ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 26 май 2016 20:02

CSKA 78 написа:
Кашчей написа: Аре обясни какво е "фиктивно", но специално при прехвърлянето на права! Какво е фиктивно при продажба знам.

Обясни си сам, нали си експерт?! :mrgreen: :mrgreen:

Не съм експерт по фиктивните сделки. Казах, че знам какво е фиктивна продажба, но ми е интересно да науча какво е фиктивно прехвърляне на права.
Уж си ги прехвърлил, ама не съвсем, както е при продажбите ли?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 май 2016 20:02

1982 написа:
doberman написа:Глътка въздух за Беладоната и 1982. Кокалис идва!

Само в БЛИЦ: Васил Божков не се е отказал от плана за спасение на ЦСКА
Финансовият магнат не се стряска от дълговете на "армейците"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами аз го написах вече - ако Божков има наистина сериозни намерения, нищо плашещо няма .... предлага им 16-17 млн. на разсрочено плащане, разделени според вземанията на всеки, пък, ако са идиоти, нека ги откажат и да вземат точно 0 лева.

На ход е Дъ Скъл.

...плюс Дъ Бон :twisted: А бе,как можа да се хванеш на въдицата на трола с женските дрехи :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 май 2016 20:02

+ това, че промените, които е трябвало да извършат по документацията, са направени, и ще бъдат отразени утре.
Аре беги легай. :lol:

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 26 май 2016 20:04

HekakaB написа:Гледате ли новини?По бтв казаха, че съда е отказал да преименува Чавдар на ЦСКА.Ся ко праим се пита?

Аман от неумни. Съдът не се занимава с регистрации на фирми :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 май 2016 20:04

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа: Аре обясни какво е "фиктивно", но специално при прехвърлянето на права! Какво е фиктивно при продажба знам.

Обясни си сам, нали си експерт?! :mrgreen: :mrgreen:

Не съм експерт по фиктивните сделки. Казах, че знам какво е фиктивна продажба, но ми е интересно да науча какво е фиктивно прехвърляне на права.
Уж си ги прехвърлил, ама не съвсем, както е при продажбите ли?!

Точно като при продажбите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 20:06

CSKA 78 написа:
1982 написа:неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ... :mrgreen:

С неумна стена не можеш да спориш! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не можеш да отречеш, че с месеци точно ти писа тук глупости за майката и дъщерята. Уж от сигурен източник. Аз преди седмица като ти казах, че ключът за палатката е в Етрополе, ми се направи на интересен. Можеш да намериш точния ми пост и да си го лепнеш някъде на стената.
Няма никакви майки и дъщери. ЦСКА приключва своята история по достоен начин-с Купа на България.
Това, което ще се пръкне( ако се пръкне) няма и никога няма да има нищо общо с ЦСКА и със славната история на този клуб. Дали някой ще го припознава или не-това си е ваш проблем. Всеки решава сам за себе си.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 май 2016 20:08

Колкото и Берое не е Берое, и Ботев не е Ботев, и Лудогорец не е Лудогорец, и Локо Пд не е Локо Пд.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 26 май 2016 20:09

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
1982 написа:неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ... :mrgreen:

С неумна стена не можеш да спориш! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не можеш да отречеш, че с месеци точно ти писа тук глупости за майката и дъщерята. Уж от сигурен източник. Аз преди седмица като ти казах, че ключът за палатката е в Етрополе, ми се направи на интересен. Можеш да намериш точния ми пост и да си го лепнеш някъде на стената.
Няма никакви майки и дъщери. ЦСКА приключва своята история по достоен начин-с Купа на България.
Това, което ще се пръкне( ако се пръкне) няма и никога няма да има нищо общо с ЦСКА и със славната история на този клуб. Дали някой ще го припознава или не-това си е ваш проблем. Всеки решава сам за себе си.

Абе пич, вие като сте Левски, що се наложи да регистрирате Левски 1914 с някаква лопата за емблема и кой точно клуб празнува някаква измислена годишнина оня ден?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 май 2016 20:10

Old_death написа:
eddie написа:Къде е Беладоната, да не посреща оздравителите на Летище София? :shock: :lol:

Крайно време е да си кажем истината в очите . Зад регистрацията Беладона се крие Емил , който се скъса да плюе по клубът в Тъп Спорт , а тук се прави на фен на ЦСКА . Бях решил да му чупя ръчичките , но се смилих над него , имайки предвид влошеното му психическо състояние . Явно сега се отчита пред тоя , който му плаща . Големия майтап бе как преписва новините от сайта тук и обратно . Купонът бе пълен . Хубавото е , че се яви като един лакмус за истинските фенове на отбора . Какво следва от тук на там . Очаква се по най - бързия начин да бъде обявен фалита на ПФК ЦСКА . Преди половин година ви се говореше за размера на дълговете и за това , че няма да се намери луд , който да плаща чужд масраф . Това бе неизбежно зло . Дълговете на клубът към държавата са договорирани , като голяма част от тях ще бъдат платени като пари , вложени в ремонта на стадиона и базата . Чисто футболните дългове във вид на глоби и суми , с които международните централи са глобили или осъдили ЦСКА , също ще бъдат платени . А останалите задължения , кредиторите може да си ги търсят от ПФК ЦСКА или от тойа , който е подписвал договори с тях . Съжалявам , че обема на позволените подписи е толкова малък . Бих написал и други неща там .

Василе , в схемата Чавдар е нужен заради членството му в БФС . ФК ЦСКА няма такова . Варианта с Литекс винаги е бил резервен заради професионалния лиценз на клубът . Не сме се натискали на всяка цена да влизаме в елита . Имаме наказание и там трябва да играем с тия момчета , но собствениците на телевизионните права напират да ни вкарват там . Аз бих бил доволен и да продължим в Б група .При положение , че ЦСКА може да получи покана за участие в елита,според последните промени на правилника , вариантът с Литекс остава в дълбок резерв . В общи линии това е споразумението между Ганчев , ББ и БМ . Останалото са процедурни хватки .

p.s. Нямам никакво намерение да влизам в напразни спорове с буквояди , "фенове " на ЦСКА и моралисти !

Повечето неща много от нас са казвали в различни постове, но темата беше тотално омазана от шепа потребители.
Нека почакаме търпеливо да минат техническите процедури.

ЦСКА е вечен!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 май 2016 20:11

HekakaB написа:Гледате ли новини?По бтв казаха, че съда е отказал да преименува Чавдар на ЦСКА.Ся ко праим се пита?

Ние не обръщаме внимание,а вие ако искате може да правите деца за Виетнам :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”