NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Интересна размяна на победи между Нъгетс и Тъндър
Йокич се върна със стил, а при нас Леброн спаси мача и своята поредица мачове с поне 10 точки.
Дано не се окаже, че тъпата загуба от Орландо ще ни коства домакинското предимство, поне в два кръга. Има още мачове де, според мен е редно до 50 победи да го докараме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
srpska kosarka
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

rhaegar написа:Дано не се окаже, че тъпата загуба от Орландо ще ни коства домакинското предимство, поне в два кръга. Има още мачове де, според мен е редно до 50 победи да го докараме.
Айде подпряхме ви за домакинско предимство пред Денвър в някакъв странен мач с много резерви в игра
и за двата отбора. От ЛАЛ си зависи но имат голям шанс да са поне 3-ти.
Stephon Castle за втори път за една седмица остава на една асистенция от първи triple-double. Изглежда че има шанс
за втора година рукито да е от САС.
Pichichi написа:rhaegar написа:Дано не се окаже, че тъпата загуба от Орландо ще ни коства домакинското предимство, поне в два кръга. Има още мачове де, според мен е редно до 50 победи да го докараме.
Айде подпряхме ви за домакинско предимство пред Денвър в някакъв странен мач с много резерви в игра
Stephon Castle за втори път за една седмица остава на една асистенция от първи triple-double. Изглежда че има шанс
Ми ще видим, Денвър и Хюстън имат мач един срещу друг, имат и срещу Оклахома (ние даже два и то гостувания), със самите Хюстън също имаме. Ужасна мелачка е Запада, не знам даже дали чак толкова значение ще има домакинството, но е хубаво да се вземат 50 победи и да го има, от гледна точка на самочувствието на отбора на старта на плейофите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Pichichi написа:rhaegar написа:Дано не се окаже, че тъпата загуба от Орландо ще ни коства домакинското предимство, поне в два кръга. Има още мачове де, според мен е редно до 50 победи да го докараме.
Ми ще видим, Денвър и Хюстън имат мач един срещу друг, имат и срещу Оклахома (ние даже два и то гостувания), със самите Хюстън също имаме. Ужасна мелачка е Запада, не знам даже дали чак толкова значение ще има домакинството, но е хубаво да се вземат 50 победи и да го има, от гледна точка на самочувствието на отбора на старта на плейофите.
Да в момента отборите класирани от 3-то до 8- мо място могат тотално да се разместят според резултатите от последните 5/6/7 мача. Пълен шок ще е да се броиш за 3/4/5- ти и накрая да отидеш в плей ин-а но си е възможно в момента.