Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Мнениеот deepblue » 17 юли 2016 21:33

Крадеца вика - дръжте крадеца :lol:
Чавдар-Литекс = цска-София !!! :!:

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 17 юли 2016 22:45

ivo55 написа:Колеги, да припомним все пак, че т.н. "припознаваческа" концепция е измислена и приложена първо на Герена.
Както Голди /втория голям предател след Мишо Цветков/ сам признава, преди 20-на години Лафчис прави чисто нов клуб, той също. Фен с прякор "Кучето" пък си запазва правата върху автентичната емблема, все едно е негова собствена и иска "откуп", за да се озволи да се ползва.

Тогава сините привърженици са изправени пред труден избор - кой от двата новоучредени клуба да припознаят - този с емблемата или този на Лафчис. Лафчис обае е по-бърз и с повече връзки, клубът му е регистриран пръв в БФС, а синьото лоби прави необхдоимото на клуба на Златин Тепсиев да се откаже регистрация. Така клубът на Лафчис се оказва с решаващо предимство - от БФС по служебен път му позвоялват да игра в "А" група. В тази ситуация сините привърженци "припознават" чисто новия клуб, регистриран от Лафчис, нищо че няма никаква правна връзка с автентичния им клуб от 1914г., нито има емблема. Започват многжество скандали, пробват да принудят "Кучето" със заплахи да предаде доброволно автентичната емблема. Тази сага продължава над 10 г., през които чисто новия "син" клуб ползва вместо ембема рисунка, наречена от тях самите "Лопатата".
''Прав'' си г-н Гьобелс.Дерзай белким някой ти повярва.Дори не в А окръжна трябваше да ни закрият и убият с камъни.

След като прокарват пътеката на т.н. "припознавания", по нея постепенно преминават и почти всички останали клубове в държавата. Никой не може да спре тази практика, именно защото вече веднъж разрешена за синия клуб, властимащите нямат аргументи и очи да откажат и на другите клубове да минат по този път.

Наглите сини фенове обаче към днешна дата нямат свян и неудобство да критикуват другите клубове тръгнали по прокарания от тях самите път.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 17 юли 2016 22:46

''Прав'' си г-н Гьобелс.Дерзай белким някой ти повярва.Дори не в А окръжна трябваше да ни закрият и убият с камъни.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2016 23:22

ivo55 написа:Поредната ти глупост. Всичките ни отбори многократно са обединявани по комунистическо време.
Тук говорим за съвсем друго - припознаването. Припознаването е ваш патент. 99г. когато има две левскита - на Лафчис и Златин Тепсиев. Тогава вие избирате неавтентичното на Лафчис, но имащо право да играе в А група, пред това на Ззлатин Тепсиев, държащо автентичните символи. Та тъй - просто левскарите сте първите припознали друг клуб за свой.

Какво обединение бе момче... То си пише, че се създава нов отбор. :lol: Не ми говори глупости, защото още от създаването си сте започнали с глупостите като сливания, припознавания и т.н. Просто си кажи: Литекс значи ЦСКА и гордо ще развея оранжевите знамена. На Гришата ще правя тра-ла-ла, защото титла той ми обеща. :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2016 10:16

ivo55 написа:
Като ви опнем и тая година 3-4 поредни пъти и край. Няма вече никой да говори за дерби а за пореден дежурен резултат в полза на червените.

Вероятно новото дерби ще е ЦСКА - Лудогорец. Вашето отборче с Нар , Мар и подобни, даже не искам да го коментирам.
ДПС ви купи, ала сега ви поддържа полуживи на командно дишане ... дано илядите с тях.

Какво ще "опъвате" бре, етрополец ?
Освен на бабати кюлотите, нищо друго не можете да "опънете". :lol:
Т'ва отборче зовящо се сега ЦСКА-София, избяга като препикано псе от Г. Аспарухов тази пролет, щял да "опъва". :lol: :lol:

Гледам все некви документи искаш... Айде ТИ извади такива, че ДПС е собственик на Левски.
Аре чекаме.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 юли 2016 13:35

Тоя обаче има някаква мания да се излага все повече и повече с всеки нов пост. :lol: Няма лошо, все някой трябва да ни забавлява в този форум. :mrgreen:
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 юли 2016 13:57

korteneca написа:Тоя обаче има някаква мания да се излага все повече и повече с всеки нов пост. :lol: Няма лошо, все някой трябва да ни забавлява в този форум. :mrgreen:

Де го батмана, бре .... ? ;)
... а Левскар90? .... :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 юли 2016 23:15

Red_Neck написа:
korteneca написа:Тоя обаче има някаква мания да се излага все повече и повече с всеки нов пост. :lol: Няма лошо, все някой трябва да ни забавлява в този форум. :mrgreen:

Де го батмана, бре .... ? ;)
... а Левскар90? .... :mrgreen:

батмана 100% е в почивка :mrgreen:

Абе вашия конан и нашия батман да не са един и същ човек :oops: :lol: Поне любовници трябва да са :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 юли 2016 19:57

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MtSBkMUTOtQ&list=RDMtSBkMUTOtQ#t=42[/youtube]
Levski & Lazio

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

boabbb

Мнениеот Странджата » 20 юли 2016 13:05

A въпроса е прост - разпуснати ли са Левски и ЦСКА след изпълненията във финала за Купата през 1985 :?: И друго да те питам - тука за футбол ли говориме, или за пари, щото левскарите го обърнахте само на финанси :?: Иначе нямам никакъв проблем с "идентичността" на ЦСКА, аз съм фен на отбор, а не на някаква фирма ;)
Отговарям - не бяха разпуснати отборите, а бяха сменени по повелята на тгавашната държава имената им. И двата отбора бяха собственост на държавата.
Не, не говорим за футбол - говорим за манталитета на привържениците на футбола.
Ако си привърженик на отбора ЦСКА, чийто и да е той, кажи си го директно - не ме интересува как и по какъв начин отборът на ЦСКА играе на Армията, за мене е единствено важно, че той е там и в А група. И престани да обсъждаш други отбори, защото като ги обсъждаш, започваш да се обясняваш - т.е нямаш в себе си достатъчно аргументи, че си прав, а търсиш аналогии, за да си доказваш сам на себе си. Бъде откровен и честен - кажи - това съм аз, какви сте вие - то си е ваша работа. За това става дума. На мене, за да съм левскар, не ми трябва да се съизмервам с цесекарите - ние просто сме различни. Но за да съм човек, ми е необходимо да не се съгласявам с поведение, което за мене не е морално.
Може да попиташ защо кометирам ситуацията с ЦСКА, а привържениците на едното и на другото. Ами защото става дума не за футбол, а ценности ...

Върни се в “Левски”