PFC Litex написа:Кое дружество има договор за концесия на стадиона?
Изобщо някой има ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Кое дружество има договор за концесия на стадиона?
1982 написа:Като говорим за глупости, така и не разбрах, какво стана с "ФК ЦСКА", отдели ли се вече и ще играе ли сега в А група, писачо на не глупости ??![]()
CSKA 78 написа:1982 написа:Като говорим за глупости, така и не разбрах, какво стана с "ФК ЦСКА", отдели ли се вече и ще играе ли сега в А група, писачо на не глупости ??![]()
Вземи си пусни поне веднъж записа на мача от финала за КБ! Поне да знаем защо претендираш, че си ЦСКА-р!?![]()
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
eddie написа:Заплесвате се в детайли, а не схващате цялостната картина...
ПФК-то от 1999-та е пътник..
ПФК-то от 2016-та стартира във Висшата лига.
ЦСКА? ЦСКА е Вечен!!!
1982 написа:2 пъти питах вече, явно никой тук не знае, даже и някои, които са много запознати - какви са тия 250 000, които си иска лицето Милко Георгиев ??
Какви са тия схеми, тоя нещастник откъде има да взема такава крупна сума ??
1982 написа:CSKA 78 написа:1982 написа:CSKA 78 написа:Толкова ли си неумен?!![]()
Къде видя, че съм написал, "ще има прехвърляне на права"!? Написал съм, че фиктивно(явно не знаеш какво значи тази дума) ще бъдат прехвърлени!
![]()
Относно другото - нали, "фиктивно" ще ви прехвърлят правата, би ли ми обяснил колко трябва да е фиктивно, че да не дойдат и дълговете с тях ??!![]()
Аз съм го написал по-горе, но ти явно не можеш и да четеш! А и не знаеш какво означава думата "фиктивно"!![]()
![]()
О, ти си написал просто поредната глупост, както беше и с "ФК ЦСКА", неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ...
1982 написа:неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ...
CSKA 78 написа:1982 написа:CSKA 78 написа:Толкова ли си неумен?!![]()
Къде видя, че съм написал, "ще има прехвърляне на права"!? Написал съм, че фиктивно(явно не знаеш какво значи тази дума) ще бъдат прехвърлени!
![]()
Относно другото - нали, "фиктивно" ще ви прехвърлят правата, би ли ми обяснил колко трябва да е фиктивно, че да не дойдат и дълговете с тях ??!![]()
Аз съм го написал по-горе, но ти явно не можеш и да четеш! А и не знаеш какво означава думата "фиктивно"!![]()
![]()
CSKA 78 написа:1982 написа:неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ...
С неумна стена не можеш да спориш!![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:CSKA 78 написа:А, събранието на кредиторите, е чак на 20.07.2016! Когато всички срокове за лиценз ще са минали! Да, старото ПФК беше дотук! При това събранието е за определяне на реда и начина на осребряване на имиществото!
Сроковете и в момента са отдавна минали, ама живеем в България ....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта