crap написа:Аз ще се съглася с rsk. Действително Черно Море не са това, което би трябвало да бъде най-големия варненски отбор. Хората от Варна непрестанно се тупат в гърдите и разправят колко голям и хубав бил техния град а в същото време нямат един читав стадион, нямат публика, нямат нищо. Все едно Черно Море е отборче от град Кубрат!
А ти какво искаш хората от Варна да плюят града си ли? Умник такъв

Аз не съм чул някой софиянец да плюе града си

Ти въобще мислиш ли малко? То и вие се хвалите непрестанно колко сте велики двата "гранда", а който не ви е хванал, той не ви е бил в последните години. Хвалите се какво мега гига дерби имате, а един национален стадион не можете да напълните

Нали едните били отбора на народа, даже тука един представител виден е готов да се сноши с най-големия си враг, само и само да покаже за пореден път "колко не му пукало за Черно море ".

Да, и заради това кисне във форума на кръвния си враг, за мач именно с въпросния отбор... Смях в залата...
Като ще си говорим за стадиони- вашия какъв е

Даже не играете на него- пълна руина. Ама абсолютна руина... На Славия стадионът какъв е? Направо приказка.... На Локото даже не мисля да го коментирам.... Тръгнал за Варна да ми говори, че то в София положението данеби да е различно... Освен Герена и националния другото е пълен леш.... Даже националния отдавна не е това, което беше. И, ако в близките 5-10 години не се подмени тревата, нещата ще станат още по-зле...
Като гледах онзи ден ЦСКА не знам дали Черно море е все едно е от Кубрат, ама ЦСКА беше все едно гледах контролата лятото с Добруджа. Същият стил на игра и никакъв футбол... А и като се има предвид, че феновете в клетката бяха от всякъде другаде, само не и от София, картинката става пълна...