Литекс-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Литекс-Левски
Ами той Петков, че е виновен - виновен е, ама тия защитници на Левски не се ли научиха да не оставят съперниците да бият без да им пречат. Дока имаше цялото време да се завърти, да си я нагласи и да стреля без никой да го посрещне. Аз преди няколко дни казах, че ако Литекс тръгнат да играят футбол, а не да се ритат ще бият без проблем. Тогава феновете на Левски ме оплюха, като казаха, че мнението ми е "неадекватно". Засега обаче ми се струва доста "адекватно".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Много слабо играем....Топузаков е много слаб, Патраш е нестабилен, а в халфовата линия сме надиграни тотално това полувреме... Ако Гонзо, не вземе мерки на полувремето сме загубили мача....!!!
- asenkolev
- Контакти:
Споко скоро ще има дузпа за вас, како винаги!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Днес по случай рождения ден на Гошо Петков написах, че когато внимава е най-добрия на своя пост ...
Лошото е, че не винаги внимава ! На него май по-лесно му вкарват голове от 25 метра, отколкото очи в очи ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Топузака е доста неадекватен
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
asenkolev написа:Споко скоро ще има дузпа за вас, како винаги!
Между другото такава можеше да бъде отсъдена преди десетина минути...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
За сега се получава мача.Дано само съдята не се изсере на метеното! 

1. Нямаме стабилен вратар - Гошко е в ужасна форма.
2. Нямаме треньор - Гонзо явно ги надъхва да ритат Ивелин и Дока, но не им дава никакви идеи за игра.
ПП Дано да обърнем мача.
2. Нямаме треньор - Гонзо явно ги надъхва да ритат Ивелин и Дока, но не им дава никакви идеи за игра.
ПП Дано да обърнем мача.
RedeviL написа:За сега се получава мача.Дано само съдята не се изсере на метеното!
Ето, и***а се.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага