Не пиша много във форума, но го следя. Сега обаче не се сдържах!
Aх каква злоба у някои индивиди! Ама да сте живи и здрави ... то всъщност си е ужасно страдание да не можеш да се зарадваш, когато всички около теб се радват и са щастливи...Има ли нещо по- мъчително да не можеш да си щастлив заедно с другите, да споделяш радостта от успеха? Малки хора! Но сте всъщност доста наказани- "ударени от Господа", както казват някои!
Както и да е няма как да променим дребните душици.
Честито на Лудогорец! Това е изключителен успех, изключителен! До преди няколко години не съм и мечтал Лудогорец да играе с такива отбори, а мога да ви кажа, че съм ходил на мачове на Лудогорец още в началото на 80-те, но никога не съм си и представял да бием един ден Партизан, ПСВ! Благодаря Ви!
Специално поздравявам tsonpen и D. Georgiev, чийто мнения винаги са били много земни, премерени и обективни, разбира се има и още поне 5-6 човека, които пишат тук и също допринасят ( защото смятам, че такива хора ( не харесвам много думата фенове) са част от Лудогорец) отбора да бъде възприеман някак си по- иначе, по- позитивно.
Благодаря на Parmalat, че ни информира за толкова много интересни факти.
Честито още веднъж на всички, които милеят за българския футбол!
пп. tsonpen- може да си прибавиш още едно табло в подписа с 0:2, както и D. Georgiev още една задраскана емблема

дано скоро не ви достига място за новите такива!