HardWork написа:Много по - силният отбор реши да си спести силите за мача с Дунав! Ти сериозно ли си мислиш, че сме се прибрали от страх? От какво да ни е страх бе пич? Нали ви гледахме мачовете с Дунав, Лудогорец и Черно Море, вие сте по - слаби и от ЦСКАи от Черно Море, и от Дунав! Реално най - много ви отива 5тото място! Вие имате само 3ма играчи, дето стават за отбор от 1вата шестица - Бурабия, Прохазка и Яблонски! Юношите ви са супер прехвалени, Алвеша, Минев, Костадинов и пр. са посредствени играчи, а печките ви не стават за нищо! Би било адски глупаво да продължим да играем на дълбока преса и агресивно, при положение че водим с 2 гола! Намираме се в края на сезона, играчите са изморени, имаме постоянно контузени играчи, а дълбоката преса натоварва и рискува излишно здравето на играчите! Изобщо какво коментираш? Паднахте с 0:3, това показва красноречиво колко струвате! Налудничево е да си мислиш, че сте по - силния отбор, след като бяхте пребити на терена! По същата логика аз мога да кажа, че ЦСКА е по силен от Ювентус!
Аз се радвах сред победата над Локо пд, въпреки съмненията. Не да друго, а защото отбора ми е бил и не е негов проблема, че другия не игра. Но си знам, че резултата не е реален и не се самозалъгвам. Докато всички поданици на гнома, не спират да се самозалъгваг за много неща. Включително и подарената им победа.Как пък един не вижда или признава, че Левски даде мача. Не казвам да не се радвате, а да сте обективни.