Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1
Абе има логика в това което казваш,ама не само аз му "викам" така.Имаше и един дето са си делкали паричките,ама след като го изклатиха и ревна срещу останалите двама.А от другите изброени си мисля че само един Гонзо може да не е лапал комисионни,но то е защото не знае как става тази работа.А относно българите в състава какво ще кажеш?И за тези перли изброени от мен?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Абе има логика в това което казваш,ама не само аз му "викам" така.Имаше и един дето са си делкали паричките,ама след като го изклатиха и ревна срещу останалите двама.А от другите изброени си мисля че само един Гонзо може да не е лапал комисионни,но то е защото не знае как става тази работа.А относно българите в състава какво ще кажеш?И за тези перли изброени от мен?
Какво е имало? Я обясни. Стига писа жълтини от вестниците, които са копирани от фейсбука на педала Градев. Несериозно е.
Аз съм против слабите българи. Много съм доволен от сегашната ни селекция. следваме план, какъвто не сме имали от години.
Всеки получава шанс и много добре се вижда кой, какво може. Не става само с налагане - иска се потенциал и форма подходяща за изява. Ние сме ЦСКА, а не Чепинец Велинград.
- Червени Воини
- Контакти:
petko.h.markov написа:Venko123 написа:Петко, миналата година пристигнаха много футболисти, около 22-23 на брой, и ти много добре знаеш причината. И в момента играем с повече българи в състава, и отново тезата ти, че Младенов играе с повече чужденци излиза, че не е вярна. Маркович и Тони Силва не ги взех аз в ЦСКА, а Стойчо, големия убиец на юноши...Нека показват качества като тия две момчета пък да видим нашите дали няма да играят. Погледни Маркович и после виж Долапчиев. Как може сърбина да е с такава физика и качества, а нашия да няма нито физика нито техника..Еми не е само до терените, просто в школата ни повечето са разлигавени връзкарчета, от тях футболисти не става.
Аз ви питам следното:Какви футболисти ще купи ,ако има пари? Ясно и точно.И не си избивайте комплексите
за малоценност с обиди.
Предложи 2-3 българи в момента, които ще пастнат на ЦСКА и да е по джоба на ЦСКА!
Аз не се сещам за такива за жалост!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Ако бях на мястото на Стойчо на момента си тръгвах! Ние си заслужаваме собственици титаните с треньор Радуканов или Лаптопа. Доказателство е активността при закупуването на акции, доказателство е и ходенето по мачове, както и плюнките за щяло и не щяло по треньора.
Venko123 написа:Ако бях на мястото на Стойчо на момента си тръгвах! Ние си заслужаваме собственици титаните с треньор Радуканов или Лаптопа. Доказателство е активността при закупуването на акции, доказателство е и ходенето по мачове, както и плюнките за щяло и не щяло по треньора.
За акциите вината определено не е във феновете.Сигурен съм че сте направили каквото сте могли.Там проблема е един чичко с прякор на добър вълк.Хората с парите не му вярват,а оттам и положението с акциите на пазара.Феновете го правите от любов и заради удоволствието да сте съпричастни с отбора си.Лупи го прави за пари.А хората с парите определено биха го направили за пари,или власт.А най вероятно и заради двете.Но този хитрец е направил така,че каквото и да стане,основният пакет акции да остане в джоба му,а освен това комисионната от продадени акции за 9 млн да влезе в джоба му и да продължава да си работи червен цар и да измисля нови схеми.
Venko123 написа:petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:Да се обвинява Младенов ,че е объркал състава налагайки 3-ма млади състезатели е несправедливо.Наистина загубихме мача заради грешка на Чочев,но това е риск който се поема когато налагаш млад играч.Дали трябва да последваме модела Лудогорец (никакви българи и младежи като титуляри във важните мачове)?Може би това е бъдещето на българският клубен футбол и Лудогорец е флагмана на този модел.
Я в ЦСКА да има повечко пари,Стойчо да се развихри и после преброй българските футболисти в отбора.
Петко, поради каква причина ги пишеш тия тъпотии? Да ти изброявам ли съставите при Младенов през 2002 и 2007-08 година?
2002, Българи в състава при това титуляри - Колев, Антонов, Томаш, Янчев, Гъргоров, Велизар, Ицо Янев, Св. Петров, в последствие и Данчо Тъча.
2008, Българи в състава, без последните трима останалите титуляри - Иво Петров - Пифа, Данчо Тъча, Вальо Илиев, Тунчев, Котев, Янчев, Велизар, Бадема, Чиликов, Г. Илиев, Юруков, Гената Йорданов.
От изброения отбор от 2002 единствено Велизар Димитров и Емил Гъргоров са взети при идването на Стойчо (все едно сега някой български отбор да си позволи да купи Неделев и Славчев). През 2003 взема Данчо Тъча за 150 хил. евро и Стойко Сакалиев
Единствения българин, който взема през 2007 е Георги Чиликов
2012 Чочев
2002 г
Артим Шакири
Жоао Карлош
Жоао Брито
Маркос Чарос
Агналдо Перейра
Макдоналд Мукаси
2003 г
Евгений Хмарук
Алтин Хаджи
Фабио Лима
Леонардо Лима
Родриго Соуса
Амиран Муджири
2007 г
Кевин Амунике
Никола Вуядинович
Ней
Хосе Гарсес
Куидо Ланзаат
Ненад Настич
Зе Руй
Шалозе Удоджи
Фелипе Машадо
Маркиньош
2012 г
Тасио Дос Сантос
Бернардо Тенгариня
Жереми Родригес
Себастиан Скиорили
Илиас Кириакидис
Сержиньо
Серж Нюанджи
Анисе Абел
Лукас Саша
31 чужденци и 5 българи.
За 2013-2014 няма ги броим, защото си има извинение момчето
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Списъка е хубав, но защо пропускаш факта, че има период - при Титан, когато те му водеха наред и въобще не са се допитвали до мнението му?
Защо пропускаш тази лека подробност? А на всичкото отгоре именно при Титан му излезна прякора за комисионните...
В останалите периоди виждаме доста прилични имена между другото.
Защо пропускаш тази лека подробност? А на всичкото отгоре именно при Титан му излезна прякора за комисионните...
В останалите периоди виждаме доста прилични имена между другото.
И аз това се опитвах да кажа,ама не ми се вадеха имена,защото ме домързя.Благодаря за прекрасната работа,колега.
Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/
dreben23 написа:Много съм доволен от представянето и на отбора, и на треньорите този път! Нямам никакви забележки, нищо, че от двете грешки на Тошко Янчев едната се оказа фатална. Защо никой не вижда, че не трябва и не може да изкара цял мач, макар че по мое скромно мнение именно Тошко Янчев е играчът на мача за ЦСКА. Спираше всички атаки на зелените, но свърши ли физическите сили, просто става доста неадекватен. За съжаление при Вальо Илиев се забелязва същото нещо, свърши ли му въздуха, прави и глупости и губим точки. Няма как да искаме успех над Лудогорец с играчи като Иван Стоянов и Емил Гъргоров- най-слабите на терена днес.![]()
Ти наистина ли

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Абе тези какви се правятсе едно са манчестър юнаитед,особено треньорът им как му беше името :Двукратен шампиони сме на БГ,и затова нямаме респект и страх към никого.Станете 31 пъти и тогава говори колко сте велики.Ако ЦСКА нямаше борч към Домувчиев щяхте да видите победа през крив макарон.