Уволниха Стойчо Стоев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Уволниха Стойчо Стоев
Следваща топ тема ще бъде явно, че Любко е новият треньор на Левски или който и да е друг. Виждам че тук се коментира за и против него вече. Не мога да говоря преди да е станал някой треньор и преди да е минало някакво време за коментар. Мен не ме вълнува кой е треньора. Важно е за мен Левски да играе така че да го харесват феновете му и да не се срамуват от мачовете му. Никога няма да разбера мисленето на много хора, които ще са на стадиона заради един или друг човек в Левски или няма да са заради някой друг. Всеки който има желание да работи за доброто на Левски, за мен е добре дошъл. Добре дошъл беше и Петев, но някой му направи номер. А рибата винаги мирише откъм главата.
Виждам много мнения как Лудогорец има много пари и не може да бъде стигнат. Стоевите мантри се приказват. Не може да бъде стигнат Домуса, на когото всички слугуват, не отбора му. Литекс с какъв бюджет бяха, че за мен бяха по-добри от Лудогорец? И ако за Стоев бюджета на Левски е Райо, този на Литекс с кой ли отбор би го сравнил. Да Лудогорец с куп подкрепи от всички страни ще е първи накрая, но поне като играем мач с тях, можем да ги смачкаме както Литекс ги е мачкал доста пъти и да докажем, че сме по-добри. В мачовете с тях при Стоев, не го доказахме нито веднъж.
При Петрович може да ни притеснява само близостта му с джуджето от Микре.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:При Петрович може да ни притеснява само близостта му с джуджето от Микре.
Е това малко ли е?

buhovo написа:Подобна картинка 1982 .....цска -Байерн 4-3 .....до 18-мин.3-0 голямата работа големия цска и накрая в Мюнхен.. четири сопи.iliev72 написа:Der Schmarotzer написа:iliev72 написа:Няма съмнение , че тогава звезда имаше много добри играчи , но тогава да победиш Саки + Рийкард + Гулид + Ван Бастен + Барези + Малдини трябва да си разбираш от работата !
Що, той и Вуцан би като маче у дирек Барселона с Кройф (!!!), но не стана велик треньор, макар че и той имаше велики играчи(най-добрият център нападател, след Гунди, който аз съм гледал + двете най-големи сини десятки (изключая Котето). Мистри, прав ли съм ?
5:4 не говори за маче у дирек. Виж Барса наистина ви е била като маче 4:0 в Испания.1:0 Павел Панов (8)
2:0 Йордан Йорданов (10)
2:1 Марсиал (38)
2:2 Асенси (45)
3:2 Емил Спасов (47)
3:3 Ередия (57)
3:4 Неескенс (62-дузпа)
4:4 Йордан Йорданов (87)
5:4 Павел Панов (90-дузпа)
И после се чудите защо хората ви се смеят
Само , че мача е вървял гол за гол и дори в един момент Барса видят. И това въобще не може да се нарече бой. Докато ЦСКА водеха в един момент с 3:0 което е коренно различно и при краен резултат 4:3 пак не може да се нарече бой защото мача е 90 мин и ако си доминрал изцяло в тези 90 мон резултата ще 3-4:0

Не знам защо не разберете , че тази смяна е изкл. не навременна. Всеки треньор си идва с негова философия и да сменяш това точно в края на п-вото при условие ,че те чака и квалификация за ЕКТ си е чист автогол.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Kris_men2000
Емигрант 45 написа:CONNAN написа:balef написа:Още снощи имаше достоверна информация за уволнението на Стоев но Гонг изтриха информацията ....... Не за първи път !
Правилно го махат мишлето Стоев и е редно с него да си тръгне и Г.Иванов -Гонзо !
Да поеме отбора като спортен директор Наско Сираков със старши треньор Димитър Димитров - Херо и Левски отново ще бъде Левски и трибуните ни ще бъдат пълни а не както сега празни и това е най-ясния критерии, че отбора не върви в правилна посока.
Спортен директор Наско Сираков със старши треньор Димитър Димитров - Херо!!!!
Само не забравяй КОЙ ни показа задника си?!
Стига с тоя задник бе.Жена ти всяка вечер не ти ли показва нейният задник но ти си лудо влюбен в нея? Защо ли?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Гонзо оставка и сбогом КОГАААААААААААА????????????
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
iliev72 написа:Само , че мача е вървял гол за гол и дори в един момент Барса видят. И това въобще не може да се нарече бой. Докато ЦСКА водеха в един момент с 3:0 което е коренно различно и при краен резултат 4:3 пак не може да се нарече бой защото мача е 90 мин и ако си доминрал изцяло в тези 90 мон резултата ще 3-4:0Точно това се случва на Левски в Барса и на ЦСКА и Мюнхен.
Не знам защо не разберете , че тази смяна е изкл. не навременна. Всеки треньор си идва с негова философия и да сменяш това точно в края на п-вото при условие ,че те чака и квалификация за ЕКТ си е чист автогол.
Вървял , не вървял коментарите ти са излишни , защото аз бях и на двата мача.
Гледам-даваш съвети.
На армията вече не ти обръщат внимание ли?
Хайде отивай да доминираш във В група.
Тук говорим за професионален футбол.
А който и треньор да дойде, с този Директор сме "у хендека".

