Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона - Реал Мадрид (Финал за Суперкупата на Испания)
К'ви вицове бе, чиста засада си имаше при гола.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Някои би ли ми казъл какво става с Шахин ?
fcb_bg написа:Засега резултатът е Барселона - съдията 2-1...
Случва се да бъркат съдиите, все пак безгрешни хора няма. Както са свирили в полза на Барса, така и са ни ощетявали, затова просто трябва да се приемат тези грешки и толкова...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
fcb_bg написа:К'ви вицове бе, чиста засада си имаше при гола.
Вица продължава :D :D :D :D
QniMadrid написа:Някои би ли ми казъл какво става с Шахин ?
Лежи болен там на Балкана, пъшка и стене...
Като неутрален в този мач,мога да кажа,че за първи път ми харесва толкова двубой между тези два отбора.Прекрасно полувреме.Винаги съм смятал,че ако има шанс да победена Барса във важен мач,не говоря за някое равенство със слаб отбор в Примера,е да играеш атакуващо срещу тях и да се мъчиш да не им даваш топката.За първи път Жозето играе футбол,а не карате и се вижда,че Реал не е чак толкова далеч от Барса,просто водещата фигура на Барса решава мачовете,за разлика от тази на Реал.Само не ми е ясно защо т.нар. Специален не пуска Кака.Продължавам да твърдя,че само той в света може да съперничи на Меси по дрибъл.С какво турчина е по-полезен от него?
Последна промяна от acmilan на 18 авг 2011 01:16, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Rivaldo10 написа:fcb_bg написа:Засега резултатът е Барселона - съдията 2-1...
Случва се да бъркат съдиите, все пак безгрешни хора няма. Както са свирили в полза на Барса, така и са ни ощетявали, затова просто трябва да се приемат тези грешки и толкова...
Ем' то кой ли не се изреди да бие камбаните за наши рамена, сега малко и наобратно, к'во.
acmilan написа:Като неутрален в този мач,мога да кажа,че за първи път ми харесва толкова двубой между тези два отбора.Прекрасно полувреме.Винаги съм смятал,че ако има шанс да победена бита Барса във важен мач,не говоря за някое равенство със слаб отбор в Примера,е да играеш атакуващо срещу тях и да се мъчиш да не им даваш топката.За първи път Жозето играе футбол,а не карате и се вижда,че Реал не е чак толкова далеч от Барса,просто водещата фигура на Барса решава мачовете,за разлика от тази на Реал.Само не ми е ясно защо т.нар. Специален не пуска Кака.Продължавам да твърдя,че само той в света може да съперничи на Меси по дрибъл.С какво турчина е по-полезен от него?
И аз се питам т'ва

QniMadrid написа:fcb_bg написа:К'ви вицове бе, чиста засада си имаше при гола.
Вица продължава :D :D :D :D
Този виц го слушам и чета от няколко години и не виждам изгледи скоро да свърши

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Пепе е минал школата на Алвеш! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]