Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола

Мнениеот Old_death » 22 сеп 2009 17:20

от PFC Litex на 22 Сеп 2009 15:31

Явно си късопаметен.
Лятото Иван Стоянов и Коста Стоянов бяха предложени на Левски и Боримиров каза, че дървета на Герена не му трябват
След това Лечков ги предложи на ЦСКА.
От Левски поискаха ли Мишел Платини, че виниш сега Бала и го намесваш в синия цирк.

Не си губи времето,а ги остави да се нарипат наволя.Тия съвсем са се побъркали около загубата в дербито и заработения от ръководството им златен скункс ;) Нормално е никой футболист да не иска да играе в Левски.За какво да ходи там?За да го трансферират в Анадола ли,или да го разкарват през цяла Европа като панаирджийска мечка за продан?За състоянието на нашия футбол са виновни едни други герои от Сащ 94,но това е тема за друг разговор.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот mormona » 22 сеп 2009 17:21

Има един дебил които ходи с бръсната глава и с ОГРОМЕН пречупен кръст на тиквата.Точно отгоре... Свастика.ОСвен тва има на ръката АКАП.Абе като цялоо..за него какво правим >? Да Хитлер е обявен за най - големия военнопрестъпник в човешката история.За мен просто е поредния лунатик тръгнал да превзема света... никoй не е успявал , и дори и сега да реши някои психар в ГЕрмания , че ще завземе света и почне атака над сяка една държава .... пак няма да стигне по - далеч.Въпроса е друг.Какво правим срещу тия ? Те са си с такъв мозък , чели са моята борба , кефят се на Хитлер, мразят Евреите.... Макар през живота си да не са виждали евреин... и тия типове си ходът със свастиките по тях и ги рисуват и така.Тях ги кефи а и можеби изпитват перверзна възбуда да си свържат любимия отбор по някакъв начин с Хитлер и инвазията в Европа... НО Да да отнемат 3 точки.Аз лично съм съгласен.Обаче какво ще направи клуба сам посебеси за да не се повтори това.... ето това е друг въпрос.ВСе пак що не се вадят знаците на Чингисхан или на Александар МАкедонски или на НАполеон? А и все пак нацизма е забранен със закон...
:!:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 22 сеп 2009 17:21

бала,лече и пенев пречели.Балъков доведе Бобич,ще изградят хубав състав,това не било развитие.Любо Пенев изгради отбор почти само от българи и бие грандове.Плюс това няма и кой знае колко национали в състава му.Не следя Сливен затова няма да ги коментирам.А това за продажбите според мен е заради добрите отношения на отборите.Левски да си сменят ръководството,няма смисъл да казвам защо.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 22 сеп 2009 17:26

Много пъти съм казвал не е само до агитките на двата отбора навсякаде си има малоумници.
Щом има извършено нещо което не е законосъобразно значи трябва да има наказание,но нещо не мога да се сетя да има големи наказания за двата ни гранда.Ако трябва да се вземат точки да се вземат ама да се мери със еднакава аршин за всичките отбори докато не почнат да се прилагат законите няма да се оправи не само футбола ни а и цялата държавата.
Левскар съм ама сега се обрщам към привържениците и на двата отбора много ви моля ама честно си кажете когато не върви мача на единия от грандовете срещу по слаб отбор не се ли намесва съдията винаги даже и да не е със дузпа как винаги само за ЛЕВСКИ И ЦСКА има аванти срещу по слабите отбори.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 сеп 2009 17:27

Аве автора на темата,когато Бала,Лече и Пенев са ни радвали ти си бил на екскурзия в ташкент ... ходи ближи си раните другаде,какво са ви виновни ЦСКА,че направи повече от добра селекция с ПАРИ !!! ... ходи се плачи на Батков недорасляк такъв !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 сеп 2009 17:32

lakito7, пич, излагаш се само!
играеш си на дребно, ако търсиш някакви виновници сред изброените!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

----------
Контакти:

Мнениеот ---------- » 22 сеп 2009 17:34

Общото е, че БФС още миналата година трябваше да ви извади от професионалния футбол, след това още колко пъти трябваше да ви наказват ,а те мълчаха, във вашия сектор не е ли имало такива свастики имало е колкото щеш ,ама сега виждате всичко ,а когато трябва не .

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 22 сеп 2009 17:35

Лечков да, но за другите. Не мога да се съглася. Друг вреден е Борислав Михайлов.
ВДинев

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Re: Класирането до момента...

Мнениеот koko_1914 » 22 сеп 2009 17:36

bossmitko написа:Защо ни трябваше тази смяна .. Велев си вършеше работата ...в предишното първенство направихме страхотен финал ...показахме много добра игра и спечелихме титлата .. тази година според мен ЦСКА е шампион ,а ако играем като с ЦСКА онзи ден ще спорим с Черноморец за 2рото място .. :cry:

ААААаа ще дойдете на моята, плюхте го, плюхте го Кокала, а като ви питах кой ще дойде след него - мълчание ! Те ви сега смяна на треньори...
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 сеп 2009 17:37

donpacko написа:Много пъти съм казвал не е само до агитките на двата отбора навсякаде си има малоумници.
Щом има извършено нещо което не е законосъобразно значи трябва да има наказание,но нещо не мога да се сетя да има големи наказания за двата ни гранда.Ако трябва да се вземат точки да се вземат ама да се мери със еднакава аршин за всичките отбори докато не почнат да се прилагат законите няма да се оправи не само футбола ни а и цялата държавата.
Левскар съм ама сега се обрщам към привържениците и на двата отбора много ви моля ама честно си кажете когато не върви мача на единия от грандовете срещу по слаб отбор не се ли намесва съдията винаги даже и да не е със дузпа как винаги само за ЛЕВСКИ И ЦСКА има аванти срещу по слабите отбори.

Е какво да го мислим и да го признаваме.Естествено , че е така ! Аз съм привърженик на обективизма, той в повечето случаи се свързва директно с това винаги да казваме истината ( макар и да е трудно) но истината в случая е тая! Помага се и на нас и на ЦСКА ! Данеби ония ден МАнчестър да не игра продължение доо гол ? ИЛи данеби БАрселона да не беше подпряна срещу Челси ? ?
Аз може и да сам от БАрселона но го казвам , то си прозира направо ! БАрселона играе супер , обаче от УЕФА неискаха пак да гледаме мач между Червени и Сини и то на Финала.Та ние тия мачове ги гледаме в годината по 2 пъти , че и повече ако дясат за некоя купа в Англия.Много ясно.И това признаване не значи , че БАрселона играе слабо ! Същото се отнася и до наще грандове ! Те може и силно да си играят обаче като се закучи некои пред вратата и се окопае, що па да не му свират една дуспа срещу тоя отбор, та да може Левски или ЦСКА да бие...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”