Вън от Левски дъртия спиртомер, верен слуга на микренския вожд!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни обяви, че на драго сърце би се завърнал на "Герена".
Името му е едно от обсъжданите от Управителния съвет за заместници на Стойчо Стоев, който повече няма да бъде старши треньор на "сините". Той коментира пред "България днес" темата.
"Задължително ще приема покана от Левски, ако получа такава. Този клуб цял живот ми стои на сърце. Преживях страхотни моменти. Голям левскар съм и винаги за мен би било огромна чест да работя на "Герена". До момента още никой не ми се е обаждал", разкри ексклузивно Грозни пред "България Днес".
Украинецът все още е любимец на феновете, след като наложи бърз и нападателен футбол по време на престоя си през 1998-а година. Тогава той се задържа твърде кратко на "Герена". Води тима в 22 мача във всички турнири, в които "сините" спечелиха 12 победи и регистрираха по 5 равенства и загуби.
"Много хора подкрепят "Левски".
Моята фамилия се приема добре във вашата страна. Аз имам много приятели там. Мога да кажа, че обичам България и българските хора, левскарите. Във вените ми тече синя кръв. Винаги съм готов да помогна, ако им трябвам", продължи със силните думи Вячеслав Грозни.
"Не съм спирал да следя представянето на "Левски" и резултатите на тима. Знам, че ако дойда, задачата е да се преборим с "Лудогорец". Ще направя "Левски" шампион! В този клуб целта винаги трябва да е единствено първото място", отсече украинецът. Думите му доста контрастират с тези на досегашния треньор Стойчо Стоев, който неотдавна сравни "сините" с испанския слабак "Райо Валекано". Стоев каза още, че задачата максимум този сезон е била второто място, което не се понрави на феновете на 102-годишния клуб.
Грозни признава, че няма да има високи финансови претенции към "синия" клуб и вероятно двете страни бързо ще си стиснат ръцете. Още повече, че до дни договорът на специалиста с украинския елитен "Ховерла" изтича и няма да бъде подновен. Причината е финансовите проблеми, в които клубът е изпаднал и заради които може дори да бъде изхвърлен от елитната дивизия. Така Вячеслав е напълно свободен да поеме "Левски" още от 1 юни и да проведе подготовката за Лига Европа.
"Да, контрактът ми изтича в края на този месец. Утре имам още един мач с отбора и край", потвърди 59-годишният Грозни. Той има предложения и от други клубове в бившия съветски блок. Грозни направи име с престоя си в руските "Спартак" (Москва) и "Терек" (Грозни). В Казахстан пък водеше местния "Тобол". Името на украинеца не за първи път се спряга за завръщане на "Герена", но този път индикациите са най-сериозни, че това може да се осъществи.
Друго сред обсъжданите от босовете имена е това на Илия Груев. В момента той води немския "Дуисбург" във Втора Бундеслига и е напът да го спаси от изпадане. Споменат бил и Станимир Стоилов, но той окончателно е отпаднал като вариант заради високите финансови претенции и ангажираността му към казахстанския шампион "Астана".
ДАНО, ДАНО, ДАНО!!!
Името му е едно от обсъжданите от Управителния съвет за заместници на Стойчо Стоев, който повече няма да бъде старши треньор на "сините". Той коментира пред "България днес" темата.
"Задължително ще приема покана от Левски, ако получа такава. Този клуб цял живот ми стои на сърце. Преживях страхотни моменти. Голям левскар съм и винаги за мен би било огромна чест да работя на "Герена". До момента още никой не ми се е обаждал", разкри ексклузивно Грозни пред "България Днес".
Украинецът все още е любимец на феновете, след като наложи бърз и нападателен футбол по време на престоя си през 1998-а година. Тогава той се задържа твърде кратко на "Герена". Води тима в 22 мача във всички турнири, в които "сините" спечелиха 12 победи и регистрираха по 5 равенства и загуби.
"Много хора подкрепят "Левски".
Моята фамилия се приема добре във вашата страна. Аз имам много приятели там. Мога да кажа, че обичам България и българските хора, левскарите. Във вените ми тече синя кръв. Винаги съм готов да помогна, ако им трябвам", продължи със силните думи Вячеслав Грозни.
"Не съм спирал да следя представянето на "Левски" и резултатите на тима. Знам, че ако дойда, задачата е да се преборим с "Лудогорец". Ще направя "Левски" шампион! В този клуб целта винаги трябва да е единствено първото място", отсече украинецът. Думите му доста контрастират с тези на досегашния треньор Стойчо Стоев, който неотдавна сравни "сините" с испанския слабак "Райо Валекано". Стоев каза още, че задачата максимум този сезон е била второто място, което не се понрави на феновете на 102-годишния клуб.
Грозни признава, че няма да има високи финансови претенции към "синия" клуб и вероятно двете страни бързо ще си стиснат ръцете. Още повече, че до дни договорът на специалиста с украинския елитен "Ховерла" изтича и няма да бъде подновен. Причината е финансовите проблеми, в които клубът е изпаднал и заради които може дори да бъде изхвърлен от елитната дивизия. Така Вячеслав е напълно свободен да поеме "Левски" още от 1 юни и да проведе подготовката за Лига Европа.
"Да, контрактът ми изтича в края на този месец. Утре имам още един мач с отбора и край", потвърди 59-годишният Грозни. Той има предложения и от други клубове в бившия съветски блок. Грозни направи име с престоя си в руските "Спартак" (Москва) и "Терек" (Грозни). В Казахстан пък водеше местния "Тобол". Името на украинеца не за първи път се спряга за завръщане на "Герена", но този път индикациите са най-сериозни, че това може да се осъществи.
Друго сред обсъжданите от босовете имена е това на Илия Груев. В момента той води немския "Дуисбург" във Втора Бундеслига и е напът да го спаси от изпадане. Споменат бил и Станимир Стоилов, но той окончателно е отпаднал като вариант заради високите финансови претенции и ангажираността му към казахстанския шампион "Астана".
ДАНО, ДАНО, ДАНО!!!