Furious_Monk написа:Alexx написа:Furious_Monk написа:Мачът с Челси ще е много повече от футболен мач и се надявам и самите футболисти да го осъзнаят... Колкото и да не харесвам Перес, колкото и да критикувам неговата визия за играта, той е значима част от Реал Мадрид, а англичаните се отказаха, след като първо приеха...реално погледнато не става дума за правотата на проекта, а за доверието.
Байерн постъпиха мъжки, БВБ и ПСЖ... англичаните постъпиха като жени... нека да са богати и успешни, омразата няма цена и най-глупавото е, че не е породена от завист, защото дори и тя, има различни степени на сила...а тази (породена от завист) е най-леката и форма...
Да викаш трябваше да останат въпреки,че Борис Джонсън е наредил да напуснат лигата?
Не, просто не трябваше да се включват... Дадоха самочувствие на Перес,че зад гърба му има стабилни хора, оказа се че е попаднал в бардак... но повярвай ми, хич нямаше да ми пука за тези интриги, ако името на Реал не беше опетнено по този начин.
Пак ще се повторя, не мога да избягам от това което се случи, колкото и да ми се иска...само победителите имат право да определят посоката в която ще върви дадена индустрия.
Това ме кара да се чувствам още по гневен към тия, които му дадоха надежда, че може да успее... защото само глупак или човек, който мисли за година, две или три, няма да осъзнае че се готви американски модел за контрол над печалбите от тази игра...дори ако трябва да се изчака период от примерно 10-15, а ако се наложи и повече години.
Честно казано, дори не съм убеден дали самият Перес осъзнава на какъв натиск би бил подложен, ако си държеше за първоначалните обещания. Защото в този свят, не идеалите, а реалността покварява...
Утре ще види цифрите когато става дума за мач между Реал и Ливърпул(примерно)... това няма ли да го накара да иска този двубой да се играе всяка седмица, вместо съботата или неделята да излезе срещу Елче и Ейбар...а дори и да е толкова силен, че да устои на желанието за голяма печалба, дали е достатъчно силен, за да устои на това желание на останалите 11 финансови акули, които не ядат месо, а пари.
Перес или наистина е голям идеалист, или е лицемер от голяма класа...защото отказвам да повярвам, че е глупак...абсурдно е... егото и успехите правят хората да правят глупости, но това не значи че и те са такива... но и при двата случая, англичаните бяха тези, които отвориха вратата.