Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Наказанието за Левски: 1 мач извън София и 37 500 лева глоба

Мнениеот Di Canio » 23 сеп 2009 20:18

Lord VOODOO написа:
Di Canio написа:Еми моето предложение да идете да направите още един митинг-протест пред БФС за не-добре свършената работа и може направо да настоявата да ни накажат с домакинство за 2та мача за Лига Европа и другия полусезон на Левски - ЦСКА ?

Само не разбрах, защо реши точно с мен да се заядеш? Кое от казаното от мен според теб не е вярно? :? :? :?

Щото пич не се чувате просто кви глупости ми говорите... Айде кажи ми като БФС си върши толко добре работата както претендирате защо не се направи нищо по въпроса с Литекс - ЦСКА когато дебелия срина половината сектор да можете да излезнете на игрището ?
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Мнениеот vans81 » 23 сеп 2009 20:19

soilwork написа:
vans81 написа:
Свобода_или_смърт написа:Popcorn ти защо не пишеш теми за ЦСКА? А се занимаваш с Левски??? Не те ли интересува как играе твоя отбор, как се готви за мача с Рома и други подобни?? А?? И хайде да ми отговориш "как БФС подкрепя Левски":
1. Как беше наказан Миньор преди мача с Левски за нахлуване на терена и побоища???
2. Колко и как беше наказан Ботев когато издигнаха свастики на Герена???
3. Защо БФС ОЧЕВАДНО НЕПРАВИЛНО даде лиценз на ЦСКА за вътрешното първенство миналата година??? По правилник трябваше да сте във В група???

Хайде Popcorn, дай някакви смислени отговори.......

+1
Няма как да ти отговори, щото си знае...
1.Няма доклад 2.Няма доклад.3.Според УЕФА Ръководството на БФС ще има право да издава лицензи и с известни условия, при чието неизпълнение във фиксиран срок лицензът ще бъде отнеман. Контролът ще бъде извършван от футболния съюз чрез петчленна лицензионна комисия и работна група. На 26 юни 2008 Лицензионната комисия издава лиценз на ЦСКА за новия сезон под условия които трябва да се изпълнят до 4 август 2008 г. На 5 август 2008 Лицензионната комисия окончателно издава лиценз на ЦСКА за новия сезон-след като се убеждава че условията са изпълнени

Ае човек, ясно ми е че говориш колкото да не заспиш, лошото е че най-вероятно си вярваш, но така няма да я докараме до никъде!!!!!
Няма смисъл за едни така ама за други иначе....Но ми се струва че съвсем скоро на всичко това ще бъде сложен КРАЙ!

Свобода_или_смърт

Мнениеот Свобода_или_смърт » 23 сеп 2009 20:21

soilwork написа:
vans81 написа:
Свобода_или_смърт написа:Popcorn ти защо не пишеш теми за ЦСКА? А се занимаваш с Левски??? Не те ли интересува как играе твоя отбор, как се готви за мача с Рома и други подобни?? А?? И хайде да ми отговориш "как БФС подкрепя Левски":
1. Как беше наказан Миньор преди мача с Левски за нахлуване на терена и побоища???
2. Колко и как беше наказан Ботев когато издигнаха свастики на Герена???
3. Защо БФС ОЧЕВАДНО НЕПРАВИЛНО даде лиценз на ЦСКА за вътрешното първенство миналата година??? По правилник трябваше да сте във В група???

Хайде Popcorn, дай някакви смислени отговори.......

+1
Няма как да ти отговори, щото си знае...
1.Няма доклад 2.Няма доклад.3.Според УЕФА Ръководството на БФС ще има право да издава лицензи и с известни условия, при чието неизпълнение във фиксиран срок лицензът ще бъде отнеман. Контролът ще бъде извършван от футболния съюз чрез петчленна лицензионна комисия и работна група. На 26 юни 2008 Лицензионната комисия издава лиценз на ЦСКА за новия сезон под условия които трябва да се изпълнят до 4 август 2008 г. На 5 август 2008 Лицензионната комисия окончателно издава лиценз на ЦСКА за новия сезон-след като се убеждава че условията са изпълнени
1. Дали няма доклад и ако няма защо няма??? 2. Доклад имаше, имаше и наказание, Ботев обжалва и тогава приеха, че това не са нацистки символи, а древно-индийски. Сега Левски нацистки ли е издигнал или древно-индийски?? 3. Това беше по-темата за синьото БФС. Дали не е червено????

