Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
asdfghj

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот asdfghj » 11 авг 2013 15:05

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Вярно ли? :o А когато ги използваш разумно и смислено дали не е обратния ефект? :shock: :lol:

А в ЦСКА разумно и смислено ли се използват?
Малко пари ли хвърлихте на вятъра, за да си начешат някои мениджъри и треньори джобовете? Сега уж сте в оздравителна кампания, ама Стойчо пак води недоказани портокалци и разни други националности и цветове. Какт обе писано една статия " Как пък, когато Стойчо е треньор на ЦСКА, в "Насионал" Мадейра винаги има по един-двама футболисти, които могат веднага да бъдат взети в ЦСКА?!". Първите два мача хвалехте Косоко-вчера почна да ни им харесва на някои (без значение, че тоя футболист няма редовно играни мачове доста време, бе привлечен).Като казвам няма редовно, имам предвид, че и в двата му последни отбора му се събират около 15-16 пълни мача, като не се знае дали някога е почвал титуляр.Нали вие, а не някой друг купихте Шеридън, Трекаричи, Присо.. имена много, които щяха така да шият.. ако имаха достатъчно игли. Винаги може да има несполучлив трансфер, но когато повече от 50% са несполучливи-това са си грешни пари на вятъра.

А и илюзията, че свободните агенти излизат безплатно на отбора.. дали си струва да я коментирам?!

Добре бе, кой е дал повече пари - Левски за големия Бру(200К евро) или ЦСКА за изброените "ментета"? Тука всички обявиха в един глас и за Спрокел, че е менте, ама като му се даде време показа , че става. Сега пак всички бързат и реват, а курви като теб просто пригласят на малоумниците, дето се пишат големи разбирачи и верни фенове от люлка до гроб, но плюят в лицето на човека дал им множество поводи за радост - Стойчо Младенов.
Я си ебете путките лелини бе, нещастници.

Тракторе, отгъваш се изпотен и на климатик-ще настинеш и ще се схванеш!
Зомбираните фенове, като теб, са вредни за отбора, на който са привърженици!

В темата се коментира ЦСКА, а не Левски или някой друг отбор-не ги намесвай!

Ти пък, като какъв ще даваш насока на темата в подфорум ЦСКА ? Кой си ти, че да определяш кой е зомбиран фен на ЦСКА ? Леле,.. що не си гледаш твоя отбор бре,.. ,,ФЕН" ? :(

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2013 15:13

asdfghj написа:Ти пък, като какъв ще даваш насока на темата в подфорум ЦСКА ? Кой си ти, че да определяш кой е зомбиран фен на ЦСКА ? Леле,.. що не си гледаш твоя отбор бре,.. ,,ФЕН" ? :(

А ти, като какъв ще ми казваш какво да гледам?
Станало нещо в Левски-ама що не е и за ЦСКА същото?! Ми сравнявайте се с Лудогорец и Литекс, ама вие нали си карате по старата и отъпкана пътека-само ЦСКА и Левски-други няма :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 11 авг 2013 15:23

Кашчей написа:
asdfghj написа:Ти пък, като какъв ще даваш насока на темата в подфорум ЦСКА ? Кой си ти, че да определяш кой е зомбиран фен на ЦСКА ? Леле,.. що не си гледаш твоя отбор бре,.. ,,ФЕН" ? :(

Станало нещо в Левски-ама що не е и за ЦСКА същото?! Ми сравнявайте се с Лудогорец и Литекс, ама вие нали си карате по старата и отъпкана пътека-само ЦСКА и Левски-други няма :evil:

Абе вземи млъкни, че вече ставаш досаден ! Левски е отбор от София и е вечният дразнител, кво ме интересуват Лудогорец и Литекс,.. тук обсъждаме моментното състояние и бъдеще на ЦСКА !..Аман от .... !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 авг 2013 15:24

Кашчей написа:

В интерес на истината има само един отбор на който феновете са му много и са истински. Познай кой е той от три пъти :)).
Гаранция ти давам , че ако се затрие четирибуквието , то агитките на останалите отбори ще нараснат чувствително като численост.

ПП: Все пак да не забравяме как и по какъв начин отбора с петолъчката се е сдобил с фенска маса .Едната част е под строй без да е питана какви пристратия има , другата е събрана от селата и заводите , прдимно хора със слама в джобовете дето не са знаели дали топката е кръгла , камоли за правилата на играта . Работата им е била да викат ц (*ка и нищо друго . Вие , кво ще кажете по случая бе наследници на гореспоменатите ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2013 15:37

asdfghj написа:
Кашчей написа:

Абе вземи млъкни, че вече ставаш досаден ! Левски е отбор от София и е вечният дразнител, кво ме интересуват Лудогорец и Литекс,.. тук обсъждаме моментното състояние и бъдеще на ЦСКА !..Аман от .... !

