Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

За трансфера

Мнениеот DukeUnv » 21 сеп 2009 23:13

Майкъл Чорни: Започвам разследване, това беше провокация

Бившият собственик на Левски Майкъл Чорни призна, че скандалното пращане на четиримата футболисти на „сините” в Русия е било постановка, с цел отборът да бъде лишен от техните услуги за дербито с ЦСКА. Чорни ще прави собствено разследване по случая, а освен това разкритикува сегашното ръководство на клуба в лицето на Тодор Батков, като заяви, че по негово време „подобно нещо нямаше как да се случи”.

„Скоро ще научим всичко по случая. Убеден съм, че това беше постановка. По мое време, когато бях в България и контролирах нещата, подобно нещо нямаше как да се случи. Ще се заема със случая и истината ще излезе наяве”, заяви Чорни.

„Отборът и феновете трябва да се успокоят, чакат ги хубави мачове в евротурнирите. В края на първенството Левски ще е шампион”, обеща бившият бос на шампионите.

Какво каза още Майкъл Чорни – четете повече в новия брой на ...

В Румъния: Фенове на ЦСКА измислили трансфера в Рубин

Интересна версия за неосъществения трансфер на четиримата футболисти на Левски в Рубин Казан разкри авторитетният румънски спортен сайт sport.ro. Според изданието, фенове на ЦСКА са в основата на факса, който е изпратен до вечния враг с цел звездите на „сините” да бъдат изпратени в Русия и да не бъдат на разположение на Ратко Достанич за неделния мач, спечелен от „армейците” с 2:0.

Ето и информацията на румънския сайт:

Феновете на ЦСКА спечелиха дербито с Левски, разкарвайки четирима футболисти на съперника в Русия, Феновете на ЦСКА изпратили факс до вечния враг, в който се споменавало желанието на Рубин Казан да закупи четирима от най-добрите футболисти на сините.

„Интересът” бил към Живко Миланов, Юсеф Ребех, Дарко Тасевски и Зе Сoарес. Шегата прихванала и от Левски отговорили положително и така пратили играчите си на медицински преглед. През това време ЦСКА спечели вечното дерби с 2:0.

Във факса пишело, че един човек ще очаква българите. Когато обаче делегацията на Левски потърсила контакт с Рубин в Русия, им било отговорено със следната фраза: „Вие пък какво правите тук?”

После човешки било обяснено на левскарите, че някой сериозно ги е измамил и никой от руския тим не е изпращал факсове. Това се случило преди мача, но футболистите нямали време да се върнат.
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: За трансфера

Мнениеот emarkon » 21 сеп 2009 23:15

признавам си!аз бях!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 21 сеп 2009 23:16

emarkon написа:признавам си!аз бях!

Мисля, че направих темата, за да се коментира от ЛЕВСКАРИ, а не от вас?! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 21 сеп 2009 23:16

просто си признавам,че аз бях!не мога повече да живея така...с тази тежест на сърцето

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Реалният собственик

Мнениеот DukeUnv » 21 сеп 2009 23:18

veseo написа:Сашко Томов ви пожелавам :D

[offtopic]Голем смех, а? :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 сеп 2009 23:19

stefan_bg2 написа:
POPCORN написа:
likov написа:POPCORN на 21 Сеп 2009 21:31

В Левски цари пълен хаус.Никой незнае какво става

ТИ ПА МНОГО ЗНАЕШ. Гледай си ЦСКА

ми то не е до знаене.това всеки по нормален човек го знае с поредните глупости!А ти не ми казвай какво да гледам и да не гледам, защото твойте думи все едно каруца мина ей така ги приемам

Айде критика, кво праиш тука?!

чакам те тебе миличко, да те видя какво правиш, че ми липсват твойте бисери :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 21 сеп 2009 23:21

rostheboss написа:Комсомолско - доносническа - руско - еврейска ви работа.Аз съм чул комсомолеца поне 100 пъти дасега да казва,че той е собственик и Мишата няма нищо общо с отбора.

Тва не му пречи да е фен на отбора и с възможностите и авторитета си да му помогне ;)

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 21 сеп 2009 23:22

А не не! Аз бях!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Спокойно!Батков и Чорни ще намерят виновника.Можеби в Гърция

Мнениеот acmilan » 21 сеп 2009 23:22

sedem_!_dva написа:
gacobacov2 написа:Ами на факсовете има номер откъде са изпратени, кой телефон и т.н. Но какво като го намерят? Ако е служител на ФК Анкара ще има какво да се направи, но ако не е няма какво. Насилието едва ли е начин за работа в цивилизована страна. Въпроса е да се направят необходимите поуки и в неделя Черноморец да бъде победен
BTW Полицията е счупила нарочно компа на СЗ за да не се види записа от охранителната камера, а осъдени са само 2-ма от всички арестувани. Няма ли снимки и друг материал за да бъдат най-после съдени побойниците? Цецо и при теб ли ще е като при руменчо плевенски?

В полицейската държава, каквато е България... няма да има никакви разкрития и логични обяснения... това за обърнати кофи и няколко счупени стъкла не са оправдание да се влиза в частна собственост и да се помиля всичко вътре. :| Ами нали видях как се държаха полицаите извън стадиона, не обикновените, а тези по-специалните... жандармеристи и то с момче на 16-17, всички видяхме и януари месец какъв произвол беше след протеста пред НС, какво гонене беше по Борисовата на мирни деца и хора... е няма по-смешна държава братче, а какво и стана с обяснението на полицията за смъртта на мъж в РПУ-то след протеста, а какво стана с обещанията да разкрият кой уж се е обадил за бомба, какво стана с обещанията на полицията да разкрият кой се опита да провали протеста и защо оставиха 30 човека уж да ритат по оградите и да се заканват без да направят нищо, а после смляха всичко живо... това са въпроси, които така и не беше даден отговор... нещата е ясно, че при Бойко са си същите.

Колега,потвърждавам на 100% казаното от теб за протеста на 14 януари,замалко и аз да го отнеса,но странно защо ни пропуснаха с един приятел :) Що се отнася до проблемите във вашата агитка,никакъв не е проблемът на полицията,ако реши,да прибере на топло всичките истински хулигани,наркомани и т.н. и да няма простотии повече,но няма да го направят,те са силни,когато ги няма камерите и то срещу невинни хора!Няма значение дали е мръсният алкохолик Румен Петков или подлогата на Бойко-Цецо.За награда за полицейския произвол на януарския протест направиха шефа на полицията Павлин Димитров главен комисар на МВР,а уж щеше да има промяна...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 21 сеп 2009 23:23

бате аз се опитвам те прикрия ти сам се издаваш...

Върни се в “Архив”