Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 17 мар 2015 10:54

Интересно ми е в случая като този с Гонзо сега, който евентуално е подал оставка, защото иска да си тръгне или не си върши добре работата, защо остава, ако не му е приета? Ако е просто за да покаже достойнство или просто да му се даде вот е друго. Не знам някой насила да го държат на работа. Какво ще стане ако си отиде и не стъпи на работа повече? Отиваш при шефа си и казваш, аз си тръгвам, чао и да ми приемете оставката и да не ми я приемете няма да остана. Кратко точно и ясно.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 мар 2015 10:55

Player написа:Интересно ми е в случая като този с Гонзо сега, който евентуално е подал оставка, защото иска да си тръгне или не си върши добре работата, защо остава, ако не му е приета? Ако е просто за да покаже достойнство или просто да му се даде вот е друго. Не знам някой насила да го държат на работа. Какво ще стане ако си отиде и не стъпи на работа повече? Отиваш при шефа си и казваш, аз си тръгвам, чао и да ми приемете оставката и да не ми я приемете няма да остана. Кратко точно и ясно.

Точно така, обаче някои хора просто не знаят какво значи достойнство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2015 10:56

Player написа:Интересно ми е в случая като този с Гонзо сега, който евентуално е подал оставка, защото иска да си тръгне или не си върши добре работата, защо остава, ако не му е приета? Ако е просто за да покаже достойнство или просто да му се даде вот е друго. Не знам някой насила да го държат на работа. Какво ще стане ако си отиде и не стъпи на работа повече? Отиваш при шефа си и казваш, аз си тръгвам, чао и да ми приемете оставката и да не ми я приемете няма да остана. Кратко точно и ясно.

Преди две години и Тонев каза, че си е подал оставката..и също не е приета, но и не повтори с подаването 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 мар 2015 11:11

Мен ми е ясно, че почти всички оставки в България, във всяка една сфера са един ПР, за да покажеш уж морал и критична оценка на работата си. В повечето случай са и предварително съгласувани да се подадат и неприемат за да се сумулира дейност. Мен ми е интересно, ако наистина някой иска да си тръгне от поста на който е назначен по изборна длъжност и си тръгваш само след оставка по закон, какво става ако не ти я приемат, но въпреки това искаш да си тръгнеш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2015 12:10

Player написа:Мен ми е ясно, че почти всички оставки в България, във всяка една сфера са един ПР, за да покажеш уж морал и критична оценка на работата си. В повечето случай са и предварително съгласувани да се подадат и неприемат за да се сумулира дейност. Мен ми е интересно, ако наистина някой иска да си тръгне от поста на който е назначен по изборна длъжност и си тръгваш само след оставка по закон, какво става ако не ти я приемат, но въпреки това искаш да си тръгнеш.

Гонзо и Тонев не са на изборни длъжности-те са назначени и би трябвало КТ да важи за тях-предизвестие и довиждане, но не става така. Виж, ако подадеш оставка и шефът те привика, за да те убеди да я оттеглиш и ти го направиш-това е друго нещо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 мар 2015 12:29

Започнаха спекулациите...
http://topsport.ibox.bg/news/id_1434370603

Роман всъщност не преподписа ли наскоро? Тея "Топспорт" не си четат собствените статии.
И какво по дяволите означава "Батков не прие оставката ми". Моля те Гонзо, пич, вземи се осъзнай. Прежали последната си заплата и тръгвай. Колко пък ще да я тя?! 10, 20, 30 бона....?

Мен ми е интересно, ако наистина някой иска да си тръгне от поста на който е назначен по изборна длъжност и си тръгваш само след оставка по закон, какво става ако не ти я приемат, но въпреки това искаш да си тръгнеш.

Гонзо е с трудов договор. Според условията му, може да олекне с немалко пари, според зависи. В случая, ако напусне може да се води самоволно напускане. Зависи, дали и ще му заведат молбата в "Човешки ресурси" или там както се казва. Така мисля. АКО въобще е имало нещо такова, де... И не съм сигурен, но работодателят ти може да ти направи отделно всякакви курвачки още с договора, който си подписал. При положение, че става дума за Батков от една страна, и Гонзо от друга... Представяте ли си как Гонзо сяда и чете договори и трудово право?

На последното ми бачкане не ме пуснаха да напусна. Имах тримесечно предизвестие. Изчаках си го и тогава си тръгнах. Иначе олеквах с една заплата и нещо...

Ето кой е истинският виновник за състоянието на Левски в момента!

Гонзо е виновникът за състоянието на отбора и некласирането ни в първата шестица. Отговорност за състоянието на клуба няма.

След Наско, Батков успя да компрометира още един от достойните кадри на "Левски". Да се готви кой според вас? Борката, Йовчо..?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 мар 2015 13:16

Мето, какво е това тримесечно предизвестие, бе :shock: :shock: Тия са те въртяли нещо - един месец и чао, ако не платят - съд ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 17 мар 2015 13:43

Евтин ПР е тази оставка!!!Защо вчера не бе обявено,или след мача че си подава оставката?Чак след два дни,и то след изявленията на марионетките и подлоги на Батков от тръста и нкп.Дори,се смнявам че подадена оставка е имало от страна на Гонзо!
Последна промяна от santi_santi на 17 мар 2015 13:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 мар 2015 13:49

boabbb написа:Мето, какво е това тримесечно предизвестие, бе :shock: :shock: Тия са те въртяли нещо - един месец и чао, ако не платят - съд ;)

Е, по договор ми беше така. И аз за пръв път подписвах договор с такъв срок на предизвестие. Явно позицията ми не беше много желана... :mrgreen: и тоя се презастрахова. А те не ме въртяха на това работно място ми направо ме...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2015 13:53

Това не е оставка ..... той я подал, оня не я приел, след което се прегърнали, целунали и продължили напред. :lol: :lol: :lol: Това е замазване на очите. Цирк.

Оставка е - отиваш и си подаваш предизвестието, че напускаш. Никой не може да те спре, изчакваш си дадения срок по закон, ако се опъват и чао. Това е ОСТАВКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”