Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот Tommi » 22 фев 2014 19:51

Red Warrior написа:
Tommi написа:Доста слабичко. Като че ли ще трябва смяна на треньора. :roll:

Споко, сега ще топне "сухия" в Раличка Караджова и ще се оправи. :mrgreen:

Негова си работа, няма да им светя. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 22 фев 2014 19:51

от Tommi на 22 Фев 2014 18:49

PFC Litex написа:Никаква засада при първия гола за Славия, а тези от телевизията пуснаха на Радуканов от някъв дебилен ъгъл, къде изглеждаше че е поне метър.

Изображение

Доста късно е стоп-кадърът и не служи за нищо. Най-вероятно няма засада, но не може да се каже категорично от тази снимка.

Стига с това положение,ясно е че няма засада.Досадно е вече.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 фев 2014 19:52

PFC Litex написа:С този стоп кадър, как е?

Изображение

Доста по-добре.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 22 фев 2014 19:52

Пак повтарям слаб треньор , гола нашият от чиста засада. Сега за новите : Божинов му трябва време да влезе във форма , Крумов хареса ми , но главно заради гола който вкара беше перфектен. Сега Чмовш е пълна загадка , към момента показва че е бавен муден трудно изнася топката и като го гледам не е висок повече от 1,82 м. къде го пишат 1,88 ?? странно ! За пелето и подземният халф миро иванов няма да ги коментирам с две думи трагедия. Много ме е яд за Огнянов , надявам се на Бастош много ,но и на него ще му трябва поне 5 мач да влез в час.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 фев 2014 19:53

Tommi написа:
PFC Litex написа:С този стоп кадър, как е?

Изображение

Доста по-добре.

Важно е да има консенсус, а именно при първия гол на Славия засада няма.
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 19:54

Съдията свири в полза на трети отбор и колкото повече някои хора повтарят като папагали, че уж помагал на домакина, толкова стават по - смешни. За какво бяха извадени картоните в края на мача? Игра ли се футбол в продължението? А не трябваше ли то да бъде удължено?
На кой отбор в България е запалянко Александър Костадинов? Там е разковничето за абсурдните червени картони, особено първият.
Забавяне на играта, изнервяне, при това напълно съзнателно на домакина...
А това, че треньорът на левскарите не разбира от футбол, го знаем всички.
Последна промяна от daniel875 на 22 фев 2014 19:56, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 фев 2014 19:56

Сухия просто не става. Днес и със съдията не можахме да бием. Прав е Веселинов, който говореше по канал 3 .
1- Това не е Левски
2-какво тренират тези момчета..един Господ знае.

ПС: Редовен гол за Славия и нередовен такъв за Левски. Това е оценката ако трее сме честни. Честито на панчаревци, съдията направи всичко по силите си за да обезкърви Славия преди мача им с тях.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 фев 2014 19:56

Parmalat написа:
Tommi написа:Доста слабичко. Като че ли ще трябва смяна на треньора. :roll:

Ти сериозно ли? Левски ще постави световен рекорд за най-много сменени треньори.Гледам отбори с над 100 години са сменили едва 25-30 треньора.Колко треньора смени Левски за последните 5 години? :roll: Явно ръководството ви е по-тъпо отколкото съм мислил защото правят едни и същи грешки многократно и не взимат никакви поуки.Жалко за вас. :roll:

А какво да направи ръководството? Сгреши с някои треньорски смени в последните години, но сега се вижда, че нещата не стават и няма друг начин. Отделно, че и някои играчи изобщо не са за Левски.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 22 фев 2014 19:56

от Red Warrior на 22 Фев 2014 18:51

caci написа:Да благодарим на онези,които изгониха Петев и затова остана тази карикатура за треньор и отбор посмешище.

Аз на качулките отдавна им благодарих. Даже тема бях пуснал по случая...май. :? :lol:

А аз чакам момента в който ще благодаря на любимия ми ваш вожд Лупи за достигане 100 000 000-я ви кредит отново с як план за погасяване някъде с мачове със "Скрита сила". :lol: :lol: :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 19:57

zlobul написа:Сухия просто не става. Днес и със съдията не можахме да бием. Прав е Веселинов, който говореше по канал 3 .
1- Това не е Левски
2-какво тренират тези момчета..един Господ знае.

ПС: Редовен гол за Славия и нередовен такъв за Левски. Това е оценката ако трее сме честни. Честито на панчаревци, съдията направи всичко по силите си за да обезкърви Славия преди мача им с тях.

Ето един, който прозря истината. Съдията свири в полза на трети отбор.
Съдията, ако толкова искаше да помага на домакина, много тънко щеше да даде дузпа по - рано и всичко свършваше.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”