Едно уникално мнение,явно на обременен човек:
Иванович не докосна Иънг при първия червен картон.
Бутоните на Евънс одраха корите на Торес при втория.
Голът на Ернандес беше от засада.
... и всички го видяхме !!
А ето и някои други мнения:
Знам, че феновете на Челси няма да ме разберат, но ако се абстрахират от фенщината ще установят, че:
1. Червеният картон на Иванович е заслужен.
2. Червеният картон на Торес е пресилен, но той падна доста театрално и съдията се подведе.
3. Ернадес беше в засада, но цялата ситуация се разви много бързо, при куп от играчи съсредоточени на едно място и при тичащ Ернадес назад.
4. Съдията не даде 100% дузпа за Манчестър Юнайтед за игра с ръка на Давид Луис.
Не може да му се отрече усет на САФ. Всяка година прави най-добрите трансфери, Уеб, Клатънбърг...
Аз веднага добавям:Робин ван Перси
Тя съдбата си го връща, така че крайно време беше и те да бъдат попарени на моста, а не само аванти да получават. И на мен не ми е приятно да биеме с чужда помощ и ми се иска да няма грешни отсъждания, но най-важното е че взехме 3 точки.
Не знам автора на статията друг мач ли е гледал, защото червения картон на Иванович си беше напълно заслужен. Просто се опита да мине с номера, че уж сменя посоката и неволно закача Йънг, ако следяхте футбол, щяхте да сте го виждали този номер многократно. Колкото имаше контакт между Иванович и Йънг, толкова имаше и между Евънс и Торес, вие си преценете кое как е.
Другото важно е че никой не е по-голям от САФ, колкото и пари да налееш не може да си купиш история и уважение, те се постигат с времето и с резултати.