Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 мар 2015 14:36

Player написа:Какви са тия, че ще ми искат ей така да получат даром Левски. Заслужили са с нещо ли или имат някакво право?

Тук си прав, в края на краищата факта, че Батков в момента не може или не иска да поддържа Левски не значи, че всеки, който не е доволен от управлението има правото да притежава или управлява отбора.

Въпросът е дали тръста знае какво да прави ако Батков все пак се махне, ако подари акциите или ги продаде (оп, дари де) на фенове? Кой и как ще издържа отбора? Голяма група фенове с по-малки суми пари ли, малка група хора с по-голям принос към бюджета или нов собственик? Така де, съгласен съм, че в момента Батков не поддържа и управлява правилно отбора, но нали и да го няма Борат все някой трябва да го прави?

И тук не говоря за изискване да се осигури ново финансиране с грамадни суми, а просто да се изясни кой и как ще го прави.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 мар 2015 14:44

СВОБОДЕН написа:Никакви успехи не е имал Батков. Всичко беше въпреки него и се дължеше на тандема Мъри и Наско.

Правиш един съществен пропуск: Батков тогава пак държеше юздите в Левски, просто тези под него имаха по-голяма свобода. Ако наистина не е искал да има успехи щеше на момента да ги ограничи, изгони, саботира.. нямаше да чака няколко титли и пробив в ЕКТ за да го направи. С други думи дори факта, че успехите се дължат на поддържани (тогава) от него хора е негова заслуга.

СВОБОДЕН написа:Когато Батков реши сам да вземе нещата в свои ръце, тогава тръгнахме надолу и днес сме на дъното.

Да, това е факт. Но не може когато назначава правилните хора и ги оставя да работят това да НЕ Е заслуга, а когато назначава неправилни хора или ръководи лошо това да Е провал. И двете неща са валидни.
СВОБОДЕН написа:Тръста има за цел спасяването на Левски. Тази цел не виждам как ще бъде постигната заедно с Тодор Батков. Двете неща са несъвместими.

Тръста да каже какво ще последва когато акциите бъдат пръснати между фенове, които са ги купили с това "дарение" и самия тръст.. и въобще когато акциите престанат да са във Батков.
Разкарването на Батков няма да е края на мъките, а само шанс за ново начало. ШАНС, а не нещо сигурно, не нещо, което ще дойде ей така.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 мар 2015 15:12

Betchualeng Arnaikem написа:
СВОБОДЕН написа:Тръста има за цел спасяването на Левски. Тази цел не виждам как ще бъде постигната заедно с Тодор Батков. Двете неща са несъвместими.

Тръста да каже какво ще последва когато акциите бъдат пръснати между фенове, които са ги купили с това "дарение" и самия тръст.. и въобще когато акциите престанат да са във Батков.
Разкарването на Батков няма да е края на мъките, а само шанс за ново начало. ШАНС, а не нещо сигурно, не нещо, което ще дойде ей така.

Много правилно казваш ШАНС, да това наистина е шанс! Но този ШАНС никога няма да го има ако Тара си остане начело, в противен случай този шанс ще е кауза пердута!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 мар 2015 15:19

Ок де, потенциалните инвеститори нямали вяра на Батков. Хубуу, ама кой па би имал вяра на В.Колев и гугутков? :? И не че нещо, ама доста обещания и големи приказки имаше от В.Колев и тръста, специалисти а у, а нещо само искания и изисквания и накрая "специалистите" В.Владимиров и Колев в управата. Нещо много се разминават с първоначалните си приказки.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 мар 2015 15:23

Avanti_Ragazzi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Много правилно казваш ШАНС, да това наистина е шанс! Но този ШАНС никога няма да го има ако Тара си остане начело, в противен случай този шанс ще е кауза пердута!

С което казваш същото, което и аз. Така де, след Борат какво следва? Аз съм от хората, които биха били от отбора ако ще и фалирал и в Ю група, ама все пак искам да знам кой и какво смята да прави с отбора, та да иска акциите му.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 мар 2015 15:56

Avanti_Ragazzi написа:Това което иска тръста е следното Ганьо да им джироса всички акции, а те до края на годината да се опитат да ги продадат на феновете и най-вече някой или повече от един нови инвеститори. А ако не успят да го сторят до края на годината, просто ще му върнат отново акциите.

