Избори 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: "Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш така !"

Мнениеот Alexx » 30 окт 2011 20:15

magga написа:
За БСП ли говориш,за ДПС или за който и да е друг ? Ако си гласувал избрали са твоите хора и не направят това,което искаш ги псувай,ако не си трай и чакай до другите избори ... Идея си нямам кой какви гласове е купил,ама не може само с купени да се стане кмет,президент и тн,нали ? Да се подмени вота на цял град може ли ? Се си мисля, че ако беше станало така щеше да се разбере не мислиш ли ?

БСП и ДПС и ГЕРБ са си все същите. Пак мислите двуполюсно. Дават ви някаква илюзия за избор и се хващате за нея като удавник за сламка. Само, че всички партии са финансирани от едно място.

vaskonti написа:
Alexx написа:
Стига с тази алтернатива ... Това мислене за алтернатива мислене с извинение като на овца. Айде дай тука да ни гледа овчаря и кучето да ни лае, да ни дои и стриже, защото е по-малкото зло от гората и вълка ... Пък до Гергьовден все ще оцелеем .

Добре де, кажи за кого предлагаш да се гласува, а не ми казвай за кого да не гласуваме!

Нужно е промяна на цялостната порочна система. Системата е гнила. В България няма демокрация, а има клептокрация,олигархия, корпоративизъм и там има какви ли не имена. Управлява ни една скрита аристокрация, които в всъщност са си едни олигарси които си плащат и лобират за техни цели и те контролират ключовите позиции във властта независимо коя партия комадва и всъщност те командват,а не политиците.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 30 окт 2011 20:16

Вие пък застанахте зад тая глава Витков :lol: :lol: :lol:
Тоя толко прост и тъп,даже не знам как събра 2% :!:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 окт 2011 20:17

Освен това искате алтернатива- пряка демокрация и мажоритаерн вот! Не може да се гласува за партии и докато партията нареди на кандидата- той прави каквото му кажат! Не може от 240 тиквеници ние да знаем не повече от 40, другите какви са? Даже имената им не знаем! Не може да гласувам за общшиуснки съветници, а дори да не им знам имената на хората! Не може и не трябва да е така!
Плюс референдуми по всички важни въпроси1

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 окт 2011 20:18

Добре, аз не мога да разбера някои ...
Едните виждат алтернатива в БСП и Калфин, тях дори няма да ги коментирам :lol: :lol: :lol:
Други казват всички са маскари и комунисти и измамници, е за кой да гласуваме тогава ? Казват,че няма да гласуват за никой, е тогава какви претенции имате - казвате само против кого сте, но и за кого :roll: Това е най-удобната позиция - хем не гласуваш, хем даваш акъл по форумите, хем имаш претенции :lol: :lol: Е не става така, пичове ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 30 окт 2011 20:18, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 окт 2011 20:18

Нещо объркахте цитирането и ми приписахте думи, които не съм казвал. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 окт 2011 20:19

Явно хората искат някой свише да им даде алтернатива. Това говори колко промито е тяхното съзнание и колко зависими са от околните. Да сте живи и здрави и приятна вечер. И утре като ви "шибат" по-висше стоящите от вас на работа не се чудете защо се получава така.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 окт 2011 20:19

Само, че всички партии са финансирани от едно място.

От къде ?? Сведения,данни,източници ? Нещо ? Доказателства ? Теорията за световната конспирация срещи България почва да ми писва ... Или говорете с факти или не дрънкайте само да си чешете крастата,че разбирате от политика ... и футбол

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 окт 2011 20:19

WARrior написа:Вие пък застанахте зад тая глава Витков :lol: :lol: :lol:
Тоя толко прост и тъп,даже не знам как събра 2% :!:

То пък защото Калфин и Плевналиев са едни.... Ето заради такова мислене сме на този хал...
Ами я кажи за кого да се гласува- за Плевналиев марионетката ли? Дето бил "специалист"? За трети маднат на Първанов ли, с Калфин, който дори не залсужава коментар! За Кунева йес министърката ли? Дето каквото кажеше царя, това ставаше и няма един глас не или въздържал се в европарламента! За Павел Чернев и Воленчо ли? За Атанас Семов, дето щял да уволнява Бойко ли :lol: ?

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 30 окт 2011 20:19

Viktor4o_Rs написа:Добре, аз не мога да разбера някои ...
Едните виждат алтернатива в БСП и Калфин, тях дори няма да ги коментирам :lol: :lol: :lol:
Други казват всички са маскари и комунисти и измамници, е за кой да гласуваме тогава ? Казват,че няма да гласуват за никой, е тогава какви претенции имате - казвате само против кого сте, но и за кого :roll: Това е най-удобната позиция - хем не гласуваш, хем даваш акъл по форумите, хем имаш претенции :lol: :lol: Е не става така, пичове ;)

+1111111111111111111111111111111111111 :)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 окт 2011 20:20

magga написа:Само, че всички партии са финансирани от едно място.

От къде ?? Сведения,данни,източници ? Нещо ? Доказателства ? Теорията за световната конспирация срещи България почва да ми писва ... Или говорете с факти или не дрънкайте само да си чешете крастата,че разбирате от политика ... и футбол

Добра бате. Продължавай да въртиш безсмислено като хамстер колелото.

Върни се в “Архив”