ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот LSFC 1914 » 27 май 2016 19:55

Grisha_Ganchev написа:ЦСКА ще играе в А група, в евротурнирите, и ще се бори за титлата!

Голям клоун си. :lol: Вземи и Лютви Местан в управлението. Той е голям фен на ЦСКА. :P
Последна промяна от LSFC 1914 на 27 май 2016 19:56, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 май 2016 19:56

Tommi написа:Етрополският футбол набира скорост в своето развитие. :)

Все пак имат 3 полуфинала за ЕКТ. :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2016 19:58

Beladona написа:
PFC Litex написа:ПФК "Лиска 2016" Етрополе - честит ви урод... дано някой един ден изобщо ви припознае, като ЦСКА.

Имам един акаунт за припознаване... има ли желаещи :lol:

Дребосъка е полудял от коката , съсипа литекс ....

Не ме вълнува, то това лично на мен ми е ясно от доста време, кофти от цялата тази работа е не дали ще го има Литекс, а че се нарушават редица правила, но щом така им харесва на много хора това е тяхното желание.

След цялото това нещо Литекс на практика изчезва от футболната карта на България. Така собствениците на ПФК ЦСКА - 1948 АД се надяват, че ще участват в професионалния футбол с лиценза на Литекс, но под името Професионален футболен клуб ЦСКА - София, което е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.

Само като погледне човек, какъв е компот и му става ясно, защо е всичкия този цирк.

Иначе реално това с нищо непроменя ситуацията и вероятността да има два отбора ЦСКА е много голяма.
Последна промяна от PFC Litex на 27 май 2016 20:01, променено общо 1 път.
Изображение

bub
Контакти:

Re: Ловеч остава без отбор заради комунистите

Мнениеот bub » 27 май 2016 19:59

това фен на Берое ли го пише?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 20:01

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Цитирай ми думите точно главоч!Не да се приеме-да се ВНЕСЕ!

Не се притеснявай! Цитирал съм те точно, главоч! ;) ;)

Ти разлика между ПРЕДЛАГА/ВНЕСЕ/ и ПРИЕМЕ явно не правиш!Сбогом!6:0.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 20:02

PFC Litex написа:
Beladona написа:
PFC Litex написа:ПФК "Лиска 2016" Етрополе - честит ви урод... дано някой един ден изобщо ви припознае, като ЦСКА.

Имам един акаунт за припознаване... има ли желаещи :lol:

Дребосъка е полудял от коката , съсипа литекс ....

Не ме вълнува, то това лично на мен ми е ясно от доста време, кофти от цялата тази работа е не дали ще го има Литекс, а че се нарушават редица правила, но щом така им харесва на много хора това е тяхното желание.

След цялото това нещо Литекс на практика изчезва от футболната карта на България. Така собствениците на ПФК ЦСКА - 1948 АД се надяват, че ще участват в професионалния футбол с лиценза на Литекс, но под името Професионален футболен клуб ЦСКА - София, което е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.

Само като погледне човек, какъв е компот и му става ясно, защо е всичкия този цирк.

Иначе реално това с нищо непроменя ситуацията и вероятността да има два отбора ЦСКА е много голяма.

Литекс, ако е получил вече лиценз, не може да си сменя името, иначе го губи, не беше ли така по правилник ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2016 20:02

На път е да прекъснем 8 годишното умишлено управление с цел да бъдем унищожени, заличени и разбити като общество!
Омагьосания кръг е на път да бъде разбит на пух и прах и ЦСКА СОФИЯ започва да диша свеж и чист въздух!
Имаме основата от български футболисти, имаме треньори, имаме единна публика... това е нашия ЦСКА СОФИЯ!
Армията ще стане цвете, а Панчарево като Дубай.
Край на шибаните мъки!
ЦСКА е по-жив от всякога!

@ Който копае гроб другиму, сам пада в него!
Това е сините мафиоти!
Не може да убиете ЦСКА...
...ЦСКА е ВЕЧЕН!

Потребителски аватар
Grisha_Ganchev
Контакти:

Мнениеот Grisha_Ganchev » 27 май 2016 20:04

1982 написа:
Литекс, ако е получил вече лиценз, не може да си сменя името, иначе го губи, не беше ли така по правилник ??!

Това твоето, колега, са някакви предсмъртни гърчове. Приеми реалността и се кротни, че само на себе си вредиш.

Поздрави,
ГДГ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2016 20:06

ss1914 написа:
1312 написа:Малеее :D А миналата година във форума на цска всички си слагаха аватари с всякакви черепи в чест на г-н Божков... Сега на мода е г-н Гриша Данаилов Ганчев :mrgreen: А как ще играете в Европа и как ще минат тия номера пред УЕФА... нищо, вие празнувайте, говедата се насраха от страх :mrgreen:

Няма какво да се насираме, обичаме да унижаваме комунистически уроди !

Ако се съмнявате срещу кога ще играете... ще Ви припомним кой сме ние!
Още първия мач ще разберете кой е баща Ви!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 май 2016 20:06

гражданин от село написа:
Кашчей написа:
Не е!
Обединението е сливане или вливане, поне според ТЗ.

И при закупуване на една фирма от друга купувачът какво придобива?Там няма слива и вливане, а какво? :roll:

Същото е, но нашият законодател малко е усложнил нещата. На запад се казва думичката "acquisition" (придобиване) и си се разбира придобиване на една компания от друга (може да е контролен дял, може по-малката компания да продължи да съществува, може да прекрати съществуването си и т.н.). Прави се разграничение само когато две компании се обединяват и образуват трета (това, което у нас е "сливане").
Но в конкретния случай ЦСКА не участва в тези процеси. :) Правят ги Етрополе и Ловеч. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”