Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Scholesy93 » 02 ное 2025 07:38

Като цяло в момента има трима играчи, които са безумно слаби сред титулярите и трябва да бъдат сменени-Шоу, Дало и Бруно. Шоу е прекалено бавен и слаб физически вече за Висшата Лига, Дало е ходеща грешка, Бруно в защита е пълна скръб, а в атака като обърка някой пас, което често става, ни правят контри именно през центъра, защото той там реално не фигурира. Вчера Хъдсън Одой си мина 30 метра през центъра и стреля фронтално все едно няма никой около него.
Последните двама играят, защото са португалци. Първият доколкото чух играе, защото е тартор, а по време на тъмните месеци на Аморимхарамбол(те щото сега са много светли нали) той само с тях си говорил. За мен Лича или Хевън автоматично трябва да заемат мястото на Шоу, Коби на Бруно или Маунт, а вляво не знам. Опции Дало и Доргу.....да ти се приреве. А Амас е в Уензди и Алваро в Реал..... Бил пуснал онова бичме от Парагвай, лошото е, че е на 18, а Аморим мрази младите играчи.
Но аз ще продължавам да твърдя, че един човек трябва най-вече да бъде сменен. Вчера реши да се надлъгва с Дайш и гората....
Няма ли три точки, няма защита. Той е класически точкогонец. Друго не носи. Смешното е, че преди мача се съгласи с Дайш, че Шон е щял да вземе повече точки ако ни е бил треньор. И добави....ама щеше да го направи с 4-4-2. Мен какво ми дреме дали с 3-4-3 или с 4-4-2 ще взимаме точки. И двамата са точкогонци, поне да ги взимат тия точки дето ги гонят. А нашия....бялото пони вятъра гони....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 ное 2025 09:10

За всички е ясно, че халф бековете ни издишат и в Центъра на терена нямаме достатъчно сила и енергия.
През зимата имаме шанс да се подсилим точно там.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 ное 2025 09:22

Вземем ли два халфа, както се пише, Бруно може и да бъде продаден. Каземиро е много опитен, но вече не е на 25. Най-силните му години бяха в Реал. Обаче защо Аморим би шута на Угарте, никаква идея.

Мактомини много щеше да е полезен в момента.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 ное 2025 09:27

Реално не играе нищо. И аз му бих бил шута.
Яд ме е за Зубименди. Много добър халф

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 ное 2025 14:21

Типичен мач на нашите. Е, да, миналият сезон падахме 3/4-1, сега щяха да ме изненадат,ако беше станало 0-2 и да затворим спокойно мача през второто полувреме. Среден вариант стана, да ни обърнат и да търсим точката до края на мача. С оглед на погледната ситуация и изчистването пред голлинията, трябва да съжаляваме, че е 1 точката, но цялостно не ми хареса, че отбор, вкарал дотук 5 гола в първенството, за 5 минути ни вкарва 2 гола. Все едно водихме с 3 гола,че мачът е свършил и няма смисъл да се скача с нападателя и да се оставя защитника им да стреля на 5 метра от голлинията необезпокоявано. Гледам, че никой не е коментирал яловия и невсписващ се цялостно в играта и особено в атака шешко. Нямам думи как го изтърпя Аморим цял мач. Зиркзее беше задължително да се пусне след 60та минута. За мен досега Шешко си отива на разочарование, играе без самочувствие, без агресия, дори изглежда го е страх да се развика на някого, че не му е подал, а в бил на добра възможност за гол. Куня е другият, който се изключва от мача и се появява за моменти с някое бразилско отиграване, но в повечето ситуации не печели кок знае какво, а даже напротив стартират контраатаки в празните пространства. Амад не е за халф бек, в защита в 0, но мазрауи също се видя, че я тая контузия е върнат в 1 клас, бая грешки направи за малкото време на терена. Мачът с тотнъм става за 6 точки, ако искаме да останем в драпането около челните места. И те не са цвете, можеха да бъдат разгромени от Челси, така че всичко освен победата ще е с вкус на загуба.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 ное 2025 12:37

Общото на провалите през последните 10 години? Този отбор продължава да няма характер. Няма топки. Аморим живее на победи "флук". Див късмет, докато не дойде мач като този с Форест. Нищо няма да постигне и този.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 ное 2025 16:21

Чета, че Тотнъм били много зле срещу Челси. Ще видим дали и срещу нас ще са така или просто Челси са ги надиграли яко. Очаквах да бием Нотингам и да паднем след това. Но като нищо от двата мача ще сме с 1 точка общо и стола на Аморим ще почне пак да се клати :lol:
Дотук мачовете с Арсенал, Съндърланд и Брайтън са единствените ни по-силни през сезона, което е крайно недостатъчно. Луд късмет срещу Ливърпул да счупят гредите и Челси да играят едно полувреме с човек по-малко. Та явно ще сме непостоянни през сезона, което е по-добре от миналия когато бяхме постоянно трагични. :lol: И все пак ще е престъпление ако не можем да се възползваме от оредялата ни програма през сезона и не хванем ШЛ.
Иначе Дало бая хейт изяжда в социалните мрежи за представянето си в защита. Нашите да убедят Челси да го взимат и него и да ънлокнат пълния потенциал на Гарначо. :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 ное 2025 17:37

Тен Хаг е сред опциите за нов мениджър на Уулвс :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 ное 2025 08:41

Изображение
:twisted:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 ное 2025 09:18

Аморим шампион! Преподава безплатни уроци на Слот 8-)

Върни се в “Манчестър Ю”