Thsmith написа:То няма какво да лъскаш. Все едно да лъскаш имиджа на златото
Тц, колониализмът само за теб е злато. Иначе си е чиста фекалия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:То няма какво да лъскаш. Все едно да лъскаш имиджа на златото
Thsmith написа:Може да се разходиш по картата от Родезия до ЮАР. От Али Баба до Уеа.
Thsmith написа:пп не си ли извади поука последния път?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Groucho написа:Thsmith написа:пп не си ли извади поука последния път?
Тц, чиста кражба и кланета е колониализма.
Каква поука? Че си готов да въртиш латерна до безкрай? Знам го. Върти си на воля.
Soulen написа:Смит се радва на колониализма, все едно неговите джобове са напълнили![]()
blue avalanche написа:SilentKiller написа:Не съм садист, но като видя някой комунистически носталгик манипулатор нещо ми кипва отвътре и ме кара да му прережа гръкляна без да ми мигне окото и без да ми трепне ръката !
Мама и тати са били от привилегированите по онова време, затова така ти изнася да говориш ! Най-мразя ей такива евтини манипулаторчета, които сега облъчват и младите поколения какъв рай било по времето на комунизма ! Вие сте за бесилото антибългарски утайки !
Що се пениш, бе бабаит? Да не би да е от безсилие?
...........
Thsmith написа:Ще започна от зад на пред. Заводи няма как да станат "наши". Те си имат собственик. Дори да окупираш дадена територия, това не е равносилно на това да отнемеш собствеността на някого.
Още повече, че държава я бива само да поддържа губещи предприятия, които да генерират загуби.
Репресирани били от "чужда" държава. Отдавна никой не ги пази да не избягат. Ако някой е искал да живее в БГ - да се е върнал. Ако се е чувствал репресиран, там ли ще седи?
Какви са ни отношения със Сърбия? Такива при които си мобилизират армията и я разхождат около границата ли? Или такива, които трябва да ги заобикаляш за да не ти се случи нещо докато минаваш през тях?
В такива случаи не събираш данъци и такси, а даваш пенсии и помощи. Винаги си назад от такива операции в днешно време.
Groucho написа:Иначе, наша военна намеса за връщане на Западните покрайнини през 21 век е чиста фантастика. Трябва да сме със статута на Израел, за да ни позволи САЩ такова нещо. Ние не сме с такъв статут за САЩ.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 6 госта