Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
todorK
Контакти:

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот todorK » 22 сеп 2009 14:32

Ами май по-добре ще е да ги изхвърлят, за да не излагат страната (те себе си вече достатъчно изложиха). :lol:

Lochsof
Контакти:

Re: Реалният собственик

Мнениеот Lochsof » 22 сеп 2009 14:33

Нещо май изместихте темата, хайде да оставим евротурнирите и Цска и да помислим как да принудим адвокатчето да каже истината и ако е виновно,а аз вярвам, че е, давземе и да си ходи, пък ако ще да става адвокат на Титан и президент на цска
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:34

baltimore написа:
SofiaSkinHead написа:Ми да ни изхвърлят за 3 бе все едно въпроса е да се спре шуроБАТКОВАЩИНАТА в Левски. И ако наистина ще има едно ново начало за Левски то това е момента да ни изхвърлят. Новия отбор ще се обиграва 3 години и ще бъде на едно по-добро ниво за евротурнирите отколкото тоя смешен състав сега

А ти господина с многото мозък, при положение че не си безмозъчна отрепка а си нещо като КРАНК от Костенурките нинджа (Подвижен мозък) що не измислиш ти нещо ефективно нали си СИВОТО ВЕЩЕСТВО НА СЕКТОР Б?

Не приятелче, аз не подкрепям нито един отбор в България !!!

Еми като не подкрепяш нито един отбор в БЪЛГАРИЯ що си бъркаш в гъза като не те сърби ?
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 14:34

Ако турките мислеха че Левски е слаб нямаше да киснат в нашия форум като служител на Титан по градинките. Те много добре знаят че тези 4 т. ще бъдат стопени и Левски пак ще е шампион. И много добре знаят че Титан е бизнес група целяща единсвено печалба и ще стане като при Божков и Мулти - та те не са си платили още новозакупените футболисчета от отборите от средата на таблицата. Имат още към 10 млн задължения. Единственото което ги крепи е надеждата от пробив в европа - но тя е абсурд защото имат да взимат макс 2 точки и са гарантирано 4-ти. После ще продават щото няма паре. Докато Левски със спечелените до момента 3,5 млн евро за влизане в ЛЕ и неочаквано получените бонуси за всички участници в 3 пред кръг на ШЛ от 1,3 млн - общи 4,8 млн си е вързал газщите за целия сезон - ния НЯМАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ към никого. Така че нека киснат, балона ще се спука (биха безумно слаб Динамо Москва дето не може 2 паса да върже и равен с 11 резерви на 10-ия евроанонимник Фулъм и обезкръвения Левски с най-големия си резултат от 7 години (есента на 2002) насам и за следващите 7 години пак ще ни бият с толкова къмто 2016 г.)Единсвения качествен отбор , без проблеми с който играха, (Пирин) едвам не ги би тея средняци сливенско-ботевски. Смех

Между другото честит празник на БЪЛГАРИТЕ във форума.
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Николай Димитров

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 14:34

Какво сега го набърка Цачев? Аз поначало бях против преотстъпване му. Темата е за Хичо и безобразната му игра, която вече няколко години я търпим.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Сините легенди по проблема

Мнениеот Pro-European » 22 сеп 2009 14:36

Нормално е сините легенди да бъдат активни в момента.

Абсурдните решения, вземани от Батков, неговата наглост и некомпетентност поставят Левски под СЕРИОЗНИ рискове.
Сините лидери от близкото минало нямат право да мълчат!
Авторът на темата: Ще спре ли..

mmaryan
Контакти:

Re: Сините легенди по проблема

Мнениеот mmaryan » 22 сеп 2009 14:38

zachoto ne q kaje Sirakov toi q znae mnogo dobre

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:39

Странно защо дуспата и Червения картон не му бяха в джоба на предния мач 0:2 когато паднахте и не съм спорил че в момента сме безумно слаби а че с въпросното каре нямаше да е толкова трагична картинката. Но както казах в по-долния пост СЪЗДАДЕНИ СТЕ ЗА ДА ДРАЗНИТЕ ХОРАТА И СИ БУТАТЕ ГЪЗОВЕТЕ ТАМ ДЕТО 2МА СИ МЕРАТ ПИШКИТЕ

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Kobra666 » 22 сеп 2009 14:41

защо , за мен 1 футболист е плъх и мекотело , когато най-борещият се за всяка топка е едно 20 годишно бразилче , което не носи Левски като идея , традиция и това дерби!! Мекотело е , когато цял мач имаме 2 удара към вратата на противника и 1 от тях е на дървото ОРТЕГА !! И най-вече са ПЛЪХОВЕ ,когато цял мача си ги подкрепял и си пял дори при 0 на 2 и да не дойдат да се извинят на феновете си . Е , такива имаше поне 4-ма !Иначе за Батков си прав и всики го знаем :)

П.С. +1 за Гроти!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:42

А тоя с отварачката на аватара ако има нещо да казва да го казва не да ми говори за самобанване и други такива глупости. Ние за разлика от БрадаткOFF излизаме с достойнство от всяка тема и признаваме грешките си. Покажи ми къде съм сбъркал и ще ти кажа ДА ПРАВ СИ. А не наплискай се с вода и се самобанни. Ние по принцип не се плискаме с вода а се къпеме нещо което служителите на фирма ТИТАН не правят :)

Върни се в “Архив”