Мнениеот Casper » 23 мар 2010 10:45
Здравейте пичове! Снощи сте ме търсели, ама сори, бях мнооого изморен. Празнувахме първата годишнина на внука - Марти. Надявам се , че ще ме извините. Попрочетох това-онова, от общата дискусия в скайп, а и това тук...Ами , какво да ви кажа. Момчето "Зиги" явно е поредният философ тип "копи", който се появи на небосклона.Не разбрах само, искал ли е да го правим модератор, защото е натрупал килограми мнения, или само се чувства недосегаем от това. Аз лично, нямам кой-занае какво мненние за него, тъй като почти не чета неговите(копирани) мнения,защото те не са ми интересни, и в голямата си степен са в "Свобдна зона". Мисля, че знаете моето мнение относно свободата в "Свободната" и особенно в "Спама", и причините, защо там нямам интерс да чета и пиша. Но, това в никакъв случай, не ме прави изолиран от проблемите (ако има такива). Не разбрах и точно , какво сте решили да го правите, но виждам, че Коцето се е заел с него по-въпроса ( в смисъл, търкане на мнения и теми), и ако се налага, мога да си направя труда да му сваля "рейтинга" много бързо, без да влизам в накакъв диалог с него ( тъй , като виждам, че той нито се води, нито се кара).Но си мисля, че това може да доведе до някаква конкретна реакция, спямо някой от вас.... Но пък си мисля, че (както каза и Жоро), това бързо ще му свали ентусиазма да "пяска" , където и каквото му попадне... Тъй , като за сега само сте го коментирали, без да има някакви конкретни предложения, ще изчакам да се разберем, какво точно трябва да се направи. Каквото и да се реши , знаете , че аз съм зад вас, и имате моята подкрепа.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!