Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот yasen » 30 авг 2014 23:38

falcao написа:
Синичко написа:Коста - 4 гола, Фабрегас - 4 асистенции. Не е зле. 8-)

Надценен играч,който няма как да струва 30 милиона.Това му бяха головете,сега като почне ШЛ и мачовете срещу топа не можеш да го намериш по терена и ще трябва Реми на 2,3 линии да ни влачи на гърба си.

подкрепям !
Реми с грам кокаин ще маже наред

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 30 авг 2014 23:41

yasen написа:
falcao написа:
Синичко написа:Коста - 4 гола, Фабрегас - 4 асистенции. Не е зле. 8-)

Надценен играч,който няма как да струва 30 милиона.Това му бяха головете,сега като почне ШЛ и мачовете срещу топа не можеш да го намериш по терена и ще трябва Реми на 2,3 линии да ни влачи на гърба си.

подкрепям !
Реми с грам кокаин ще маже наред

Нека не забравяме,че в Челси дори няма да му се налага да търси дилър,защото той ще стои до него в съблекалнята на отбора. :lol: :lol: :lol:
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 31 авг 2014 00:11

Вече трябва да очакваме първия хеттрик на Коста за Челси. :P
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 31 авг 2014 00:11

riak4 написа:Вече трябва да очакваме първия хеттрик на Коста за Челси. :P

Днеска малко му остана ама пропусна едно положение при 1:2 .. ама и той не е от желязо. :mrgreen:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 31 авг 2014 00:13

Ivanov_95 написа:

Днеска малко му остана ама пропусна едно положение при 1:2 .. ама и той не е от желязо. :mrgreen:

От началото на сезона забравих как изглежда Торес и как играе. :mrgreen: Имам чувството, че ако беше Торес щяхме да сме се издънели поне един път до сега. :?

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 31 авг 2014 00:15

riak4 написа:
Ivanov_95 написа:

От началото на сезона забравих как изглежда Торес и как играе. :mrgreen: Имам чувството, че ако беше Торес щяхме да сме се издънели поне един път до сега. :?

То това което прави Коща от началото на сезона е съвсем нормално,но ние се отчаяхме от последните ни нападатели и е нормално да се кефим.Ако продължава така ще мине рекорда и на Суарез от миналата година.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 31 авг 2014 00:28

Ivanov_95 написа:
riak4 написа:
Ivanov_95 написа:

То това което прави Коща от началото на сезона е съвсем нормално,но ние се отчаяхме от последните ни нападатели и е нормално да се кефим.Ако продължава така ще мине рекорда и на Суарез от миналата година.

Така е, но не трябва да омаловажаваме и заслугите на Фабрегас. Двамата се разбирах страхотно на терена. Надявам се това убийствено дуо да продължи все така.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 31 авг 2014 00:32

Аз като видях че Сеск ще играе зад Коща и си мислих че няма да се справи,но той даде перфектен пас за първия гол.За 3 мача и той има 5 асистенций.Може би точно такъв човек ни липсваше миналата година.Който знае как и кога да даде завършващ пас.Просто сме убийствени в нападение тоя сезон.3-ти кръг е и вече имаме 11 вкарани гола а втория Суонзи е със 6.Какво предимство е да имаш класен нападател не е истина.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2014 11:52

Аз нарочно не коментирах Коста след първите 2 кръга.
Преди сезона вътрешно се бях заредил за колебливи негови изяви, и общо взето бях въоражен с търпение.
Даже обмислях как ще парирам критиките, ако не се беше разсписал в първите мачове. :lol:

Тръгна много добре, свръх моите очаквания.
Но пък не бива да прехвалваме... И той ще има слаби мачове и моменти.
Важното е да имаме търпение.
Но за Диего, лично, е страхотнo, чe вече има няколко гола зад гърба си, и при криза, ще има база на която да стъпи.

Междудругото, този път взехме директно от извора, и сега ние ще берем плодовете.
Помня как имахме интерес към Торес, още докато беше в Атлетико... Ама Пулци ни изпревариха.
Иначе и той щеше да ги почне като Кощиньо... Ама сега поправихме грешката. :mrgreen:

Очаквам, ако някога продадем Коста, да се представя в новият си отбор, като Торес, при престоя му при нас. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 31 авг 2014 12:00

THE G.A.M.E написа:Аз нарочно не коментирах Коста след първите 2 кръга.
Преди сезона вътрешно се бях заредил за колебливи негови изяви, и общо взето бях въоражен с търпение.
Даже обмислях как ще парирам критиките, ако не се беше разсписал в първите мачове. :lol:

Тръгна много добре, свръх моите очаквания.
Но пък не бива да прехвалваме... И той ще има слаби мачове и моменти.
Важното е да имаме търпение.
Но за Диего, лично, е страхотнo, чe вече има няколко гола зад гърба си, и при криза, ще има база на която да стъпи.

Междудругото, този път взехме директно от извора, и сега ние ще берем плодовете.
Помня как имахме интерес към Торес, още докато беше в Атлетико... Ама Пулци ни изпревариха.
Иначе и той щеше да ги почне като Кощиньо... Ама сега поправихме грешката. :mrgreen:

Очаквам, ако някога продадем Коста, да се представя в новият си отбор, като Торес, при престоя му при нас. :lol:

Пепел ти на езика ! Коща ще се пенсионира при нас :mrgreen:

Върни се в “Челси”