.
Лошото съдийство е част от играта.
Реването обаче не е!
Мачът е свършил, това е положението. И Ботев Пловдив спечелиха с това, че никой не коментира, че имаха само един удар в очертанията на вратата за целия мач, като домакини и с тази публика. Е, влезе, за което може да поздравим майсторството на асистента и реализатора, но останалите явно никакви ги нямаше, освен вратарят, който спаси чист гол на Бадема. Лудогорец също са ощетени, както Ботев са ощетени с това, че можеха да вземат една точка. Защото негативът от съдийството е на сметката на Лудогорец. И последствията също.
Но нека се замислим кой е малкият и кой големият отбор. По реакциите ще ги познаете. Повече няма да казвам, акъл в глава не мож' го наля!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 ное 2012 21:38

100 години 100 написа:Когато ти имаш възможността да си позволиш подобен ник, тогава можеш да ми говориш. Дотогава в ....знаеш къде. Опа, няма как да знаеш. По селата не ги знаете тия лафове.

Тумори. Зелени тумори.

Да си го позволя ли? :mrgreen: Аз съм донякъде потомствен славист, защото баща ми е славист още от едни мътни времена след 9-ти септември, когато е бил трудовак, сащото е син на народен враг (разбирай - работлив човек). Ако ми дремеше за годината, да бях станал славист, те поне имат преки доказателства за 99 години история, не косвени.
И да ти кажа, Лудогорец дори да беше на година и половина, едва ли щеше да е много по-различно за мен. Дори се радвам, че са посочили 1945-та година, от когато има преки доказателства, че клубът се е казвал Лудогорец, а не 1918, когато е основан Ботев Разград, на който Лудогорец е правоприемник...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”