Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT

Мнениеот suareshampion » 27 авг 2014 11:34

smoothc написа:Суарес,забелязваш ли как с времето...започваш да осъзнаваш и извеждаш като проблеми нещата,които преди време бях извел тук,като теми за анализи и дискусия? Но някои хора,включително и ти..решихте,че това е някаква провокация или нещо подобно.
Ако се вслушвате и анализирате адекватно същността,на това което извеждам като проблеми в Ливърпул или най-малкото се замислите върху това и се абстрахирате от факта,че съм фен на Манчестър Юнайтед...само можете да спечелите и нищо друго.
Бъдете разумни и достатъчно адекватни!

Ама чакай малко ся,кой беше ти ,че да ми изтъкваш проблемите на Ливърпул ? Аз проблемите на Ливърпул си ги знам .Аз самия съм треньор по футбол и много добре виждам и преценям проблемите . Няма нужда някой да ми ги натъртва. Още повече фен на съдийското отборче .И не съм сигурен ,че ти си запознат с проблемите .Ти говориш само за явните неща ,като липсата на Суарес ,но не и относно спортно-техническата част на играта .
Както и да е ...разбери ,на мен специално ,не ми е толкова приятно да водя ,каквито и да е било дискусии с фен на съдийското отборче . Може някой път да ме хванеш на кеф и да коментираме нещата ,но като цяло не ми е приятно .
Така ,че не обиждай отново феновете в неадекватност а просто разбери ,че не си им приятен ,както и на мен.
Освен това ,от теб лъха голяма доза лицемерие и провокация ..аз виждам всичко . ;)
Последна промяна от suareshampion на 27 авг 2014 11:38, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 11:37

Аз самия съм треньор по футбол..

Това е интересна новина.Какъв лиценз притежаваш,водиш ли някой отбор?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 авг 2014 11:40

smoothc написа:

Лиценз Б .Водя два отбора ,едните са 6 годишни ,другите 8 ,в частна школа . Но пак ти казвам, не ми е приятно да си говоря с фен на съдийското отборче .Прекратявам разговора .Лек ден .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 авг 2014 11:41

suareshampion написа:
smoothc написа:

Лиценз Б .Водя два отбора ,едните са 6 годишни ,другите 8 ,в частна школа . Но пак ти казвам, не ми е приятно да си говоря с фен на съдийското отборче .Прекратявам разговора .Лек ден .

Лиценз Б за "ботове" ли е :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 авг 2014 11:44

smoothc написа:Суарес,забелязваш ли как с времето...започваш да осъзнаваш и извеждаш като проблеми нещата,които преди време бях извел тук,като теми за анализи и дискусия? Но някои хора,включително и ти..решихте,че това е някаква провокация или нещо подобно.
Ако се вслушвате и анализирате адекватно същността,на това което извеждам като проблеми в Ливърпул или най-малкото се замислите върху това и се абстрахирате от факта,че съм фен на Манчестър Юнайтед...само можете да спечелите и нищо друго.
Бъдете разумни и достатъчно адекватни!

За пореден път - ако ме слушате, ако прозрете гениалната ми същност на анализатор.. НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН и никой пет пари не дава за твоите ''анализи'', особено във форума на Ливърпул :idea: Пробутвай си пресолената манджа в твоя форум, щом ти се вързват ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 11:49

Суарес,защо ли ми се струва,че леко послъгваш....
А в тази формация къде са 7-годишните :)
Принципно възрастовите групи се водят така:6-8/9-12/13-16г.
Кажи името на частната школа,в кой град се намира?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 авг 2014 11:51

Частната школа на тренера се намира на "4-ти километър " :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 авг 2014 11:52

boabbb написа:Частната школа на тренера се намира на "4-ти километър " :lol: :lol: :lol:

:lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 11:53

CSKA69,очевидно те тресат здраво комплекси,така че те съветвам да дишаш дълбоко и да бъдеш малко по-адекватен.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 авг 2014 11:54

smoothc написа:Суарес,защо ли ми се струва,че леко послъгваш....
А в тази формация къде са 7-годишните :)
Принципно възрастовите групи се водят така:6-8/9-12/13-16г.
Кажи името на частната школа,в кой град се намира?

Да послъгвам ? хаха Каква е логиката ,да се правя на такъв какъвто не съм бе путьо ? Можеш да заповядаш да наблюдаваш тренировка. Пиши ми на лични ,с добър тон и ще ти кажа координати.

Върни се в “Ливърпул”