България-Полша (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BlueRadiotherapist
Контакти:

Re: България-Полша (официална тема)

Мнениеот BlueRadiotherapist » 06 юли 2011 23:53

Имаме невероятен треньор и доста малоумници в състава,но за 8 милионна оркска и чалга нация и това ни е много.Казийски е същата ***** като Барбито и в национала въобще не си дава зор и дори опропасти мача.Добре че сме в лесна група,защото от другата всичките щяха да ни разпорят с по 3-0.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2011 23:53

За съжаление Радо загуби мача, който можеше да спечелим още в 4-тия гейм. Той го отписа още на 15-та точка. Не може да очакваш Мечката и Пенчев да ти печелят мача.
Много ме е яд, най-вече заради грешката на Матей. Той трябва да бъде лидер на този отбор, а в момента Цецо е в тази роля.
Утре трябва да победим чисто Аржентина. Полша без Бартман не знам колко точки още ще спечелят, може би няма да победят и Италия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 юли 2011 23:54

Viktor4o_Rs написа:Жалко, боли от такава загуба, но губим с високо вдигнати глави, поздравявам момчетата ;) Наистина страхотен обрат в тайбрека, но аута на Матей реши всичко ... Много хора критикуват Жеков, но според мен неговият сервис е най-добрият сред нашите. Поне взехме точка, което не е малко и ни остава в играта със сигурност.
Утре трябва да бием Аржентина обезателно и то да вземем 3 точки :!: Дано успеем да се възстановим физически.

Всички си мислим, че срещу Аржентина ще ни е лесно, но не мисля, че ще е така! Очаквам нов тежък мач, но този път победата убезателно трябва да е за нашите - за 2 загуба подред в тая група не ми се мисли!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 06 юли 2011 23:54

Lakokara4a написа:Айде честито на нашите малоумници..... Един път не взеха важен мач. И до Полша нямаше да стигнем ако не беше Русия, ама това е друга тема... Елементарни грешки и нашенска психика- убийствена комбинация...

Така е, докато умниците си СЕДЯТ на канапетата нямаме шанс. Ако не бяха "нашите малоумници" от 9 до 11 щяхте да гледате "Семейство Флинстоун". Поздравявам отбора за играта и духа, който показаха в тайбрека. Голямо Браво на Жеков и Цветанов.

За всички критици на Жеков - еми Курек за вас. Андрей 10 години разпределя топката от 4 метър или от 4-и километър. Успех в следващите мачове.
Последна промяна от milan199440barca на 06 юли 2011 23:56, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 юли 2011 23:54

липсва ни класен втори посрещач освен КАЗИЙСКИ,Алексиев не става за тези мачове,Пенчев е само на 18,Ананиев и той не е много надежден + ЖЕКОВ е може би най-слабият разпределител на водещ национален отбор във волейбола
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 юли 2011 23:54

Lakokara4a написа:Последно па ти ще ми кажеш какво да правя. Пускай сръбска музика и празнувай мача... Аз едва ли ще мога да заспя от яд.

За какво те е яд? Нали бяха малоумници?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 06 юли 2011 23:54

BlueRadiotherapist написа:Имаме невероятен треньор и доста малоумници в състава,но за 8 милионна оркска и чалга нация и това ни е много.Казийски е същата ***** като Барбито и в национала въобще не си дава зор и дори опропасти мача.Добре че сме в лесна група,защото от другата всичките щяха да ни разпорят с по 3-0.

счупи тъпометъра ... моля те не сравнявай Казийски с барби дори на шега
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 юли 2011 23:55

Паднахме от най-слабия отбор в групата... сега когато най-малко очакваме дано нашите бият. А тоя коментатор йофката да научи някои нови фрази ами не да ми вика че всеки път другите имали шанс, ама то кво да очаквам от човек който бърка името на държавата си
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 06 юли 2011 23:56

Lakokara4a написа:
petrof написа:
Lakokara4a написа:Айде честито на нашите малоумници..... Един път не взеха важен мач. И до Полша нямаше да стигнем ако не беше Русия, ама това е друга тема... Елементарни грешки и нашенска психика- убийствена комбинация...

Много тъпо изказване. Ти си идеален. Не правиш грешки и не си лабилен психически. Абе вземи се скрии...

Последно па ти ще ми кажеш какво да правя. Пускай сръбска музика и празнувай мача... Аз едва ли ще мога да заспя от яд.

Ти си мангал,за какво те е яд? Този национален отбор няма нищо общо с боклуци като теб,така че не се прави на загрижен.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 юли 2011 23:56

milan199440barca написа:

Така е, докато умниците си СЕДЯТ на канапетата нямаме шанс. Ако не бяха "нашите малоумници" от 8 до 10 щяхте да гледате "Семейство Флинстоун". Поздравявам отбора за играта и духа, който показаха в тайбрека. Голямо Браво на Жеков и Цветанов.

За всички критици на Жеков - еми Курек за вас. Андрей 10 години разпределя топката от 4 метър или от 4-и километър. Успех в следващите мачове.

Не знам как можеж да критикуваш Жеков, че той ако не беше с неговите стабилни сервизи тайбрека го губехме на 8 и нямаше да си говорим, че сме го изпуснали, а че са ни смачкали в него :!: ;) Говоря по принцип не за тебе разбирасе! ;)
Последна промяна от runnersa на 07 юли 2011 00:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Волейбол”