Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
Къде са модераторите?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
stn написа:Къде са модераторите?
Най-вероятно на протеста. За пръв път в живота си съжалявам, че не живея в София. Ако бях там също щях да съм на протеста.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
El Grande написа:hellyeah написа:Досега лични съобщения от този тип са ми пращали фенове само на два отбора - ЦСКА и Ботевь .
Съответно ти и в двата случая си се скрил като малката срамежлива путчица,която си всъщност, нали?
Говеда,честно ви казвам,ако ше се отварате,елате да се видиме,ако само ше ми пишете глупости по форумите-нема сми...
El Grande написа:Foreigner написа:Най-вероятно заради такива като тебе са пратили всички в Сопот (иначе едно много хубаво българско градче).
Спри да се държиш като селския глашатай. Не излагаш само себе си.
Бла бла бла грух грух грух, както обикновено,никва конкретика... свинска раута...
gong/viewtopic.php?f=7&t=143555&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Не му ли е време за почивка?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Laetitia написа:Жоро Бекъма написа:Laetitia написа:Горе БСП! Горе ДПС!
Курво, да лапаш рязаната пишка на Ахмед Доган. Виждам много добре пускаш език - оближи и задника на СерГей.
В темата за Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА.
Вярвам, че има модератори.
Аз пък вярвам, че знаеш как да дадеш линк?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Няма нужда от хапливост.vaskonti написа:Аз пък вярвам, че знаеш как да дадеш линк?

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Няма нужда от хапливост.vaskonti написа:Аз пък вярвам, че знаеш как да дадеш линк?Въпросната простотия беше изтрита почти веднага, но не разбрах от кого.
Не е хапливост, а просто напомняне, че е най-добре винаги да се дава линк.
[center]I'll be the savior of you all
Докато сложа линк, някой вече го бе изтрил. Хубаво е, че се реагира бързо, макар да има такова доволно количество прости хора.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
vaskonti написа:Laetitia написа:Няма нужда от хапливост.vaskonti написа:Аз пък вярвам, че знаеш как да дадеш линк?Въпросната простотия беше изтрита почти веднага, но не разбрах от кого.
Не е хапливост, а просто напомняне, че е най-добре винаги да се дава линк.
Малко офф, но няма да е лошо така, както във всеки подфорум виси темата за ВВС кодовете или Правилата, да има подобна и за това, как да се пусне директен линк към мнение във форума.
ПП-Аз знам, но доста други не знаят.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Пловдивчанинът
- Контакти:
0007 написа:El Grande написа:hellyeah написа:Досега лични съобщения от този тип са ми пращали фенове само на два отбора - ЦСКА и Ботевь .
Съответно ти и в двата случая си се скрил като малката срамежлива путчица,която си всъщност, нали?
Говеда,честно ви казвам,ако ше се отварате,елате да се видиме,ако само ше ми пишете глупости по форумите-нема сми...El Grande написа:Foreigner написа:Най-вероятно заради такива като тебе са пратили всички в Сопот (иначе едно много хубаво българско градче).
Спри да се държиш като селския глашатай. Не излагаш само себе си.
Бла бла бла грух грух грух, както обикновено,никва конкретика... свинска раута...
gong/viewtopic.php?f=7&t=143555&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Не му ли е време за почивка?
НЕ! Оставете го да си избива комплексите на воля. По-добре тук, отколкото да цели врабчета с камъни.
...