Като обсъждаМЕ моментното състояние на ЦСКА, защо намесвате постоянно Левски? Те какво общо имат с моментното състояние на ЦСКА: правят ви селекцията, тренират ви играчите, нареждат ги на терена, в зависимост от противника.. какво?Или може би не им плащат заплатите?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 авг 2013 18:11

zlobul написа:
Кашчей написа:

В интерес на истината има само един отбор на който феновете са му много и са истински. Познай кой е той от три пъти :)).
Гаранция ти давам , че ако се затрие четирибуквието , то агитките на останалите отбори ще нараснат чувствително като численост.

ПП: Все пак да не забравяме как и по какъв начин отбора с петолъчката се е сдобил с фенска маса .Едната част е под строй без да е питана какви пристратия има , другата е събрана от селата и заводите , прдимно хора със слама в джобовете дето не са знаели дали топката е кръгла , камоли за правилата на играта . Работата им е била да викат ц (*ка и нищо друго . Вие , кво ще кажете по случая бе наследници на гореспоменатите ?

Първа титла за ЦСКА.Феновете нахлуват на терена и понасят на ръце капитана на армейците!На това сме наследници!:
Изображение

[offtopic]Кой с какво е закърмен:Изображение[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2013 18:34

Няма да е лошо да пуснеш и снимка от квалификациите за А група през 1950-а. Мисля, че ще е интересно за всички нас, особено след последният мач от Зона София 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 авг 2013 19:34

Кашчей, вие нямате ли си футбол във вашето градче, че се занимаваш с проблемите на клуб намиращ се на стотици километри от дома ти.Доста странен индивид си.Да си привърженик разбирам да дискутираш вътрешните проблеми на ЦСКА.Приличаш ми на онези кибици които непрекъснато дават акъл на играещите карти и накрая обикновенно ги бият.
Добре,че тук е форум иначе досега да те бяха потрошили от бой.Не се ли усещаш,че някак си не се вписваш в картинката.Разбирам някой ,като Злобул да се намеси,могат да се правят паралели за състоянието на двата клуба,нещо да се заядем едни други.Ние сме съперници и имаме какво да си кажем едни на други.

Ами ти си като някакъв безтегловен елемент.Нещо като безполово същество няма тръпка да се коментира каквото и да е эс теб относно нашия клуб или другите български клубове.Ти си индеферентен,стоящ встрани от живота на нашия клуб няма какво да си навираш гагата тук.Ако имаш поне малко чувство за достойнство ще се махнеш от нашия подфорум.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2013 19:47

onegavon написа:Кашчей, вие нямате ли си футбол във вашето градче, че се занимаваш с проблемите на клуб намиращ се на стотици километри от дома ти.Доста странен индивид си.Да си привърженик разбирам да дискутираш вътрешните проблеми на ЦСКА.Приличаш ми на онези кибици които непрекъснато дават акъл на играещите карти и накрая обикновенно ги бият.
Добре,че тук е форум иначе досега да те бяха потрошили от бой.Не се ли усещаш,че някак си не се вписваш в картинката.Разбирам някой ,като Злобул да се намеси,могат да се правят паралели за състоянието на двата клуба,нещо да се заядем едни други.Ние сме съперници и имаме какво да си кажем едни на други.

Ами ти си като някакъв безтегловен елемент.Нещо като безполово същество няма тръпка да се коментира каквото и да е эс теб относно нашия клуб или другите български клубове.Ти си индеферентен,стоящ встрани от живота на нашия клуб няма какво да си навираш гагата тук.Ако имаш поне малко чувство за достойнство ще се махнеш от нашия подфорум.

Мой бизнес, нали разбираш-коментирам това, което ми е кеф.
Между другото, в нашето село нет има само вечер, през делничните дни, и понякога и по цял ден, през почивните... гражданино!
Ти като си много навътре, ще ни осведомиш ли дали вече вписаха новите ви собственици в ТР?!

А да.. и никога не ви се подигравам след загуба, ако си успял да забележиш-това не ми е в стила тук! Мога да го правя с приятели или колеги цесекари, но във форума не си го позволявам!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 11 авг 2013 19:58

zlobul написа:
Batkoto написа:достатъчно пъти, пък нали и от една тройка която отнесохте му остана прякора- Тройчо .. смешници, като видите Стойчо и се насирате :idea:

Напротив момче. Тоя е абсурден откъдето и да го погледнеш :)) , всичко останало е във вашите глави .Дано да иляди на пробитото ви стадионче

Като ви победи пак, да не ревете?
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “ЦСКА”