ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов поема дълга на Пичионе
Селският само ви разиграва и връзва на щуротиите му
- Един град-един отбор
- Контакти:
Кише, братле ще кажеш ли какво точно е казано на прес конференцията, че май не съм достатъчно запознат 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Сбъркана работа. Възможните отговори на този феномен са два. Или МНОГО добър или отвратителен. Е...аси. Нейсе, ке се чека. /Димек: Йеби го, ш съ чакъ./
Тribute to Шврнц.

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
то и аз не съм запознат много много ама пичони каза в прв текст че човека който му навлякъл забраната за излизане от страната скоро щял да си плати и ето днес ако вярваме на пресата то май вече е факт поне е поел ангажимент пред икономическа полиция да плати дълга на пичони,обаче другите обещания още висят.за продажбата на отбора най важната за нас феновете,взимането на класен нападател като гледам този белия бразилец визиткатаму има 10 гола от 1999 а казал че идва да къса мрежи малко несериозно и други работи това е в общи линии другото бяха общи приказки
селски вземи си скункса не се сърди
Като го гледам Христолов май се опитва да ви се мазни лекинко..
Титлата е синя 

Италианците ще дадат определена сума на христолов, от тази сума се изпащат всички задължения и каквото остане ще го пребере селския, сумата от хотела е задължение на отбора, която трябва да плати христолов, така че това е съвсем нормално и логично, няма нищо странно!
По-важно е дали днес ще пристигне човекът от Италия, както се каза на пресконференцията и какво ще стане след това!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- pasaden
- Контакти:
Re: Пичоне - един от нас!
Защо да не се връзва.Те пишат за професионален български клуб, пълен с италиански аматьори 

100 години символ на Пловдив
- fireboy
- Контакти:
Шефът на италианския инвестиционен фонд,
който иска да купи Ботев, идва днес в Пловдив. Името на баровеца от Апенините засега е обвито в мистерия. В негово присъствие Димитър Христолов ще подпише договор. В него ще бъде изрично упоменато, че Христолов предоставя на 100 процента управлението на клуба на Серджо Борго. Гологлавият италианец е представител на инвестиционния фонд в Ботев. Сделката с Ботев се пече вече три месеца, но все не е факт.
Вчера за пръв път от доста време
Христолов брои 300 лева за дубъла. С парите втората селекция успя да отпътува за Своге. В предишните два мача играчите сами събираха пари за нафта.
7дни
който иска да купи Ботев, идва днес в Пловдив. Името на баровеца от Апенините засега е обвито в мистерия. В негово присъствие Димитър Христолов ще подпише договор. В него ще бъде изрично упоменато, че Христолов предоставя на 100 процента управлението на клуба на Серджо Борго. Гологлавият италианец е представител на инвестиционния фонд в Ботев. Сделката с Ботев се пече вече три месеца, но все не е факт.
Вчера за пръв път от доста време
Христолов брои 300 лева за дубъла. С парите втората селекция успя да отпътува за Своге. В предишните два мача играчите сами събираха пари за нафта.
7дни
Ако се оттеглят италианците всички стари и трупащи се задължения са на сметката на селския.Виждаме за 60 000 какво става с Пичони,четем за Любо Пенев и едва ли селския ще се размине.А той посмъртно няма как да излезе от собствената си каша.Предполагам затова измъква треньора и остава останалото на другите с надежда да вземе някой лев накрая.Не знам дали съм прав,но това си мисля