от kartago на 22 Сеп 2009 12:45
lakito7,
ами сигурно ти си полезен за българския футбол, така да разбирам темата? Тези тримата когато са ни радвали и колкото са ни радвали ВСИЧКИ българи, не знам какво ти трябва да направиш за да ги настигнеш! Обаче с писания и дразнене във форума няма да стане, пич! Опитай нещо друго, я да направиш апарат за телепортация, или да измислиш ново алтернативно гориво, тогава моооже да ти се появи някакъв малък шанс да се доближиш до тях и да прославиш Родината ни из цял свят! Чета, че помниш комунистическото време ( то такова никога е нямало общо взето ), но аз лично не вярвам! Улегнал човек не би тръгнал да се заяжда и дразни толкова дребнаво като тебе!
Апропо, съветвам те да си смениш подписа, понеже няколко пъти скромно заяви, че интелекта ти е на много високо ниво?! И не само защото противоречи на правилата на форума, а най-вече да защитиш "скромното" ти заявление за собственния си интелект! Най-малко да те питам, имаш ли представа коя година е създадена България?! От кого няма да те питам, че може да срутя интелектуалния ти пиедестал!
Погледни какво съм отговорил на един колега на 5 стр.за интелигентността и грамотността.

Кажи,какво противоречи подписа ми, на правилата.Не мога да имам собствено мнение или не мога да използвам една поговорка,написана от друг съфорумец.Просто,защото съм малко глупав,нали трябва да се помага на по слабите и глупави.
А Вие kartago,като модератор нямате ли правилник,като такъв да не се държите непочтително,със злобна ирония спрямо потребителите или на Теб всичко е позволено.