19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Stahlgewitter » 19 дек 2013 21:28

COVINI написа:Подхуенската сган сега надигна глава,а при загуба не може да ги намериш никъде.

Пак се изказа тъпо/както винаги/.
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 дек 2013 21:31

ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА, СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ - НЕ! И ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА, ВСИЧКО ДРУГО Е ПЛЯВА.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 19 дек 2013 21:33

Аз лично съм доволен от показаното от момчетата. Бяхме много по-добрия отбор и абсолютно заслужавахме победата и трябваше да я постигнем в 90 минути. ГОРД СЪМ С МОМЧЕТАТА, КОИТО ДНЕС ТОТАЛНО НАДИГРАХА подобието на отбор облечено в синьо. Но освен всичко футбола е и игра на късмет, който ние определено днес нямахме, но горе главите момчета няма от какво да се срамуваме, едни други хора трябва да се срамуват, но нека се радват дошъл е и техния миг в "тяхната история", много е жалко да се радваш на такава победа, но явно само това им остана. Както казах горе главите и гледаме напред, пролетта имаме още 3 мача с тях, в които сигурно пак няма да могат да ни вкарат гол. ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 дек 2013 21:34

Red Warrior написа:Всичко около мача е ясно - несвирена дузпа за ЦСКА, спестени три червени картона на Макриев, Бру и Цонев. На мен ми е интересно друго - спомняте ли си по-жалък отбор на Левски, който в 3 мача срещу ЦСКА не само няма вкаран гол от игрова ситуация, но няма и чисто голово положение?

Напълно си прав, че по-жалък отбор на Левски не е имало, сега беше момента да си върнете за унизителните резултати с които сте падали от него, но толкова са ви силите явно, стигат ви колкото да се оправдавате със съдийте.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 21:35

j0rka7aa написа:Аз лично съм доволен от показаното от момчетата. Бяхме много по-добрия отбор и абсолютно заслужавахме победата и трябваше да я постигнем в 90 минути. ГОРД СЪМ С МОМЧЕТАТА, КОИТО ДНЕС ТОТАЛНО НАДИГРАХА подобието на отбор облечено в синьо. Но освен всичко футбола е и игра на късмет, който ние определено днес нямахме, но горе главите момчета няма от какво да се срамуваме, едни други хора трябва да се срамуват, но нека се радват дошъл е и техния миг в "тяхната история", много е жалко да се радваш на такава победа, но явно само това им остана. Както казах горе главите и гледаме напред, пролетта имаме още 3 мача с тях, в които сигурно пак няма да могат да ни вкарат гол. ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!

"Няма да го предаДА" на какъв език е?Щото НЕ Е на български... :oops:
И след като не можеш да пишеш на български какво си се пънал да мъчиш клавиатурката?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 дек 2013 21:36

Red Warrior написа:Всичко около мача е ясно - несвирена дузпа за ЦСКА, спестени три червени картона на Макриев, Бру и Цонев. На мен ми е интересно друго - спомняте ли си по-жалък отбор на Левски, който в 3 мача срещу ЦСКА не само няма вкаран гол от игрова ситуация, но няма и чисто голово положение?

И този жалък отбор ви го нахлузи... Тц,тц,тц, и ся кво ша праим? Я дай да се жалваме в Хелзинкския комитет. Ма трябваше 10 чк за Левски, да остане само Пламен на вратата, ега върже...Пък дузпите понеже много ги вкарвате, та и ревете за такава. Прогнозирахте нова тройка, тя стана седморка! Равносметката от отминаващата година: една победа, една загуба и едно отстраняване. Пак в наша полза. така стоят нещата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 19 дек 2013 21:38

blue avalanche написа:
j0rka7aa написа:Аз лично съм доволен от показаното от момчетата. Бяхме много по-добрия отбор и абсолютно заслужавахме победата и трябваше да я постигнем в 90 минути. ГОРД СЪМ С МОМЧЕТАТА, КОИТО ДНЕС ТОТАЛНО НАДИГРАХА подобието на отбор облечено в синьо. Но освен всичко футбола е и игра на късмет, който ние определено днес нямахме, но горе главите момчета няма от какво да се срамуваме, едни други хора трябва да се срамуват, но нека се радват дошъл е и техния миг в "тяхната история", много е жалко да се радваш на такава победа, но явно само това им остана. Както казах горе главите и гледаме напред, пролетта имаме още 3 мача с тях, в които сигурно пак няма да могат да ни вкарат гол. ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!

"Няма да го предаДА" на какъв език е?Щото НЕ Е на български... :oops:
И след като не можеш да пишеш на български какво си се пънал да мъчиш клавиатурката?

Мишко жалка и да четеш не можеш, по-добре ходи някъде да се радваш на смешната ти победа, отколкото да се изказваш неподготвен! ;)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 дек 2013 21:42

Айде ся и победата ни стана смешна... Смешна, ама болезнена! Айсиктир!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 дек 2013 21:48

sin4ec написа:Айде ся и победата ни стана смешна... Смешна, ама болезнена! Айсиктир!

Синчец,радвай се на победата нас не ни мисли какво коментираме!Ние си имаме основание да казваме,че победата ви е смешна!Тя не е смешна,тя е повече от смешна ;)
А съдията,че ви помогна е факт!Дузпа за нас - 1:0 !Дузпа за вас - 1:1!Ние продължаваме!Отзивите след мача са красноречиви: ''Радваме се че победихме'' ''Пацо ни покри'' и т.н.!
П.П.Всъщност вие не сте ни победили,вие ни отстранихте на дузпи!Има разлика!Положенията в последните ви дербита са случайни рикошети,дузпи и щастливи голове в 90-тата минута!Трябва малко да се позамислите ми се струва!Защото,ако не се позамислите...ще има трета тройка(след 1:3 и 3:0)!И то вероятно съвсем скоро!
ЦСКА излиза с гордо вдигната глава от тая ситуация и това е най-важното!
Последна промяна от delqnski47 на 19 дек 2013 21:54, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 дек 2013 21:50

damyanov1963 написа:

Напълно си прав, че по-жалък отбор на Левски не е имало, сега беше момента да си върнете за унизителните резултати с които сте падали от него, но толкова са ви силите явно, стигат ви колкото да се оправдавате със съдийте.

Все пак ние нямаме собственик, спонсор, пари и т.н. С отбора, който готвехме за "В" група толкова. :)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”