Интересно, като отиде Миньор в Европа, дали по-добре ще играе от Левски или ЦСКА?
Много сте ми интересни...
Левски, Литекс и ЦСКА не заслужават да са шампиони..., а кой?
Тия дето за два сезона събират половината от точките на горецетераните ли?
ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Я напиши колко човека са казали, че сме направили най-добрият си мач от доста време-ако са повече от 3-ма ще ти се извиня!
това е образно казано!ето на всякъде по медии по кво ли не казват че няма дузпа , ама вие нали винаги неможе да си признаете и затова!признайте си веднъж че съдята свири за вас бе!а като ви ощетяват само пискате ей това е проблема!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:blue_ power1 написа:Не мога да разбера,защо е това реване от червените,нали имате мач с нас и ако сте по-добри,ще биете и проблема е решен,хайде малко по-спокойно...Първенството става по-интересно,което не може да се каже за качеството му,но и това е нещо.Не знам кой ви втълпява,че Левски непременно, ще трябва отново да става шампион...За нас този сезон ще е успех,ако се класираме за ЕКТ,още повече,че сме аут от турнира за Купата на България...А и играта ни не е много добра,особенно на по-разкаляни терени...
не е въпрсоса дали иамме мач с вас и дали нямаме.въпроса е да се свири като хората, а не така да се решава мача и то в края!ето нито протестираме за червените картони нито нищо.но дузпата е повече от смешна!
Ти ли си човека който ще казва какво има бе?Нали има комисии и т.н.Ако после излезе,че е имало наистина дуспа ще се извиниш ли за всичките глипости които каза за нас???Или сега говориш докъто не е ясна още картината а после ти и останалите ....... ще млъкнете...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Абе вие добре ли сте? Ами Левски ако не вземе така 3 точки как после от другите отбори. Та това се води домакински мач. Трябваше да се играе в офиса на Батков.
- POPCORN
- Контакти:
delpi написа:POPCORN написа:...
хахах ти като си левскар не ми коментирай ЦСКА дали разбирам или не разбирам.пък и всеки си има мнение.
POPCORN, теб коментирам, не ЦСКА. Аз с последните в Европа не се занимавам...
много си оригинален , ама последните в европа си влезаха чрез парадния вход на лига европа а не като бият тамперате и некви от азарбяйджан!биете вие динамо и после говорете!а мене дали ме коментираш ми е точно през.... кво мислиш за мене
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
ivaka написа:Още нещо, резултатът е 3:1, ако сте забелязали...
Вярно дузпата повлия, но дузпа имаше!
Трябваше ви измислена дузпа, за да изравните на Миньор. Смешно първенство, смешен победа, смешна левскарска радост! !!!!! Вероятно ще си имаме и смешен шампион, а после пак ще ни се смее цяла Европа.
- edmon_dantes
- Контакти:
POPCORN написа:Значи сега от всички левскари само един човек имаше смелост да си признае ,че няма дузпа и това е ники87 евала!другите са толкова пристрастни, че може да кажат ,че са направили най-добрия мач от доста време!Смешна работа!
В голяма грешка си, момко. Почти всички левскари ( аз също) сме на мнение, че играем зле и с такава игра не ни чака нищо добро. Пак свободни съчинения, а? За дузпата какво да коментирам... По-скоро я има, отколкото не. Друг е въпроса, че дузпата се случи в 88-та минута и това още повече изнерви всички антилевскари. И как така някои казват, че едва ли не какво от това, че му е събул обувката? По този начин се пречи на футболиста и му се губи равновесието.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- slavia_forever
- Контакти:
ivaka написа:Интересно, като отиде Миньор в Европа, дали по-добре ще играе от Левски или ЦСКА?
Много сте ми интересни...
Левски, Литекс и ЦСКА не заслужават да са шампиони..., а кой?
Тия дето за два сезона събират половината от точките на горецетераните ли?
Когато и други отбори добият опит в Европа, ще е много по-добре за Българския футбол! Много по-добре, отколкото да излизат някои прякори, на всяка година редовните.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Спрете да говорите къде какво се пишело, мотивирайте се защо според Вас дузпа няма.
- POPCORN
- Контакти:
FC_LEVSKI написа:POPCORN написа:blue_ power1 написа:Не мога да разбера,защо е това реване от червените,нали имате мач с нас и ако сте по-добри,ще биете и проблема е решен,хайде малко по-спокойно...Първенството става по-интересно,което не може да се каже за качеството му,но и това е нещо.Не знам кой ви втълпява,че Левски непременно, ще трябва отново да става шампион...За нас този сезон ще е успех,ако се класираме за ЕКТ,още повече,че сме аут от турнира за Купата на България...А и играта ни не е много добра,особенно на по-разкаляни терени...
не е въпрсоса дали иамме мач с вас и дали нямаме.въпроса е да се свири като хората, а не така да се решава мача и то в края!ето нито протестираме за червените картони нито нищо.но дузпата е повече от смешна!
Ти ли си човека който ще казва какво има бе?Нали има комисии и т.н.Ако после излезе,че е имало наистина дуспа ще се извиниш ли за всичките глипости които каза за нас???Или сега говориш докъто не е ясна още картината а после ти и останалите ....... ще млъкнете...
да ама дузпа няма.кви комииси?цяла България видя че няма дузпа и в сайтове го пишат и вили вужов и кой ли не няма дузпа!а ти продължавай да си вярваш че има дузпа!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !