Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2019 00:44

rhaegar написа:
ivan56 написа:
Аз вчера писах, че онзи професор ще излезе прав за 80%. Като гледах вчера в ФБ под всяка статия за годишнината от кацането на Луната с каква категоричност се изказват идиотите и как са запознати къде в холивуд всичко се е снимало.
Че тези същите са които ги пръскат с кемтрейлс, тровят ги с ваксини, норвежки гейове им вземат децата, Европата и щатите ги съсипават и искат да унищожат тая супер могъща държава.

Хората масово овчасаха и спряха да мислят. Пускат им няк'ва муха като тия конвении за децата и седи гледай сеир. Някакъв дебил четох се оплакваше, че в училище казали на детето му, че на английски "джендър" значело "пол". И видиш ли на кви неща учели децата. Бе то че децата стават по-умни от родителите с всяко поколение е факт, ама бива ли толко прост да си?

Еми овце, нали видя под публикацията на БТВ за "есето" И проблема, че именно тия идиоти се мислят, че са най-запознати по всички параграфи.
Както стана с прословутата "Стратегия" на масата тъпаци им бе пусната мухата, че ще им вземат децата за по един шамар и излязоха да протестират, обаче като взима 20 лв детски, като няма място в градината или училището за детето му, псува държавата в интернет и Фб.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2019 00:52

garfield22 написа:
ivan56 написа:Вярваш ли в кацането на Луната?
Вярваш ли, че някой ни пръска с отрови и ни трови с ваксини?
Кво ти е мнението за "Стратегията за детето" ?
Нещо за руският монопол на Лукойл?
Лукойл Енерджи да ти говори нещо или само гадните соросоиди и гейеропеици искат да цоцат от нас.

Вярвам в кацането на Луната, не вярвам в Кемтрейлс и конспирациите за ваксините (това особено е голяма глупост, хората рискуват здравето на собствените си деца), относно стратегията не съм запознат. За Лукойл също съм съгласен, аз затова когато колегата писа, че крадем от Русия и ЕС споменах, че го има и обратното.

А значи, може да се води нормална комуникация с теб ;)
Проблема ни, не са нито американците, руснаците, марсианците и тн.
Нашият проблем, че управляващата пасмина с продажни боклуци и за някой долар или рубла в личната сметка са готови да изтъргуват и майка си.
Дажи си мисля, че ЕС ни трае много.
Ти представяш ли си, че 95% от отпуснатите средства за къщите за гости съфинансирани по европейска програма са на политици и свързани с тях лица и си ги ползват за лични нужди. Ами само тва ли е.
Аз ако бях на тия от Брюксел, отдавна да им бях бил шута.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 юли 2019 00:59

Регъре,
2-2,5 повече дават и пак няма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юли 2019 01:01

ivan56 написа:Дажи си мисля, че ЕС ни трае много.
Ти представяш ли си, че 95% от отпуснатите средства за къщите за гости съфинансирани по европейска програма са на политици и свързани с тях лица и си ги ползват за лични нужди. Ами само тва ли е.
Аз ако бях на тия от Брюксел, отдавна да им бях бил шута.

Траят ни, щото сме на сравнително благоприятно място и доста от търговията между Азия и Европа минава през наша милост, въпреки морския транспорт.

Иначе, по повод къщите за гости и сходните случаи. На скоро при нас бяха одобрени 2 проекта за откриване/обновяване на зъболекарски кабинети, по 100к за апаратура. Абсолютно произволно ги спечелиха снахата на кмета и жената на председателя на младежката организация на ГЕРБ. Ама това е съвсем случайно, не е тенденция и никъде другаде няма подобни неща.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юли 2019 01:04

NOMER14 написа:Регъре,
2-2,5 повече дават и пак няма.

Къде ги дават тия 2,5-3?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2019 12:50

Аз лично това за златото и "Дънди Прешъс" ( любима тема на Волен Сидеров :lol: ) винаги съм се чудил... Абе, как родните мутряги са проспали аджаба, това злато за милиарди, и тръгнаха да се занимават с бензиностанции, хазарт и туризъм ? :mrgreen:
Първото което е - ако действително България разполагаше с много и лесно-достъпно злато, сега в тоя бизнес щеше да е пълно с бивши елементи от СИК и ВИС.
Аз гледам чат-пат по Виасат Експлорър "Австралийски търсачи на злато"... Там дори да си среден играч, вкарваш милиони в техника и начини за добив, особено ако златото е на дълбоко, какъвто е случаят в Челопеч ( мисля тъй беше ) ... Не че канадците не правят кинти, но са вкарвали страшно много технология, усилия и нерви, явно нещо, което Държавата и родните предприемачи са решили, че е прекалено проблемно и несигурно. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 юли 2019 19:15

В нормална държава щеше да има масови оставки след такава хакерска атака, а народът щеше да е на улицата. Тук и едните и другите се правят, че нищо не е станало.
Очаквам отново да натопят невинен, както стана с онази репортерка от Русе. Нищо чудно и държавата да е намесена.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 юли 2019 18:46

Eminem написа:В нормална държава щеше да има масови оставки след такава хакерска атака, а народът щеше да е на улицата. Тук и едните и другите се правят, че нищо не е станало.
Очаквам отново да натопят невинен, както стана с онази репортерка от Русе. Нищо чудно и държавата да е намесена.

В САЩ и Германия нямаше масови оставки, стига сте хранили опозиционни истерии.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 юли 2019 19:44

Там за доста по-дребни неща подават оставки.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 юли 2019 03:07

Eminem написа:Там за доста по-дребни неща подават оставки.

Чакай да е вярно... Оставките след скандални разкрития са рядкост. Според теб, след Уикилийкс, трябваше светът да се обърне с хастара навън, ама нъцки.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”