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 23 сеп 2009 20:23

Какви са тези лепилари, дето са по гонг сега? Какво протестират толкова? Не били свастики - от 9 кладенеца вода докарват да убедят че не било свастики. Изтърпете си наказанието. ЦСКа колко пъти ги наказваха? Тези един път ги наказаха и осмърдяха света.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Вратари

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2009 20:23

Цецо и преди се е представял добре на вратата.Незнам на каква основа са вашите притеснения?

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 23 сеп 2009 20:23

Di Canio написа:
Lord VOODOO написа:
Di Canio написа:Еми моето предложение да идете да направите още един митинг-протест пред БФС за не-добре свършената работа и може направо да настоявата да ни накажат с домакинство за 2та мача за Лига Европа и другия полусезон на Левски - ЦСКА ?

Само не разбрах, защо реши точно с мен да се заядеш? Кое от казаното от мен според теб не е вярно? :? :? :?

Щото пич не се чувате просто кви глупости ми говорите... Айде кажи ми като БФС си върши толко добре работата както претендирате защо не се направи нищо по въпроса с Литекс - ЦСКА когато дебелия срина половината сектор да можете да излезнете на игрището ?

Първо не съм чорбар! Това, че съм антилевскар не ме прави чорбар!!!
Второ еми все някога БФС трябваше да почне стриктно да спазва правилника! Аз лично се надявам сега случая с Левски да не е единствен, а това да се превърне в практика!!! За напред винаги БФС така да си върши работата, без значение за кой отбор става дума! Просто въпрос на късмет, че Левски първи си изпатиха от това!
Трето за Литекс- ЦСКА... не работя в БФС и затова не мога да ти кажа защо не приложиха така правилника, както сега? Мога само да гадая. Моето лично мнение е, че БФС си затрая, защото ако тогава бяха наказали ЦСКА трябваше да накажат и Литекс!!! И според мен затова БФС се ската! Все пак Гришата е в изпълкома, а и все пак Гришата плаща заплатите на Наско и Мъри в националният отбор... Може и да греша, но това е моето мнение! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот Di Canio » 23 сеп 2009 20:25

Lord VOODOO написа:
Di Canio написа:
Lord VOODOO написа:...

[РЕДАКТИРАНО:] Знаеш ли че умните хора са казали че Обвинение без доказателства е престъпление?

Ми съди ме, ако искаш! Опитай! :twisted: :twisted: :twisted:

Кво да те съдя ти си осъден по рождение. За мен си престъпник.
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Мнениеот TheBetfather » 23 сеп 2009 20:26

Митрев е със счупена ръка , но изследванията са добри и ще е на крак след 15-20 дни! :?
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

kenta25
Контакти:

Мнениеот kenta25 » 23 сеп 2009 20:28

които и да е нали знаете че ЛЕВСКИ има наи добрата школа за вратари,аз лично не се притеснявам кои ще пази

Свобода_или_смърт

Мнениеот Свобода_или_смърт » 23 сеп 2009 20:31

[

Първо не съм чорбар! Това, че съм антилевскар не ме прави чорбар!!!
Второ еми все някога БФС трябваше да почне стриктно да спазва правилника! Аз лично се надявам сега случая с Левски да не е единствен, а това да се превърне в практика!!! За напред винаги БФС така да си върши работата, без значение за кой отбор става дума! Просто въпрос на късмет, че Левски първи си изпатиха от това!
Трето за Литекс- ЦСКА... не работя в БФС и затова не мога да ти кажа защо не приложиха така правилника, както сега? Мога само да гадая. Моето лично мнение е, че БФС си затрая, защото ако тогава бяха наказали ЦСКА трябваше да накажат и Литекс!!! И според мен затова БФС се ската! Все пак Гришата е в изпълкома, а и все пак Гришата плаща заплатите на Наско и Мъри в националният отбор... Може и да греша, но това е моето мнение! ;)[/quote]
Прочети си сам още веднъж написаното и ще разбереш колко тъпо се е получило. Значи БФС трябва да си върши работата, ама когато наказва Левски, а когато трябва да накаже ЦСКА, Литекс или Миньор преди мача им с Левски тогава "не знам зашо така се е получило...."

Върни се в “Архив”