Мечтая батков да се махне, но това е абсурдно и нелепо. Буди смях.
Не може някакъв да ми иска акциите и той да решава какво ще става с тях. Кой е той ? Кой обяви, че Колев е честен човек ? Кой обяви, че Колев действа от любов към Левски ? Колев е с НКП, а НКП се ръководи от наркомани и всякакви утайки. Утайки, които заедно с батков съсипват Левски. Утайки, които носят на Левски глоби от стотици хиляди. Утайки, които влизат безплатно на стадиона, утайки, които бият левскари. Утайки, които бяха на крачка да изхвърлят Левски от ШЛ и групи щяхте да гледате през крив макарон.
Кой реши, че инвеститорите ще имат доверие в тези утайки ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 16:04

Eminem написа:.....Кой реши, че инвеститорите ще имат доверие в тези утайки ?

Ами тук е разковничето! Тези така наречени от теб утайки, няма и не искат да управляват клуба, те би трябвало да са своево рода куриер, който да придвижи акциите от Бащицата до един евентуален нов собственик. Ситуацията е такава, че без този своеобразен куриер акциите(собствеността)няма да мръднат никъде. Това не значи, че задължително ще ни огрее с някой нов бащица, но както казаха колегите по-горе - Шанс е! Затова според мен всякакви приказки кой и дали би имал доверие на феновете са излишни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 мар 2015 16:12

TristaNNN написа:

Ами тук е разковничето! Тези така наречени от теб утайки, няма и не искат да управляват клуба, те би трябвало да са своево рода куриер, който да придвижи акциите от Бащицата до един евентуален нов собственик. Ситуацията е такава, че без този своеобразен куриер акциите(собствеността)няма да мръднат никъде. Това не значи, че задължително ще ни огрее с някой нов бащица, но както казаха колегите по-горе - Шанс е! Затова според мен всякакви приказки кой и дали би имал доверие на феновете са излишни.

Тези утайки не са фенове на Левски. Те са на хранилка в Левски. Истинският фен няма да докарва след всеки мач глоба на Левски, особено сега след като всеки лев е важен. Един истински фен ще си плати билета, а няма да влиза безплатно. Един истински фен няма да застраши участието на Левски в ШЛ. Тези "фенове" си правят бизнес с Левски, взимат заплата за охрана, кетъринга е техен, 1лв. от всеки билет, батков им плаща кафенето и залата и на тях им е през оная работа за Левски. Важното е батков да ги издържа. И тези "фенове" искат акциите и ще търсят инвеститор. хаххахахах и аз да имам доверие в тях...хахахаххахаха

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 16:14

Eminem написа:
TristaNNN написа:

Тези утайки не са фенове на Левски. Те са на хранилка в Левски. Истинският фен няма да докарва след всеки мач глоба на Левски, особено сега след като всеки лев е важен. Един истински фен ще си плати билета, а няма да влиза безплатно. Един истински фен няма да застраши участието на Левски в ШЛ. Тези "фенове" си правят бизнес с Левски, взимат заплата за охрана, кетъринга е техен, 1лв. от всеки билет, батков им плаща кафенето и залата и на тях им е през оная работа за Левски. Важното е батков да ги издържа. И тези "фенове" искат акциите и ще търсят инвеститор. хаххахахах и аз да имам доверие в тях...хахахаххахаха

Ама пич, разбери веднъж завинаги, че те няма, а и не искат да управляват нищо! По-простичко от горния ми коментар не мога да го напиша.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 мар 2015 16:16

Аз обаче ще го напиша по-просто. След като те не са фенове на Левски, за тях е важно да намерят човек, който ще им угажда така както го прави батков, за да продължат да са на хранилка в Левски. Тях само това ги интересува.
А Левски освен от батков, трябва да се отърве и от тях. С избран от тях човек, това няма да стане.

Върни се в “Левски”