Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2013 21:01

1977 написа:Нема смисъл брато-нема да те разберат....

Що, кое е сложното? Та той приема адски сложна битка, в която аз лично на негово място доста бих се замислил... Селяк е, чорбар е, но щом има тази смелост, аз го оценявам по достойнство - значи си заслужава шанса!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 08 окт 2013 21:04

liliputchica написа:Петев беше без качулка, онези качулатите са масата от фенове на Левски. Трябва да се въведе като работно облекло на трисекторният стадион Син анурак с качулка, пакетче бяло, и леки гуменки за по-бързо бягство :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 окт 2013 21:06

Браво на момчетата. Сега да си помогнат едни-други да си събличат собствените фланелките на Левски (ако имат въобще), защото и те не заслужават да ги носят.

п.с. Ако може модераторите да заменят заглавието на темата "Фенове на Левски..." с нещо адекватно.
...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 окт 2013 21:07

Чета чуждите коментари в youtube и всички нападат феновете на Левски.Един фен на Сараево е написал :arrow:
Picke obicne, zato smo vas mi jebali, mater vam jebem. FC Sarajevo !
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 08 окт 2013 21:07

1977 написа:Пич,
Аз давам 5 лева за билет и ти даваш 5 лева за билет.Аз обичам Левски и ти обичаш Левски.Аз имам едно мнение ти имаш друго мнение(нормално-демокрация е)
Въпроса ми е защо ти ще наложиш твоето мнение с физическа сила?

Аз не отричам, че има мърша(няма как, насякъде има, особено в нашата страна). Много ме дразни обаче, когато се обиждат хора , за които ЗНАМ, че истински обичат Левски и че, нито са платени, нито са наркомани.[/quote]

Ти подкрепяш ли това което се случи днес?[/quote]
Видя се, че с добро не става. Време е за действия.

На линия
Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 08 окт 2013 21:07

liliputchica написа:Петев беше без качулка, онези качулатите са масата от фенове на Левски. Трябва да се въведе като работно облекло на трисекторният стадион Син анурак с качулка, пакетче бяло, и леки гуменки за по-бързо бягство :mrgreen:

Лилипутче, колко пъти трябва да ви се обясни, че не всички фенове подкрепят подобни гаменщини? Колко пъти трябва да ви се намекне да спрете с тези истории за прахчета, накромани и тем подобни? Как съдиш по 20 човека? Аз лично познавам фенове и Левски, и на ЦСКА, които не са наркомани, но това не им пречи да са гамени, да чупят, бият и т.н. Престанете всички с тези наркомански простотии, че ми писна само това да чета(предполагам не само на мен)
CHELSEA

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 окт 2013 21:10

Blue&Honour написа:
Alexx написа:
Blue&Honour написа:Нямало причина за омраза бля бля бля. Наситина как е възможно да мразиш отбора, създаден от най-големите престъпници на България, и феновете, на който се гаврят с умрели хора. Много ми е интересно.

бла бла . Пак разни изкуствени и изкукани от пръстите причини си измисляте!
Нямам си друга работа ще тръгна да мразя някакъв друг отбор! Та аз политиците ни не мразя а ще мразя нещо, което е в сфера която трябва да ми носи положителни емоции и наслада. И това нещо се нарича футбол.

еми евала, пацифистче. друг път когато някой се гаври с починалият ти приятел, го черпи едно кафенце

Кой се е гаврил бе момче? Стига си подхвърлял разни неща. Дай конкретни факти.
Всякакви хора се подиграват с починали хора. Това трябва ли да ме кара да мразя други които имат същите политически, икономически, религиозни и т.н. възгледи, въпреки,че те нямат нищо общо с подигравките с починали хора и дори не познават този индивид?
И не съм никакво пацифистче, просто има далеч по-важни неща от разни риткотопковци и фенските мерения на пишки.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 окт 2013 21:13

Ся гледах клипа..... :mrgreen:
Отдавна трябваше да я обругаят тая Домусчиева п...а. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Obektivno_mislesht
Контакти:

Мнениеот Obektivno_mislesht » 08 окт 2013 21:15

Току що гледах репортаж по БНТ. Това няма да се случи и в Монголия. Те затова именно монголци ви отстраниха. Ако бях на мястото на Ивайло Петев, щях да им нагърмя по един в муцуната на тези гамени. Само тухларната ще ги оправи тези маймуноподобни пещерняци. Същите отрепки махнаха Кокала преди 4 години и оттогава титлата я гледат само на снимка. Ивайло е бил шампион и като треньор, и като футболист. А тези пуяци не могат да си вържат обувките.

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 08 окт 2013 21:16

Това, че за теб любимия отбор е просто футболен клуб, не означава, че и за другите хора е така.

Върни се в “Футбол - България”