ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Re: Пичоне - един от нас!

Мнениеот Mod 1912 » 19 ное 2009 14:26

botev forever написа:Човек да не вярва на очите си!!!!Някой хора са готови да отворят касичка в която да събират пари и с тях да плащат масрафите на мургавия италиански спец,докато в клуба няма пари да си изперат екипите!!!Ей на това аз казвам любов към Ботев Пд!!!Разни хора,разни идеали!!!

В клуба има пари да си изперат екипите, изостанал си с информацията!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 ное 2009 18:52

Ама за витамини нямат пари, за витаминииии :lol: Не става само с екипи, трябват и витаминииии :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 ное 2009 10:31

Пичони,мичони ,опичайте си акъла и оправяйте играта на отбора ,че е срамота да падаме по някви си "спортисти " ,щото за мен хикса си е чиста загуба

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 ное 2009 13:11

BultraStyle написа:Пичони,мичони ,опичайте си акъла и оправяйте играта на отбора ,че е срамота да падаме по някви си "спортисти " ,щото за мен хикса си е чиста загуба

Пичоне спечели доста симпатии на феновете. Симпатяга е , има хъс... В няколко важни мача показа че има и добри тактически умения /с Локо Сф , Локо Пд/, поподреди отбора нелошо. Обаче наред с добрите черти на италиански професионалист , през изминалите две седмици демонстрира и типична българска мърлящина и аматьорщина :evil: Защо трябваше да разпуска отбора в дълга ваканция ? Нима е свършил полусезона ? Нима сме в средата на класирането и нямаме нужда от тренировки и контроли ? Нима отборът вече е перфектно сработен и в добра физическа форма ? Очевидно оливане на Пичонката... 8-) Още повече той нямаше никакъв личен мотив от тази ваканция ,беше наказан от Прокуратурата да не напуска страната. Изкара десетина напълно безсмислени дни тука... Дано си вземе поука и да въведе казармен ред и дисциплина за оставащите 3 мача до края на сезона /двата от първенството и за Купата с Локо Сф/. Ние сме на дъното на класирането , и за да продължи да мъждука някаква искрица за спасение на БОТЕВ трябва в останалите два мача да се вземат 6 /шест/ точки. Ситуацията е извънредна и италианчетата трябва да го разберат това ! Каквото и да стане със Сделката , отборът трябва да завърши есента с някакъв точков актив...

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 22 ное 2009 15:26

Пичони утре има рожден ден дали да не му подарим една брадва да знае какво го чака ако продължава така да ги пуска във ваканция когато отбора има нужда от сработване и да наваксва физическа подготовка и други пропуски макар да не отричам че ми харесва как работи но да има едно на ум
селски вземи си скункса не се сърди

Mato
Контакти:

Мнениеот Mato » 22 ное 2009 17:44

kishe написа:Пичони утре има рожден ден дали да не му подарим една брадва да знае какво го чака ако продължава така да ги пуска във ваканция когато отбора има нужда от сработване и да наваксва физическа подготовка и други пропуски макар да не отричам че ми харесва как работи но да има едно на ум

Правилно.Този тарикат много хора го приеха за месия,феновете го обичали,били зад него...как не.

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Мнениеот valyo1912 » 22 ное 2009 20:07

а колко лъжи е казал в последното си интервю за италиански журналист,отказал на отбор от серия А заради ботев,и че преди идвали по 200 човека на мач,а когато дошли италианците идвали по 20000 на мач :shock: тоя човек вярва лиси когато говори
От кой отбор си?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 ное 2009 21:37

valyo1912 написа:а колко лъжи е казал в последното си интервю за италиански журналист,отказал на отбор от серия А заради ботев,и че преди идвали по 200 човека на мач,а когато дошли италианците идвали по 20000 на мач :shock: тоя човек вярва лиси когато говори

Мен цялото интервю ми мирише отдалеч и няма да се учудя ако е измислено от 7дниспирт... сайт за аматьорски футбол пише за български професионален отбор, па макар и той с бая италианци в състава... някак не ми се връзва.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

kishe
Контакти:

Христолов поема дълга на Пичионе

Мнениеот kishe » 23 ное 2009 22:32

това беше казано на пресконференцията и стана ама нас ни вълнува другото обещано на пресконференцията дано и то се случи.иначе това незнам как да го разбирам дали да му се радваме дали да се притесняваме иначе интересно кое може да е накарало този дебил да поеме разходите поне на мен не ми идва на ум
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Христолов поема дълга на Пичионе

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 22:33

В Ботев вече никой е може да разбере какво става.
Преди малко по телевизията показаха две нови попълнения национали на Конго.
Пари нема, а само се привличат нови и нови
Изображение

Върни се в “Ботев”